Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola39latek

Czy mój tyłek się podoba?

Polecane posty

Gość Ola39latek

Witam. Jestem Aleksandra. Mam 39 lat. Poniżej moje zdjęcie z wakacji w Grecji. Rozstałam się z mężem dwa miesiące temu i straciłam pewność siebie. Powiedzcie. Jak wam się podoba? Jak na swój wiek, niestety przed czterdziestką... Jeszcze daję radę? http://superdupcie.pl/6395/Ola-w-Grecji napiszcie jakiś komentarz. Jakieś ero propozycję chętnie usłyszę (i popiszę) jeśli się takowe w ogóle znajdą. Jak coś, podam maila. Pozdrawiam! Ola. PS. Ja lubię młodszych chłopców, nawet w wieku 20-24 lata. Jeszcze raz pozdrawiam i całuję:* Ola.

Gość o rajku!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedno wielkie k u r s t w o powinni was pozamykać

Gość podoba sie 1 2 3
jestem chetny na male pukanko :} 23/m/182cm/72kg/w-wa

Gość NE555
taki troche sztuczny

Gość Ola39latek
Proszę się nie podszywać. Ten post powyżej nie jest mój. Wiedziałam, że to nie jest poważne forum, tylko miejsce wirtualnych spotkań dla dzieciaków, bo poważny mężczyzna ani dorosła kobieta nie podszywaliby się bez sensu pod czyjś post. Ja tylko chciałam się dowiedzieć co myślicie o moim zdjęciu. Proszę pisać i komentować. Bardzo mi zależy na opinii dojrzałych seksualnie ale zarazem młodych chłopców. Jak mi się spodoba to dam maila i parę innych fotek, jak będzie miły to może nawet jakieś filmiki. I proszę się nie podszywać. Ola

Gość elninio
Masz wspaniały tyłeczek Olu. Mówi Ci to 21 latek. Wiele bym dał ażeby go wycałować, wypieścić. Eh, dobrze że za mażenia nie karają

Gość Ola39latek
Mephisto87 dzięki. O taką odpowiedź mi chodziło. Fajnie, że się podoba. Nie jestem pewna, czy pokazać.. ale mogę wrzucić swoje zdjęcie jak wyglądam od przodu. elninio - dzięki. Extra, ze się podoba młodemu chłopakowi.

Gość Ola39latek
Jak mam być szczera... Od przeszło dwóch miesięcy nie uprawiałam seksu, to i nawet taki wirtualny jest trochę podniecający. Tak serio, to leże sobie z laptopem w łóżku i podoba mi się nawet trochę te pisanie.. Nawet zrobiłam się trochę wilgotna, ale nie myślcie sobie :)

Gość Ola39latek
Mephisto87 proszę.. specjalnie na Twoje życzenie. Tylko skomentuj jakoś sensownie, żeby 39-letnia kobieta wiedziała na co jeszcze może liczyć.. aha. te zdjęcie jest z 2007 roku. Oceńcie skoro już się odważyłam wstawić. http://www.hot.jpg.pl/zdjecie/31355/cycuszki.html :P tylko bez wulgaryzmów proszę, wiem, że moje piersi nie są największe.

Gość rafał24latkamam
jesteś bardzo ładna i seksowna. Chcesz, to daj maila, wyślę Ci fotki. Może Ci się spodobam. Ja jestem chętny do bliższej znajomości ale jeśli nie to nawet do popisania i poświntuszenia.

Moja opinia jest dosc prywatan wiec zachowam ja dla siebie ;) Mielego wieczorku ;) 🖐️

Gość elninio
piersi super zresztą jak i cała reszta, można sie zakochać w Tobie

Gość Ola39latek
No jak wolisz. Pewnie się nie podoba. Piszcie szczerze, ja przecież nie muszę być w guście każdego. Każdy ma prawo ocenić swoją własną skalą.

Gość Ola39latek
elninio - milutki jesteś chłopcze:) ciekawe czy byś się do mnie dobrał jak bym się przed Tobą rozebrała. Wiesz.. ja mam 39, a Ty 21 lat. Pewnie takiej starszej jak ja nie widziałeś nago. No i wiesz przecież, że kobiety w Tym wieku oczekują ostrego i bardzo namiętnego oraz długiego seksu. Taki młodziak dałby radę? Mmm.. Ciekawe. .Ale to miłe, że tak piszesz i że Ci się podobam. Rozgrzewa mnie to nawet trochę wiesz...

Gość Ola39latek
pierwsza klasa? heh.. dzięki za komplement. Ja zawsze uważałam, że mogłyby być większe.

Gość bleeeeeeeeeee
wszystcy jesteście tacy próżni..................

Gość Ola39latek
dzięki za to, że tak mówisz. Więc uważasz, że pasowałyby do Twojej ręki? :) a powiem Ci, że ja lubię kiedy facet bawi się moimi cycuszkami podczas seksu:) zawsze mnie to podnieca.

Gość elninio
pochlebiasz mi piękna, dałbym z siebie wszystko aby doprowadzić Cie na wyżyny rozkoszy, Ty mnie już rozgrzałaś do czerwoności

Gość Ola39latek
elninio - rozpalasz mnie chłopcze... Postarałbyś się dla mnie? A co byś mi zrobił, żeby mi było tak dobrze jak mówisz i żebym weszła na te wyżyny rozkoszy?

Gość lkdd
FUJ