Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego????

Prostytutka a „normalna kobieta.

Polecane posty

Gość Strzelam
"że ich obecna kobieta była kiedyś prostytutką, a jednak w większości mają ten problem" Mają też problem jeśli wcześniej miała dużą ilość partnerów. To nie ma żadnego związku z prostytucją.

Gość niefajnie jesli kobietę
do mi to by tez - pozwolisz,ze brylantowa skrobaczke bede cytowac przy przyszlych dyskusjach na temat?:) strzelam - tobie odpowiada taki, a nie inny styl bycia - wiec moze znajdziesz dziewwczyne, ktorej to tez lezy, jest duzy wybor. Sa dziewczyny, ktorym np nie przeszkadzaja bluzgi faceta ( "bo kazdy przeciez w normalnym zyciu przeklina", czy tez jazda na gapę, oszustewka podatkowe itd - sa zachowania, uznawane przez jednych za norme, przez drugich nie - i ludzie dobieraja sie wg podobienstw.

Gość Strzelam
tele-echo Co Ty bredzisz, żony nie są niewierne! Czasem po prostu mają chwile słabości.

Gość myslenie nie boli
i zarazic sie mozna glownie od chlopa bo chlop rucha co popadnie nie zawracajac sobie glowy czy ta baba czegos nie ma. Facet ma we lbie ruchanie. Dlaczego facet nie zajmie sie reka wtedy gdy ejst sam ...kobieta np potrafi wiele lat wytrzymac bez bzykania. ja wytrzymuje 8 rok:D

Gość Strzelam
niefajnie -"obie odpowiada taki, a nie inny styl bycia" A skąd Ty wiesz,jaki mi odpowiada? Znasz mnie? To jaki człowiek jest w związku nie zależy od tego co robił JAK BYŁ SAM!

Strzelam, ja nie stosuję matody "jak nie będzieś grzeczny to Ci nie dam". Ja mam większe libido niż mój facet ;)

Gość nononop
to jesteś godna ogromnego szacunu!

"Właśnie muszą!" No wlaśnie. Nie muszą. Skąd przyszło ci do głowy że muszą? Eksplodują im chuje, jak mleczne piersi matek które nie spuszczają mleka? Faceci mają ochotę i nie chcą odmawiać sobie żadnych zachcianek. ""Od czasowej abstynencji jeszcze nikt nie umarł" - tylko czemu uznajesz, że w imię widzimisię kobiet mamy sobie odmawiać? No ok jak ktoś jest w związku to zrozumiałe, ale tak." Jakiego widzimisię? To kwestia szacunku do drugiego człowieka i nie traktowania seksu jako coś przedmiotowego ale jako wyraz miłości i przywiązania. Wiecie co, tak właśnie powinno to wyglądać. Ten kto dyma bez miłości, tak naprawdę nie jest szczęśliwy, a jeśli to mu wystarcza, to nie jest wartośćiowym człowiekiem.

Gość Strzelam
Autorko - wszystkie tak mówicie, a jak przychodzi co do czego ;-)

Nie przeszkadza mi że sypiał to z tą, to z tamtą "normalną" kobietą. Był sam 8 czy 9 lat. To normalne że sypiał z kobietami. Nie chciał związku!!! Tylko te dziwki!!!! Kurcze, o co w tym chodzi!!!

Gość Strzelam
Mam ochotę... Muszą, wielu facetów bez seksu zaczyna świrować. Ale co tam, przecież to tylko faceci kto by się liczył z ich potrzebami "Ten kto dyma bez miłości, tak naprawdę nie jest szczęśliwy, a jeśli to mu wystarcza, to nie jest wartośćiowym człowiekiem." Czasem nie wystarcza, ale jak akurat facet nie ma bliskiej kobiety...lepszy cyc niż nic.

Gość phiiiii
Strzelam "że ich obecna kobieta była kiedyś prostytutką, a jednak w większości mają ten problem" Mają też problem jeśli wcześniej miała dużą ilość partnerów. To nie ma żadnego związku z prostytucją. jak nie ma jak ma. Przecież jak laska miała sponsora -> to też jest prostytucja i z tym też mają problem całkiem potężny nawet jak tych wcześniejszych partnerów było dwóch -> pierwsza miłość a potem sponsor to faceci to odbierają znacznie gorzej niż dwóch partnerów pierwsza miłość i potem kolejna być może miłość. To że prostytutki zazwyczaj mają wielu partnerów to jest jedna ze składowych, ale fakt, że każdy mógł mieć tą laskę za odpowiednio dużo kasy też ma całkiem konkretną wagę w owym "problemie faceta byłej prostytutki"

Gość Strzelam
Autorko - mimo wszystko do prostytutki łatwiej pójść, jakby co, niż szukać sobie panienki na jedną noc.

Od tego egoizmu jaki przedstawiacie narażacie przyszłą partnerkę, żonę, matkę waszych dzieci ORAZ wasze dzieci na różne choroby, na przykład wrodzoną kiłę, choroby skóry i HIV. PREZERWATYWA NIE CHRONI W 100% Niejeden zaraził się od prostytutki. Od dawna wiadomo, że aby wyeliminować rozprzestrzenianie sie chorob wenerycznych wystarczyłoby ograniczyć się do jednego partnera, być mu wiernym (no dobra czasem związki się rozpadają, ale to nie to samo co ciągłe zmiany partnerów a co dopiero prostytutka) poza tym macie kontakt z całą powierzchnią skóry tej pani, nie chodzi tylko o pochwę

Gość Strzelam
a co zwykła kobieta nie "nie każdy facet ma szanse być kochanym przez kobietę, i co ma przez całe życie walić konia? " Dokładnie tak! Ma walić konia ( albo i nie wszak k mu nie ekspolduje ) bo jaśnie kafeterianki tak sobie przepowiedziały.

Moja pierwsza zona byla prostytutka.Kiedys powiedzial, ze jak przylepie jej nad glowa do sciany 500 zl to bedzie sex a tak nie bedzie!!

"Muszą, wielu facetów bez seksu zaczyna świrować. Ale co tam, przecież to tylko faceci kto by się liczył z ich potrzebami" No wiesz, nie stawiaj w ten sposób sprawy. To szantaż emocjonalny :P oczywiście że potrzeby wszystkich się liczą. Ale trzeba skończyć z egoizmem. Zarówno prostytucja, jak i korzystanie z jej usług ograbia człowieka z szacunku do samego siebie oraz do partnera...

Dziwne, a ja mam osobiste spostzreżenia, że to faceci są bardzo wybredni jeżeli chodzi o dziewczynę, i że to oni często odrzucają bo coś im nie pasuje... a wy tu o szansie pokochania przez kobietę. Jak ktoś się stara, i jak równiez jest w stanie zaakceptowac różne cechy partnera, to ma...

Ja to rozumiem że facetowi jest łatwiej przespać się z dziwką niż szukać "normalnej" kobiety tylko na jedną noc. Ale chyba mężczyźni nie powinni o tym mówić swoim kobietom. Powinna to być ich mała tajemnica.

Gość Strzelam
Mam ochotę -to nie jest szantaż emocjonalny tylko fakt. Oczywiście ciężko, żeby kobieta znalazła w sobie tyle empatii, żeby zrozumieć potrzebującego faceta, ale cóż...dzieci i stałej partnerki raczej nie zarazi jeśli jest zdrowy i robi badania. Oczywiście zakładam , w brew Twoim domysłom, częsty wariant,że koleś rezygnuje z prostytutek jak ma stałą partnerkę.

Gość poniedzialek rano
Jestem z moim mezem 8 lat. Nigdy nie byl u prostytutki bo na sam ich widok robu mu sie niedobrze. Po prostu brzydzi go mysl ze te dziewczyny, calkiem mlode najczesciej, uprawiaja sex (takze oralny czy analny) ze starymi smierdzacymi dziadkami, z panami z roznych czesci swiata, ktorzy maja nie wiadomo jakie wirusy czy choroby. A za dodatkowa oplata nie uzywaja gumki. Poza tym takie szybkie bum-bum bez emocji nie jest w jego stylu. Maz jest normalnym facetem, ma swoje potrzeby ale ma tez szacunek do wlasnego ciala i zdrowia. Moim zdaniem facet chodzacy do prostytutek nie jest atrakcyjny jako partner: traktuje sex przedmiotowo, jest zbyt leniwy zeby postarac sie o "normalna"partnerke i idzie na latwizne. No i oczywiscie podbudowuje swoje marne ego mysla ze jest taki macho...

Gość Strzelam
Mam ochotę : "że to faceci są bardzo wybredni jeżeli chodzi o dziewczynę" Pomyśl jeszcze raz jaką gafę palnęłaś.

no juz nie przesadzajcie że jedynym miejscem styku obu ciał jest powierzchnia pochwy i szczelnie obleczonego w kondoma penisa... chocby całe obszary wokoło, okolice łona, biodra, brzuch, pupa... te miejsca łatwo zarazić jakimś wirusem albo grzybem...

Gość niefajnie jesli kobietę
strzelam - JAKIS sposob bycia kazdy ma , i ja i ty - nie wiem co cie tu razi. kazdemu co innego odpowiada, kazdy ma inna sytuację. Jesli tobi pasuje chodzenie na dzwiki - przeciez jest wolna wola, a prostytucja isnieje jak swiat swiatem. Ale ze cos ma dluga tradycje, nie znaczy ze sie kazdemu podoba,W niektorych tradycjach np od setek lat bije sie zony. Mnie np nie razi jak ktos mial przedtem wielu partnerow, jesli to byli naprawde wartosciowi partnerzy/ czy w wypadku faceta patrnmerki ( jesli ktos ma szerokie znajomosci to i wieksza szanse na trafienie takich) Ogolnie - moj partner swiadczy o mnie. JEsli ktos np ma beznadziejna zone , to znaczy ,ze nie potrafil sobie znalezc sensownej, Jesli gustuje w prostytutkach - to znaczy ,ze taki rodzaj kobiet go bawi - noz to chyba oczywiste. Dla ciebie prostytutki sa ok, mnie nie lezą - no i co z tego? Kazdy zyje po swojemu

dlaczego???? - noi chyba doszlismy do sedna sprawy.Po prostu nie trzeba o wszystkim opowiadac swojej partnerce bo to wywoluje wlasnie zle uczucia!!!