Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Facet umawia się i nie przychodzi

Polecane posty

Gość kasia5266

To jest moim zdaniem naprawdę szczyt chamstwa i braku szacunku dla drugiej osoby gdy facet umawia się na spotkanie i nie przychodzi.Zarówno ja jak i moja kumpela trafiłyśmy na takich czubków.I najlepsze że obaj mieli więcej niż 20 lat:)Ale widac wiek nie świadczy o dorosłości.Ten który się umówił ze mną to nawet raz był zdziwiony o co mi chodzi.Na szczęście już się z nim nie spotykam strata czasu i nerwów.:/Obym już nie spotkała podobnego typka.a czy któraś z was trafiła na taki hm "okaz"?

Gość rada jak ta lala
Obejrzał cię z daleka i zwiał ;)

Gość kasia5266
Hehe tylko własnie o to chodzi że wcześniej się spotkaliśmy kilka razy i przyszedł to samo ten koleżanki:)Gdybym go wcześniej nie znała i nie widziała na oczy to co innego mógłby tak jak mówisz:)

Gość kasia5266
Raz wyjaśnił po dwóch dniach a drugim razem nie wyjaśnił i to byl koniec.Tylko nerwy straciłam przez takiego typka.Zachowanie jak u gimnazjalistów.A najlepsze że i mój i kolezanki mieli podobne cechy i zachowania:)

Gość pepoiwure
moze to byl ten sam facet? :P

Gość Mialam raz takiego
Kilka razy sie umowilismy i nie przyszedl. Zawsze bylo wytlumaczenie, a to mama mu nagle zaniemogla, a to kolege spotkal i musial mu pilnie pomoc. Szkoda, ze za zadnym razem nie zadzwonil albo chociaz nie napisal smsa. No i co sie okazalo? Ze jego mama wcale nie byla chora na serce, tylko pila na potege i on musial ja potem holowac do domu i pilnowac zeby nie wywinela jakiejs glupoty. Tak czy inaczej zerwalam z nim kontakt, bo chociaz rozumiem ze nie chcial sie na samym wstepie znajomosci chwalic alkoholiczka w rodzinie, to mogl przynajmniej jakos po ludzku te spotkania odwolywac, a nie po prostu nie przychodzic i nie raczyc nawet dac znac zebym na niego nie czekala.

Gość kasia5266
Dokładnie jak ktoś nie może przyjsć to kulturalnie o tym informuje.I to nie ważne jaki jest charakter znajomości z drugą osobą.Mój raz miał takie wytłumaczenie że ma załamkę i musi się napić(to wtedy co po 2 dniach się odezwał;)

Gość natalka111111
ja raz umuwilam sie z takim mega przystojniakiem,On spoznil sie o godzine.Tlumaczenie? -Mecz lecial w telewizii. Powiedzialam gdzie ma isc i co o nim mysle.

Gość RRRRRwij lachona
załącz swoje zdjęcie, może ich zachowanie wcale nie jest aż takie dziwne jak się wydaje..

Gość kasia5266
Z doświadczenia wiem że powiedzenie takim typkom co się o nich myśli nic nie daje.Przeprosi i potem zrobi tak samo.Jak ktoś jest nieodpowiedzialny i w ogóle lekceważy kobiety to zwykle już taki pozostaje chyba że trafi go strzała amora i zabuja się na poważnie:)A i tu nie jest pewne.

Gość arcymistrz
Braku kultury i szacunku wytłumaczyć się nie da.Nigdy nie robie takich numerów za to kobiety nieraz musiałem w tym temacie postawić do pionu.Popieram autorke.Wybieraj powyżej 30tki to nie powinnaś się przejechać a wybiewraj dobrze,bo mozesz nadal trafiać na cymbałów

Gość Gościu456
Dziś miałam takie zdarzenie... Ktoś tu napisał - Wybieraj powyżej 30stki... Nie ma znaczenia wiek- mój ma 35 lat i zrobił to samo, czyli umówił sie ze mną i nie pojawił się bez słowa. Pisałam smsy i też cisza, zero odpowiedzi... Dziwne to trochę jest, bo to nie ja a On nalegał na spotkanie. Może coś Mu sie stało???