Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zdziwiony

sms mojej narzeczonej

Polecane posty

Gość wielce zdziwiony
jestem Bi - trochę mnie zaniepokoiliście, może powinienem ją trochę kontrolować. Co myślicie o keyloggerze?

Gość gość
Carrie mordo :D:D:D 🖐️

Za taki program w moim telefonie czy kompie to z miejsca bym cię rzuciła. Nie rób tego.

Gość wielce zdziwiony
Wiem, że ma też tego kola na nk i tak w ogóle to codziennie wchodzi na ten serwis. Czy sprawdzenie jak poczty i takich tam to nie będzie przesada?

ty dziwny jestes... bedziesz ją tak sprawdzał całe życie??? albo sie komus ufa albo nie!!!!

Gość mamy zawsze w pogotowiuu rolke
a moze ona potrzebuje z kims pogadac, moze z toba jej nie wychodzi, to komu innemu sie zali

Gość i ja coś powiem
Jestem mężatka 10 lat po ślubie od póltora roku pisze smsy z pewnym mężczyzną , rozmawiamy o życiu, problemach dnia codziennego i ani mi w głowie zdrada !

Gość wielce zdziwiony
jestem Bi - masz racje to chyba przegięcie. Ale z drugiej strony jeżeli się nie ma nic na sumieniu, to nie powinno się być wzruszonym tym, iż nasz partner bądź partnerka zainstalował nam taki program - przynajmniej teoretycznie:( Tak czy owak co mi w takim razie radzicie? Nie mogę się upewnić w żaden uczciwy sposób o intencjach mojej przyszłej małżonki, to co mam do cholery robić?

Gość gość
To już lepiej się rozstać :o

Gość i ja coś powiem
Autorze co mamy Ci doradzić , przecież to Twoja narzeczona i to Ty powinnieneś wiedzieć do czego jest zdolna !

Gość wielce zdziwiony
7 days - najpierw uważasz, że jej sms muszą coś oznaczać, a teraz mówisz o zaufaniu? Ja nie mam do niej całkowitego zaufania właśnie z tego powodu, o którym piszę. Wszyscy dodatkowo utwierdzacie mnie w moich obawach i jednocześnie piszecie, że nie powinienem tego sprawdzić! To co mam do diaska robić? Rzucić ją od razu nie będąc pewnym czy miałem powód czy czekać, że w najmniej oczekiwanym momencie przyłapie ją na zdradzie lub będę żył ze świadomością, iż mogła ona mieć miejsce.

Gość hahaha.........hehee..........
wielce zdziwiony, bo jesteś dupa wołowa, to kobieta robi cie po bokach, żaden facet z jajami by tego nie przełknął, cała prawda, tylko dupa wołowa łyka takie głodne kawałki i jeszcze na forum topik zakłada......

Gość wielce zdziwiony
i ja coś powiem - Tak znam moją narzeczoną i nie wydaje mi się, żeby to było oznaką zdrady. Ale tak naprawdę jest to nowa sytuacja w moim związku i w ogóle w moim życiu, ponieważ wcześniej nie byłem jeszcze z żadną kobietą tak długo - o zaręczynach już nie wspomnę. Poza tym nie jestem kobietom! Dla mnie sms nic nie musi znaczyć, jednak wiele osób (łącznie z szanownymi forumowiczami) zapewnia mnie, że z kobietami jest inaczej.

Gość ty stary buraku
Znajdź sobie inną laskę!!!!!!!11

Gość i ja coś powiem
Ja jestem kobietą i coś Ci powiem , kocham swojego męża nad życie , ale znalazłam wirtualnego przyjaciela i z nim lżej mi się rozmawia o nie których sprawach , bardziej mnie rozumie , ale to wcale nie znaczy ,że jak pisze te smsy to mam ochote zdradzic męża, nawet mi to do głowy nie przyszło !!!! A Tobie autorze gratuluje zdrowego podejścia do sytuacji i jeżeli ufasz swojej kobiecie to w czym problem ?!

Gość tatatatk tak tak
może ona jest po prostu za młoda ma 19 lat i boi się że niedługo straci całą wolność a się jeszcze nie wyszalała, nie była pożądaa przez innych i chce to poczuć

Gość wielce zdziwiony
tatatatk tak tak - i chyba na tym przystanę;)

Gość tatatatk tak tak
no ale to znaczy nic nie zareagujesz tak?

Gość wielce zdziwiony
tatatatk tak tak - będę obserwował sytuację. Mam zamiar zwracać większą uwagę na nasze wzajemne stosunki. Muszę też się zastanowić czy ja również jestem OK, czy aby jej nie zaniedbuje. Co mogę zrobić więcej?

Gość a ja lubię flirt
Nie każdy flirt musi się skończyć w łóżku. Niektóre flirty mogą być zupełnie nieszkodliwe, po prostu zabawa w wymianę zdań. Ale jeśli jest to regularne i "kilka godzin dziennie" to faktycznie lepiej uważać. Może w waszym związku brakuje jej flirtu? Tego przyjemnego uczucia niepewności, dokąd rozmowa poprowadzi, tych dwuznacznych zdań, treści między wierszami. Może warto byłoby wyjść gdzieś do klubu, spotkać się ze znajomymi i najnormalniej bezczelnie ją podrywać? Traktować znów jak wyzwanie, pobawić się w głębokie spojrzenia i niejednoznaczności, przez moment zapomnieć że już jesteście "zdobyci". Nawet jeśli ją to początkowo rozbawi, warto wytrwać w tym całą noc.

Gość wielce zdziwiony
a ja lubię flirt - ciekawa rada, nie łatwa do realizacji ale warta uwagi.

Gość przypadkowy
on jej ładuje kartę? to mysle ze nie tylko karte ;)