Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola39latek

Czy mój tyłek się podoba?

Polecane posty

Gość elninio
najpierw namiętnie bym sie z Tobą całował i rozebrał do naga, rzucił na łużko i związał, tak abyś była całkowicie zalerzna ode mnie... pieścił bym języczkiem twój kwiatuszek aż do obłędu, gdy napiecie siegnełoby zenitu wszedłbym w Ciebie zdecydowanie i wypełnił aż do osiągniecia orgazmu

Gość Ola39latek
kusząca propozycja.. Młody chłopczyk a chciałby mnie związać. Mokro mi.

Gość elninio
chciałbym wylizać twoje soczki

Gość tedi ber
zygam, wezcie wymiencie sie numerami gg, a nie przyprawiacie o mdlosci na forum.

Gość Ola39latek
jejku.. Ja już zaczynam jej dotykać.. A chcesz zdjęcie mojej muszelki? Trochę się wstydzę i nie wiem czy powinnam ale mogę Ci ją pokazać. Aha powiedz mi jeszcze jedno. Nie jestem dla Ciebie za stara?

Gość elninio
to pytanie było niepotrzebne, oczywiście że chciałbym, wcale nie jesteś stara, zabraniam Ci tak mówić

Gość Ola39latek
No dobra. Jak już na całość to na całość. Macie chłopcy i powiedzcie co myślicie. To dosyć nowe zdjęcie. Na początku nie chciałam pokazywać ale możecie ocenić. http://www.hot.jpg.pl/zdjecie/125809/Ladne.html

Gość elninio
śliczne

Gość Ola39latek
Niektórzy wolą motylki, ja mam taką bułeczkę. Mówisz, że ślicznie? Dziękuję. To miłe. No no. Skoro się podoba młodym chłopcom, to jeszcze nie najgorzej, myślałam, że powiecie, że stara i żadnemu z was się nie spodoba.

Gość elninio
jeśli chciałbyś Olu aby nasza znajomość miała swój finał to zostaw meila do siebie, ja tymczasem ide spac, bede śnił o tobie mała

Gość Ola39latek
elninio - strasznie mnie komplementujesz :) w liza byś się w nią?

Gość elninio
oj podoba Olu, chciałbym abyś usiadła mi nią na twarzy a ja bym zatopił w niej swój jezyk i rozkoszował sie nią. Juz pa*

Gość Ola39latek
Prawie czterdziestoletnia cipka to pewnie nie to samo co nastoletnia szparka. Wiecie przecież. Ale to tym bardziej miłe, że komuś się podoba.

Gość Ola39latek
Wiesz. Kiedy leży siew łóżku samemu od dwóch miesięcy to nawet taką starą dupę jak ja może pokręcić nawet takie pisanie. Myślisz, że kobiety w moim wieku nie mają fantazji? Mylisz się i powiem, że w tym momencie mam ochotę i kręci mnie pisanie. Co w tym złego?

jescze nie dałaś mi się wypowiedzieć, a już mi odpowiadasz :) zastanawiałem się tylko po co to wszystko. To że kobity w tym wieku mają taką fantazję i potrzeby to akurat wiem :)

Gość Ola39latek
ale teraz panie pod czterdziestkę mają więcej fantazji erotycznej niż młodzi chłopcy. To, że sobie piszę bo chcę poznać męską opinię to chyba nic złego? Nawet jak powiem, że mam ochotę, żeby jakiś 20-paro latek dał mi do buzi swojego penisa i potem ujeżdżał mnie w moim łóżku tak, żebym jęczała jak nastolatka, to nie znaczy, że musisz mnie krytykować. A jeśli Ci sięnie podobam, to przecież nie musisz pisać.

Gość Ola39latek
a zamiast mówić co mi się chce czy nie chce wolałabym, żebyś napisał jaka jest według Ciebie moja muszelka. Bo po to piszę i pokazałam zdjęcia, żeby poznać męską opinię na ten temat.

tylko że ja Cię nie skrytykowałem :) no i fajnie że sobie piszesz.powodzenia

Gość Ola39latek
a skoro tak wiesz, jakie potrzeby mają kobiety w "tym wieku" to zaufaj mi, że jeszcze potrafiłabym Ci tak obciągnąć, żebyś mała dreszcze nawet na plecach. A i jak bym Cię dosiadła to zaufaj, że też narzuciłabym Ci szybkie tempo..

Gość Ola39latek
jest moja i fajnie, że uważasz, że jest świetna. Trochę się zdenerwowałam, może niepotrzebnie. Swoją drogą mówisz, że wiesz jakie mają fantazję i potrzeby kobiety w "tym wieku"? Mmm.. To ciekawe. Skoro tak wiesz, to dobrze. Ciekawe ile czasu wytrzymałbyś jakbym Cię dosiadła.

Gość Ola39latek
i powiedz mi.. Skoro wiesz. To znaczy, że potrafiłbyś być tak dynamiczny jak ten mężczyzna na filmiku: http://www.redtube.com/23381 ? bo uwierz, że ja potrafiłabym obciągnąć go tak jak ona.

Gość Ola39latek
tak myślałam, że zmiękniesz. No nic. Dobrze, że chociaż byłeś kulturalny

Gość Ola39latek
też mi się podoba. Koleś bardzo dynamicznie posuwa tą kobitkę. A jak jej dobrze, aż krzyczy. Ale obciągnęłabym lepiej od niej. Chociaż ona też jest naprawdę dobra. Więc mówisz, że posuwałbyś tak ostro jak ten mężczyzna z filmiku? Jejku. To naprawdę ostry filmik. Chciałabym, żeby mnie tak ktoś ujeżdżał jak tą kobitkę. No no..