Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego????

Prostytutka a „normalna kobieta.

Polecane posty

Sex z prostytutka jest latwy i bez zobowiazan,Nie trzeba sie starac i robic tego calego zachodu i to z niewiadomym skutkiem.Da czy nie da?Wbrew pozorom, ze za sex z prostytutka trzba placi to wychdzi to taniej niz zdobywanie kobiety ktora prostytutka nie jest.Faceci nie lubia sobie komplikowac zycia.Poza tym jak facet jest malo atrakcyjny, zapracowany abo starszy, to korzestanie z prostytutki jest dosc dobrym rozwiazanim.

Gość powiedz ukochanemu
uwielbiam to prymitywne tłumaczenie jak wyżej "da czy nie da, też trzeba płacić". Kuźwa, człowieku - kto i kiedy cie tak skrzywdził, że masz tak wypaczone pojęcie związku i miłości ? Wiesz co to jest uczucie, wiesz co to namiętność ? Masz to za kasę ? :O Szlag mnie trafia jak czytam takie farmazony :O

On twierdzi że po rozstaniu ze swoja wieloletnią partnerką, zraził się do kobiet, nie chciał nowego związku a miał swoje potrzeby.

Gość Strzelam
Jemu nie chodziło o związek, tylko o początkową fazę zapoznania, kiedy koleś wszystkie wyjścia funduje, a jeszcze ze sobą nie sypiają.

a faceta który idzie na seks z prostytutką nie rusza, że przed chwilą ktoś inny sie w nią spuścił? Przecież ona może go czymś zarazić.

Gość Strzelam
"stoi taka k**wa niemyta" - to jest właśnie pojęcie kobiet o prostytucji : stare, zniszczone menelki pod lasem co dają bez gumy i się nie myją...jak nie znasz tematu to po co zabierasz głos?

Gość powiedz ukochanemu
no widać, że jest 'zrażony" do kobiet. Ale chyba o swojej matce nie myśli jako o dziwce, której ojciec musi dać kasę żeby mógł se poroochać ? A gdzie miłość, gdzie uczucie, gdzie związek ? Typowy frustrat.

ponieważ jest to brudne i odrażające. Nieważne że ma prezerwatywe, ich ciała ocierają się o siebie, ich pot się miesza, on wkładając prostytutce moczy się w każdym jej poprzednim partnerze i to tak jakby przespał się z całym miastem. Zawsze można się zarazić jakimś świństwem, brodawkami, fuj. Po prostu odraza.

Gość Strzelam
"a faceta który idzie na seks z prostytutką nie rusza, że przed chwilą ktoś inny sie w nią spuścił?" Nie w nią tylko w gumkę

Gość mi to też by przeszkadzało
Powiem tak: wszyscy czasem potrzebujemy podrapać się po tyłku. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby mój facet kupił sobie brylantową skrobaczkę i się nią drapał. Ale gdyby wynajął sobie niewolnika do drapania go po dupie, to bym go rzuciła - bo to świadczy o przedmiotowym traktowaniu człowieka, mamy XXI wiek, demokrację, ja uważam, że dyskryminacja jest czymś okrutnym i nie chcę być z facetem, który nie podziela tego poglądu.

Faktycznie, jak facet nie chce wchodzić w związek a ma ochotę na seks, to prostytutka jest dobrym rozwiązaniem. Rozumiem to. Ale dlaczego właśnie ten, mały fragment, jego życia tak mnie mierzi???

Gość niefajnie jesli kobietę
traktuje przedmiotowo ( niech sobie lale dmuchana kupi) a z kolei , jesli nieprzedmiotowo, czyli prostytutke jak towarzystwo dla siebie to tez o nim kiepsko swiadczy.

Prostytutki to nie oblesne stworzania i niedomyte.Moze i sa takie w Warszawie pod Polonia.Ale zobaczcie ile jest ogloszen towarzekich w tej Warszawie.Panienki sa mlode atrakcyjne.Maja wlasne mieszkania i przyjmuja prawatni, a" zakres obowiazkow" jest do uzgodnienie.To prawdziwy wysyp tych panienek, jak i roznych agencji towarzyskich.Zeby nie bylo popytu to i podazy.I kilent wcale nie jest jakis prymitywny prostak.Wielu panow z Wiejskiej korzysta z tego typu uslug.

bardzo trafiony przyklad z ta skrobaczka tyłka!

Gość Strzelam
niefajnie jesli kobietę : a nie przyszło Ci do głowy, że może przedmiotowo traktuje prostytutki, a inne kobiety normalnie?

Strzelam "Kurwa niemyta" wcale mi się nie skojarzyła ze starą menelką. Widzę kobiety stojące przy drogach, nektórym to mogę nawet pozazdrościć nóg. Niektóre, owszem, są stare i brzydkie. nikt mne ne przekona ze seks z prostytutką to coś dobrego a już bardziej normalnego i potrzebnego :D

Gość Strzelam
tele-echo : "Panienki sa mlode atrakcyjne" Chyba to tak mierzi kafeterianki;-)

faceci wcale nie "muszą" zaspokajać bez ustanku swoich "potrzeb". Od czasowej abstynencji jeszcze nikt nie umarł. To po prostu dla nich wygodne i łatwiej wytłumaczyć to powołując się na długą tradycję takich zachowań i w mentalności która dozwala mężczyznom podążanie za swoimi zachciankami, ponieważ tak było kiedyś i to zostało w podświadomości ludzi że faceci "mogą".

Gość mi to też by przeszkadzało
Dziękuje za uznanie. Zawsze mam natchnienie w poniedziałek rano. :)

Gość Strzelam
Właśnie muszą! "Od czasowej abstynencji jeszcze nikt nie umarł" - tylko czemu uznajesz, że w imię widzimisię kobiet mamy sobie odmawiać? No ok jak ktoś jest w związku to zrozumiałe, ale tak..

Dlaczego nie rusza mnie to, że przespał się z nowo poznaną kobietą (nie dziwką) na jakiejś imprezie. Też nie było miłości, romantyzmu itd... Tu tez chodziło o czysty seks.

tele - atrakcyjnosc i "bycie na poziomie" dla kazdego co innego znaczy. Praca na Wiejskiej poziomu (moralnego,subelnosci itd) nie gwarantuje. Ktos uwaza prostytutki i ich klientow za ludzi na poziomie - jego sprawa, sa rozne wymagania, takie mamy spoleczenstwo.

to przykre, że trzeba tłumaczyć że prostytucja to obrzydliwa praktyka, a i tak nie trafia do tych pustych mózgownic. Jeśli spuszcza się w "gumke" a nie w nią, i potrzebuje rozładować napięcie to niech lalke kupi, przynajmniej tylko on jeden będzie ją dymał, ale prostytutka to żywa kobieta a w dodatku SIEDLISKO BAKTERII WIRUSÓW I GRZYBÓW I BRODAWEK PO WSZYSTKICH FACETACH i żeby się nie zarazić MUSIAŁBYŚ CAŁY UBRAĆ SIĘ W GUMKE JAK w Nagiej Broni!!!

Gość Strzelam
Do autorki tematu - wiem czemu tak jest. Skoro facet chodził na prostytutki, to znaczy, że jest zdolny pójść jeszcze raz. A jeśli jest zdolny pójść jeszcze raz to ulubiona kobieca zabawa pt. "Jak nie będziesz grzeczny to będziesz pościł" traci rację bytu.

Gość phiiiii
trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie :"czy prostytucja jest ok czy też mnie brzydzi". Jeżeli jest ok to przecież panowie nie powinni mieć problemu, że ich obecna kobieta była kiedyś prostytutką, a jednak w większości mają ten problem. Jeżeli zaś odpowiadamy sobie, że prostytucja jest obrzydliwa to potępiamy obie strony tego procederu zarówno kupującego ową usługę jak i stronę usługę świadczącą.

Gość Strzelam
"żeby się nie zarazić MUSIAŁBYŚ CAŁY UBRAĆ SIĘ W GUMKE JAK w Nagiej Broni!!!" Ubieram normalne gumki i jakoś nigdy nic nie złapałem.

Gość myslenie nie boli
w zyciu nie chcialabym faceta ktopry chodzil na kurwy ....te baby maja setki jak nie miliony hoojow w picie a cop mam byc zadowolona?