Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wiem:):)

mam przeczucie ze za 2 tyg zobaczę 2 kreseczki:)

Polecane posty

staram sie z mężem 5 cykli,za 5 dni owulacja,i jakoś tak czuję że teraz sie uda ;)

Gość Milka222
Powiem Ci szczerze, ze ja tez miałam takie przeczucie, ale niestety.... dostałam @ :( Bolały mnie piersi strasznie i byłam pewna, ze będą 2 kreski :( Staramy sie 4 cykle. Za dwa dni znowu zaczynamy.... Zycze powodzenia !!!!! tez liczę ze może zostanę mamusia w listopadzie :)

Gość Mamuśka_87!
Ja też mam takie przeczucie :-) Bardzo bym chciała bo staram sie już pół roku!!! Za trzy dni wszystko się wyjaśni! A za was dziewczyny trzymam kciuki :-D

Gość dori9
ja tez sie dolacze,staramy sie 3 cykle i od wczoraj mam plodne.W tym miesiacu dzialamy co drugi dzien moze to cos da

powiem wam szczerze,że już nie mam takiego przeczucia:(

Gość ja niepolecam co 2 dni
przerabiałam to wszystko!! codziennie,co drugi dzień, a nawet co trzeci.. i wszystko na nic ALE... doszłam do wniosku że nie tędy droga.. Trzeba porządnie nabic i dopiero wystrzelic a nie strzelac jak popadnie, tak często,byle gdzie i jeszcze miec nadziję że się trafi.. :D więc żeby zajśc w ciąże to tydzień przed @ postanowiłam nie seksic się z mężem (biedny jaką ma minę) aż do tej pory co za jakieś 1,5 -2 tydodnie powinnam miec dni płodne :D Codziennie mierzę temperaturę więc w tym cyklu na bank zajdę... :D :D :D Z taką amunicją na pewno się uda!

nie podoba Wam się mój plan?? :)

PODOBA SIE ,ale co z tego jak sie bzyka dzien po owulacji,tak jak ja ;)

Gość bywaaa
niby tak...tylko cholera nie do końca wiadomo kiedy będzie ta owulka, nawet przy regularnych cyklach, można przeszacować ;), chyba że perfekcyjnie znasz się na mierzeniu temperatury i mierzysz ją od lat...ja skłaniam się do starań kiedy zauważam śluz płodny, kilka dni po okresie...

Gość bywaaa
prawda jest taka, że nie ma zasady, czasem można zajść i raz w płodne, czasem co dziennie, czasem co drugi dzień, czasem w dzień pozornie nie płodny...

Gość bywaaa
mi póki co przy żadnym sposobie się nie udało...

mierzę dopiero 3 cykl żeby tak orientacyjnie wiedziec kiedy mam owulację ale z tego co czytalam na innych forach to do trzech dni po owulacji ma się dni płodne a następna sprawa to taka że staram się juz od ponad roku a wiadomo tonący brzytwy sie trzyma...

do bywa ile juz się starasz??

Gość mrozno dzis;/
ja niepolecam co 2 dni robilas as badania albo mąz?

Gość lady -gagaa
my z moim tez juz wszystkiego rpubowalismy malo tego dalismy na liu i tez sie nie udaje czekamy a w najblizszym czasie jak sie nie uda czeka nas inseminacja

jeszcze nie,boję się teraz to mam jeszcze nadzieję że zaciążę a gdyby lekarz odebrał mi tą nadzieję to nie wiem co zrobiłabym ... :(

Gość bywaaa
my nie tak długo 7 miesięcy, ale wiadomo już się zaczyna mieć myśli dziwne, ale niedługo idę do dobrej ginki...

Gość lady -gagaa
ja niepolecam co 2 dni a czemu mialny odebrac nadzieje ??? jak nie pojdziesz do lekarza to sie nie dowiesz a moze jest ok tyle na wszystko przyjdzie pora

w jakim woj. mieszkasz??

Gość ani29r
ja tam juz staram sie 9 cykli i tak za 6 dni powinnam miec owulacje i tez licze a moze bardziej mam nadzieje ze zobacze te dwie kreseczki,moze kiedys marzenie sie spełni

marzenia zawsze się spełniają!! :) do bywaa: w jakim woj. mieszkasz, może polecisz mi tą ginekolog??

Gość bywaaa
mieszkam w mazowieckim :), ale wiesz ja jeszcze nie wiem, czy jest na prawdę dobra, wiesz musze przetestować ;)

Gość lady -gagaa
7 cyli to jest nie tragedia ja juz walcze ponad 2 lata wkoncu mamy dobrego lekarza

Gość bywaaa
wiem że nie jest tragedia, ale wieesz ja nigdy nie miałam hormonów badanych, także już teraz powinnam to zrobić.

lady-gagaa: a skąd jesteś??

Gość słoninnna
jej ale niektore baby sa glupie:O gorzej niz ustawa przewiduje

słoninko :D a dlaczego tak uważasz?? :D

Gość karolka8512
witam was i się doczepiam, ja z mężem mamy już córeczkę i teraz byśmy chcieli syna, i właśnie mam dni płodne i tak na prawde nie wiem kiedy zacząć ma dziś 15dc cykle 30 dni i niby jutro albo w niedziele mam mieć owulacje ale sama już nie wiem polsługiwałam się kalkulatorem owulacyjnym i na jednym wyszlo że jutro na innym że pojutrze obserwuje swój śluz i zaczna być przejrzysty i lekko rozciągliwy i w tamtym miesiącu w czasie owulacji bolał mnie lewy jajnik przez dwa dni i teraz też zaczynam lekko już ból odczuwać. już głupieje od tego myślenia doradźcie coś na test już za późno.

Gość rosy
ja 4 cykl i już wymiękam :(