Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 35

samotność w związku..

Polecane posty

Gość taka jedna 35

jestem mężatką i czuje pustkę , samotność

Gość aha i achhhh
moze przestań sie bzykać z mężem i dopiero mi tu pisz o samotnosci :o

Gość hcwd
mąż przestal sie toba interesowac? przestal dbac o twoje potrzeby? nie chce mu sie z toba gadac? itp? to dziwne zjawisko jest czesto opisywane przez mezatki. facet po slubie przestaje sie interesowac. dlatego nie mam zamiaru wychodzic za maz. zacznij zyc swoim zyciem tak jak twoj maz i przestan sie nim interesowac, rob swoje, moze cos do niego dotrze...

Gość sensualll
Znam ten stan...bylam w zwiazku 13 lat z mezczyzna ,tragedia rodzinna przyczynila sie do naszego rozstania,kazde probowalo sobie poradzic innaczej,oddalilismy sie w koncu tak ze przestalo mi zalezec...rozstalismy sie pozniej poznalam kogos niezwyklego zakochalam sie ...Jednak bardzo trudno budowac zwiazek jesli poprzedni trwal ponad 13 lat...jesli nadal kochasz na swoj sposob ex...Wiec doskonale rozumiem jak boli samotnosc w zwiazku i do czego to prowadzi

Gość taka jedna 35
z męzem sie nie bzykam jak ktos to brzydko okreslił juzod jakiegos czasu , wyprowadzil sie z sypialni , bo chce spać "sam", kochanka miec nie chce , bo jednak zalezy mi na mężu, choć ciagle otrzymuje jakies niedwuznaczne propozycje , jestem dośc atrakcyjną kobieta ( przynajmniej tak mi sie wydaje);-) nie wiem jak dlugo potrwa ten stan , rozmowy nie pomagają , po slubie 12 lat

Gość taka jedna 35
nie , nie ma , zreszta by sie wydało , bo on nie potrafi nic ukrywac , to taki typ, w koncu wczoraj mu wykrzyczałam , ze sobie kogos znajde , jak tak dalej bedzie , zaproponowałam , zeby jakos miło spedzic wieczór , nic