Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huraganica

Mam za dużo talentów i nie wiem co mam rozwijać.

Polecane posty

Gość gość
Ja osobiście rozwijam obszary takie jak: zarządzanie stresem, motywacja, zbilansowana dieta. Tak naprawdę rozwój nigdy się nie kończy i trzeba wyznaczyć własną ścieżkę rozwoju. Sam korzystam z pomocy kursów tutaj: https://lifearchitect.pl/lifearcadia/ W przyszłości chcę popracować mocniej nad swoimi nawykami, aby uczyć się np. słówek z niemieckiego konsekwentnie codziennie albo robić po 10 pompek z rana

Gość gość
Ja niestety nam odwrotnie. Tzn. Robiłem w życiu mase różnych rzeczy, ot tak z ciekawości, nudów. Od modelarstwa, przez wszelakie sporty, gry, pisanie opowiadań, tworzenie muzyki, rysunek, zarabianie w intrenecie, grafikę komputerową, na twórczości YT-owej kończąc. I dupa. Tylko do modelarstwa mam smykałkę. Mój ojciec zna 5 języków, ja żadnego. Dziadek prowadził warsztat samochodowy ale do mechaniki samochodowej mam dwie lewe ręce. Kolejne kierunki studiów raz po raz zaczynałem i nie kończyłem. Z jednej strony ciekawi mnie masa rzeczy, z drugiej nie mam predyspozycji do niczego. Mam juz 27lat i pracuje na magazynach, choć myślałem ze bede kimś.