Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbbbbbbd

mam problem. jak wyegzekwować coś od faceta?

Polecane posty

Gość gbbbbbbd

strasznie mnie jedna rzecz u niego strasznie wkurza i nie mogę tego znieść. mianowicie zawsze otwiera okno w nocy. może to się wydawać smieszne, ale to nie jest smieszne. w lato- ok, ale w zime chodze wiecznie przeziębiona. chorowałam 3 razy. wieczorem myje zawsze glowe jak i dzisiaj. nagrzałam sobie i w ogole i budzę się o prawie o 2 w nocy zamieniona w sopel lodu! bo on nie uchyla tego okna tylko otwiera na całego i to dwa najczesciej. juz nie wspomne o rachunkach. pieniadze idą na grzanie swiata kurde:/ ja z nim gadałam. prosilam tlumaczylam wiele razy,a on co? wypiera się. klamie mi prosto w oczy, ze on zadnego okna nie otwiera w nocy! to kto za przeproszeniem otwiera? myszki? wiele razy sie o to poklocilismy już i boje sie, ze skoro on w tak błahej sprawie mnie okłamuje to i pewnie mnie oklamuje w innych :( już kurde nie wiem co mam zrobić..

Gość zapewne
masz boboki w domu i otwieraja te okna.......................

może on jest lunatykiem? prawdę mówiąc zaśmiałam się, jak przeczytałam to, co napisałaś, ale wiem, że to nie jest śmieszne i piszę tera całkiem poważnie - może on lunatykuje? oni potem nie pamiętają, co robili podczas takiej "fazy", nie pamiętają nic ani nikogo. poobserwuj go, udaj kiedyś że śpisz i sprawdź kto i kiedy otwiera te okna.

Gość gbbbbbbd
ja widzialam pare razy jak otwieral te okna i normalnie ze mną gadał i mowil, ze musi wywietrzyć! potem sie kladzie a na drugi dzien klamie, ze nic takiego nie bylo :(

Spotkałem się z takim przypadkiem już i wierz mi on naprawdę tego nie pamięta, tak naprawdę pomimo tego że rozmawia z Tobą pewne obszary jego mózgu śpią i robi to bezwiednie i nie pamięta tego co robi.

Ja też kiedyś lunatykowałam :P i okno w zimie też raz otworzyłam ;] nic z tego nie pamiętam z tego co mi mówiono nawet oczy miałam otwarte. mozliwe ze on tez tak ma

Gość gbbbbbbd
TO CO JA MAM ZROBIC? ZAŁOŻYĆ KŁÓDKI W Oknie czy jak? sory za capsa

Spróbuj Go wybudzić jak już budzisz się w chwili jak otwiera to okno. Musi sobie zdać sprawę z tego co robi może to jakoś wpłynie na jego podświadomość.

Gość gbbbbbbd
a ja nie wiem. pierwszy raz sie z czyms takim spotykam :/ jak mam go wybudzac jak on otwieral okno i ja sie zaczynalam wydzierac i to nie pomoglo zeby zapamietal

Daj mu do podpisania oświadczenie z datą i godziną przyłapania Go. :) A tak poważnie to nie wiem co możesz zrobić, chyba musisz to przetrzymać, pewnie samo przejdzie.

Gość gbbbbbbd
sluchajcie kupiłam dzisiaj te klamki na okna specjalne!! no i cale szczescie pozno sie spac polożyłam. on wstal i mamrotal ze sie dusi i musi wywietrzyc. szarpal za te okna,ale nic. to poszedl drzwi otworzyć. cale szczescie nie spalam i poszlam zamknać. no bo bysmy spali sobie z otwartymi drzwiami wejsciowymi :/ juz nie wiem co mam zrobic. jutro chce dokupic zamek taki co sie otwiera wylacznie na klucz i klucz schowac, ale boje sie co potem bedzie robi.. może szybe zbije albo co?

Gość sluchaj, a moze
moze on ma jakis problem z oddychaniem. Nie wiem, moze polip w nosie - wtedy ludziom sie ciezko oddycha przez nos i mysla, ze sie udusza. A moze on ma jakas fobie i ma nocne lęki przed uduszeniem sie :P

Gość gbbbbbbd
znów wstał. myslalam, ze te okno wyrwie z zawiasów i musialam je otworzyc. ubrałam się w kurtke i tak siedze :( a -20 na dworzu. zterroryzował mnie :(

Gość dezirers
Zmien faceta na inny lepszy model bo z nim nic nie da ten typ widocznie tak ma