Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktp

znalazłam u niego prezerwatywy

Polecane posty

Gość ktp

wiem ze takich watkow jest duzo ale pierwszy raz pisze n a forum wiec wybAczcie. wczoraj znalazłam u mojego chłopakA w plecaku dwie pAczki prezerwatyw , obie nierozpakowane . napisalAm mu zeby wrocił odrazu popracy do domu jesli chce mnie jeszcze zobaczyc . kiedy przyszedł i spytał co sie stało pokazAłam mu na biurko gdzie je połozyłAm . w pierwszym momencie ich nie zauważył A kiedy wskazAłAm mu pAlcem powiedział ; o jA pie...e przeciez ja je mAm juz ze 3 miesiace w plecaku wzialem je z pracy , bo pomyslAlem ze nigdy nie uprawiałem seksu w gumie wiec chciałem sprobowac z toba i później o nich zapomniałem .powiedziAł tez ze wział dwie bo jest ich duzo a on sie na tym nie zna.

Gość penis ma swoją specjalną miarę
to weź je użyj jaoko gumę do rzucia, matko polko, dziecioróbko obesrana.

Gość sassssssssssss
czyli robicie to bez zabezpieczenia (albo same tabltki) czy wcale?

Gość ktp
ja od 2 lat biore tabletki

Gość ktp
dodam ze jak zobaczył prezerwatywy na biurku to sie uspokoił od rAzu mimo ze widział moje spakowAne walizki.

Gość penis ma swoją specjalną miarę
to zrób baloniki i zawieś w kościele

Gość ktp
jestescie załośni z tymi tekstami . nie wazne gdzie pracuje. nie prAcuje w durexie . jest tu ktos powaznya?

Gość całkowicie czarny kot
to zużyjcie razem bedziesz miała pewnosc, ze uzyl je z Toba :-)

Gość ktp
wtf . pracuje gdzies skąd mógł je sobie wziąść i tle

Gość ginger21
za bardzo nie rozumiem... to już nie można nosić prezerwatyw w plecaku? no i fakt tak samo jak koklusza intryguje mnie w jakiej pracy można dostawać prezerwatywy za friko :P

Gość ktp
a twoim zdaniem noszenie prezerwatyw w plecaku bedAc 2 lAtA z partnerka która bierze anty jest normaLne? niech bedzie ze pracuje w biedronce i były do piwa dołaczone . mysle ze nie jest to w tym poscie najwazniejsze .

Gość wierzacatanczaca
dla mnie tez dziwne

Gość ginger21
a czemu miało by to być nienormalne?

Gość ktp
a temu ze skoro my nie uzywAmy to po co mu one . bo chyba sie w nich nie masturbuje?

Gość Eliza..:(
tez bym byla zla na twim miescju

Gość ginger21
ok, jeszcze mam tylko jedno pytanie, a potem wygłoszę Ci moją teorię... czy te prezerwatywy w jego pracy są zawsze ogólnie dostępne?

Gość ktp
tAk powiedzmy ze zawsze

Gość ginger21
hmm no jeśli zawsze są dostępne... to możesz być zła... Obserwując mojego faceta, to on też bierze w łapy wszystko co dostanie OKAZYJNIE za darmo... nie ważne czy to stara pompka do roweru, pokrętło od mikrofalówki, sprzęgło do kombajnu czy prezerwatywy... a nuż mu się przyda! Jednak gdy Twój facet ma do tego dostęp normalnie, to mógł po to sięgnąć zawsze, nie musiał brać na zapas... dlatego ja miałabym pretensje do niego w takiej jak Twoja sytuacji, lub gdyby te prezerwatywy kupił... gdyż to jest wbrew męskiej logice... :P

czyli pewnie nie dowiemy się w jakiej pracy dają prezerwatywy :( a na twoim miejscu to bym wyluzowała, nie ma to jak baba z urojeniami o zdradzie.

Gość ojej nie rób zaraz afery
ja tak mialm w pracy kolega pojechał do sexschopu kupic cos kumplowi, który miał sie zenic cos na wieczór kawalerski nakupił róznych rzeczy... kajdanki, strigi i takie tam ;) jako gratis dostał chyba z 10 paczek prezerwatyw różnych i rozdał je nam w pracy hehe w prezencie ..... też je przyniosłam do domu i wrzuciłam do szuflady, bo biore tabletki mój facet tez powinien uznac , ze sie puszczam

Gość ktp
dlaczego wbrew meskiej logice ? miał dostęp zawsze ale to nie jest tak ze jaK chce to bierze poprostu tym rAzem pomyslal ze wezmie sobie prezerwatywy . równie dobrze mógłby wziąśc gumy do rzucia tu chodzi o to czy mu wierzyc czy nie?

Gość ginger21
no to teraz mamy lekki paradoks, gdy mówię Ci że powinnaś być zła, tłumaczysz go :) a przecież to ty sama podniosłaś alarm i mówiłaś że to nielogiczne :P

nie czytalem calego przyznaje sie... Przeciez on kogs na boku ma, potrzebujesz jeszcze dowodow. Ok wierz w te jego bajeczki ze chcial w gumie sprobowac...tylko nie placz potem ze zmarnowalas przy nim mlodosc.

Gość ktp
nie bronie go tylko próbuje dokłAdnie pzedstawic sytuację . nie jestem zła tylko zaniepokojona i jestem ciekawA opini innych. po to napisałam ten post. wyjAsnij mi wiec dlaczego sAdzisz ze powinnam byc zła, bo chciałbym poznac twoja opinie na ten temat w pełni

Gość ktp
wiec przeczytaj cAłosc i wtedy sie wypowiedz, a moze posłuchAm

Gość -Agniecha-
straszna chamka z ciebie żeby grzebać innym ludziom w plecakach:O tragedia normalnie skąd wy się ludzie bierzecie:O