Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola39latek

Czy mój tyłek się podoba?

Polecane posty

Gość Zbadaj go czy nie ma
juz hemoroidow, bo troche stary.

żeby ociągać lepiej od niej musiałabyś być w tym perfekcyjna, ale nie mam powodów żeby Ci nie wierzyć. jeszcze trochę i zacznę Cię namawić na spotkanie :)

Gość co za dałny
kurwa bo padne jakie parapety

Gość Ola39latek
Musisz być niezły skoro tak mówisz. Wiesz. Jeśli byłbyś w stanie zrobić mi np. tak: http://www.redtube.com/7718 ciekawe.. nie miałbyś oporów? I poradził byś sobie z tym, żeby rżnąć w tyłeczek? Mnie ten filmik kręci i bym tak chciała. A Ty co myślisz? Czy to nie w Twoim guście?

Gość Ola39latek
pokażę Ci jeszcze jeden. Oglądam sobie akurat:) http://www.redtube.com/3221 właśnie tak bym chciała. Żeby mi tak dogodził jak na tym filmiku. A Ty co sądzisz? Skoro jesteś taki dobry, to pewnie byś sobie z tym poradził bez trudu. A powiedz. Podobam Ci się ?

jeśli jestećś na tym zdjęciu z cyckami, to podobasz mi się. film jak film, ale lubie kobiece pupy :) jak masz ochotę to zostaw mail, dokończymy jutro, zaraz znikam

Gość bandzior1222
Napisze Krutko olu sliczna sylwetka małe ale zato jędrne piersi bardzo delikatne wysoka sylwetka ładne stopy nie widzę nic w twojej fotce nie naturalnego poprostu prawdziwa kobieta... a tak nawiasem mówiąc miała byś ochotę się spotkać zajmuję się fotografią i mogę dla ciebie wykonać sesję i to za darmo co ty na to odpisz tu na tym forum ... :) Pozdrawiam Piotr lat 32

o bleeeeeeeee... za dużo syfów !!! Idź że do solarium choć to wypalić, a posladki niech przyjemnego koloru skóry nabiorą bo aż odpycha brrrrrrrr

Gość Przystojniak:D
baba albo facet ściąga wszystko z netu na wy pajace piszecie jak do prawdziwej osoby o ja pierdole co za poziom intelektualny sobą prezentujecie :O a wiecie że dolary po 1 zł od dzisiaj są :)