Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zdziwiony

sms mojej narzeczonej

Polecane posty

Gość wielce zdziwiony

Moja narzeczona od jakiegoś czasu dużo pisze przez telefon z kolegą z pracy. Wiem o tym bo pokazuje mi niektóre sms - ale nie wszystkie. Pisze z nim całymi godzinami, a on czasem doładowuje jej kartę. Ona mówi mi, że po prostu lubi pisać, jednak ja jestem trochę zaniepokojony. Co o tym myślicie.

Gość komiciSąWśródNas
skoro tyle z nim pisze to znaczy, że sprawia jej to przyjemność....

Myślę, że miłość jest ślepa co widać na Twoim przykładzie, a Ty jesteś niesamowicie naiwny. Jak Ty w ogóle możesz nie być zazdrosny i pozwalać jej na pisanie z kolegą :O ?

Gość moim ssskromnym zdaniem
rogi ci już rosną przyjacielu.

Gość wielce zdziwiony
Staram się mieć do niej zaufanie. Twierdzi, że lubi sobie popisać i tyle. Przyznaje, że ten koleś jest nią zainteresowany a ona robi sobie tylko jaja.

Gość wielce zdziwiony
I podkreśla, iż ten jej znajomy nie jest atrakcyjny i do niczego dojść by nie mogło.

To raczej Tobie tylko się tak wydaje, że to nic poważnego. Twoja narzeczona zachowuje się bardzo nie fair.

Gość komiciSąWśródNas
miej oczy szeroko otwarte i działaj zanim będzie za późno!

Gość mała laurka
no mój mąż to by mnie chyba zlinczował za sms-y z innym factem! zresztą ja sama bym tak nie umiała! napewno nie piszą tylko o pogodzie ale ostro flirtują skoro ci tego nie pokazuje! dla mnie to jest zdrada!

Imponuje jej to, że on się nią interesuje i myślę, że słowa- że robi sobie jaja to bajka. Ty niestety łykasz to chyba jak pelikan. :(

Gość wielce zdziwiony
A więc twierdzicie, że każda dłuższa korespondencja między kobietą a mężczyznom to musi być koniecznie flirt?

Oczywiście, że tak. Prędzej czy później taka znajomość przerodzi się w coś więcej.

Nie musi ale sam przyznaj, coś to musi znaczyć skoro nawet konto jej doładowuje. Widocznie bardzo im zależy na tych rozmowach.

Gość komiciSąWśródNas
sam masz wątpliwości dlatego poruszasz ten temat tutaj i jednocześnie jest to odpowiedź na twoje pytanie :-)

Gość wielce zdziwiony
jestem Bi - to akurat wiem. Ona cieszy się, że on jest nią zainteresowany i dowartościowuje się w ten sposób. Ale czy to musi prowadzić do zdrady.

Gość Bert Power
ona tal tylko mówi dla zmyłki ze niby ten koles jest nieatrakcyjny kopnij ja w doope i znajdz sobie bardziej wartosciowa laskę

Nie musi ale może :( Nie masz wrażenia, że się nim zauroczyła? Nic się nie zmieniło w waszym związku odkąd z nim pisze?

Gość wielce zdziwiony
przyznala mi sie ze chapnela mu gałkę za doładowanie 5zł w taryfie Sami Swoi... nie wiem co mam o tym wszystkim myslec...

Uważam tak jak Bert Power, że mówiąc iż jest nieatrakcyjny mydli Ci tylko oczy.

Gość wielce zdziwiony
Ona w dodatku usprawiedliwia się swoim wiekiem (ma 19 lat). Co do naszego związku to jesteśmy razem od dwóch lat. Razem mieszkamy, dzielimy finanse i żyjemy pod każdym prawie względem jak mąż z żoną. Trochę nie chcę mi się wierzyć, że głupie wiadomości mogą zniszczyć nasz związek.

Gość wielce zdziwiony
ten przed ostatni to PODSZYWACZ!

Gość gfkjl;kk
jestescie pojebane, waszym zdaniem jak sie jest w zwiazku to nie wolno sie juz do nikogo innego odzywac, zerwac wszystkie kontakty?

hm chyba te sms nie są jej tak obojętne jak ci sie wydaje może sie zauroczyła albo jest zakochana skoro pisze całymi dniami :O

gfkjl;kk-> Nie chodzi o to, że nie można pisać smsów do innego mężczyzny, każdy ma swoich znajomych, przyjaciół. Jednak częstotliwość jaką opisuje autor można chyba uznać za niepokojącą? :p może niech Twój partner/ka pisze całymi dniami z jedną osobą płci przeciwnej, fajnie by było? Klaskał/abyś z radości?

Gość wielce zdziwiony
gfkjl;kk - ona używa właśnie takich argumentów. Jestem bi - nie ma widocznej zmiany relacji między nami, one oziębiły się już jakiś czas przed jej korespondencją. Ja staram się po prostu być tolerancyjny i wyrozumiały i nie traktować jej jak swoją własność. Ale nie ufam jej do końca dlatego pytam was.

Gość wielce zdziwiony
jestem Bi, ona już wcześniej pisywała z jakimiś kolesiami np. ze szkoły. Jednak jej kontakt z nimi szybko się urywał. A z tym pisze już ok kilku tygodni.

to teraz Ty zacznij pisać z jakąś koleżanką a takie pisanie to uwież mi ,prowadzi do zdrady!!!

Autorze kawa na ławę, bo inaczej Twoja 19stka Ci ucieknie :( jeśli już tego nie planuje. 🖐️

Gość wielce zdziwiony
7 days - ja nie mam czasu na takie głupoty.