Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowan-a

czy jest taka mozliwsc zeby 4 testy robione w odstepach kilkudniowych mniedzy 30

Polecane posty

czy jest taka mozliwsc zeby 4 testy robione w odstepach kilkudniowych mniedzy 30 a 40 dniem cyklu moglyu nie wykryc ciazy?

Gość oranyjolka
widać ze nie chcesz tej ciąży :) dlaczego??????

Gość oranyjolka
ile Ci zostało tych studiów? a masz faceta na stałe? czy on pracuje? Ty pewnie mieszkasz z rodzicami.... i ile masz lat?

Mogłabyś nie tworzyć takich samych tematów jak pytasz się o to w jednym to nie pisz zaraz w kolejnym i nie zaśmiecaj forum a co do Twojego Pytania: -Zamiast się nakręcać i pytać się na forum to się idzie albo do lekarza Ginekologa albo do laboratorium na badanie krwi bo Tu nikt nie powie czy jesteś w ciąży a jest to możliwe że testy nie wykażą ciąży albo 2 kreska jest bardzo blada że możesz jej nie zauważyć a zamiast tracić na testy lepiej iść na bete z krwi i masz 100% pewności....

poprostu chce wiedziec bo moze ktos byl w takiej sytuacji. i mam swiadmosc tego ze tylko badanie krwi lu ginrkolog stwierdza obbecnosc ciazy lub jej brak. ale o tej porze uspokoic mnie morze tylko wsparcie innych. i prxykto mi ze ty tego nie potrafisz zrozumiec. bo idz do leksrza tak naprawde potrafi napisac kazdy..

studiuje na 1 roku dopiero mieszkam sama wynajmuje... chlopaka mam. studis sa dla mnie najwqzniejsze nie che ich przerywac

Gość kurtyna moralnosci
"uspokoic mnie moRZe". Teraz widze, każdy moze studiować. Jestes w ciąży, pogódz się z tym. I kup kwas foliowy.

Gość oranyjolka
Ja ci wskazuje że to nie jest ciążą 1. masz okres 2. zgaga i złe samopoczucie moze być objawem grypy, problemmami z zołądkiem, a z tego co wiem zgaga dotyka dopiero kobiety w mies. 5-tym i puzniej 3. nabrzmiałe piersi zwykle są powodem ciąży, ale większość kobiet przed lub w trakcie miesiączkowania miewa boleści piersi 4. testy ciążowe- negatywne Napewno nie jest to ciąża!!!! bez obaw- studiuj dalej, ale uważaj na siebie :) dzieci jeszcze przed Tobą :)

jestes w ciazy pogodz sie z tym,? no sory jestes lekarzem badalas mnie ze tak stwierdzasz szukam tu raczej wsparcia a nia kopa w dupe

Gość kurtyna moralnosci
ty tu szukasz jak największej ilosci osób które napiszą "NIE JESTES W CIĄŻY". I nawet jesli wpisze tutaj to zdanie milion osob, to i tak bedzie ci mało i mało.

Gość oranyjolka
proszę Was!!!! opanujcie się!!! dziewczyna jest młoda i za młoda żeby zostać matką!!! a ztego co pisze to wcale nie jest ciąża.testy wyszły negatywnie więc czego sie czepiać? nic nie wskazuje na ciąże...

zgaga dziwne okresy w ciagu miesiaca prztytlam 4 kg mialam straszny apetyt prolemy zx oprozxnianiem przez co pojawily m isie nawet hemoroidy a nigdy wczesniej ich nie mialam czeste gazy . w takim razei skad to wsyztsko. ??