Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinoweniebo.

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość malinoweniebo.
To widzę, że jesteśmy w zbliżonym wieku ;) Od tego właśnie zaczynaliśmy, ale powoli przestaje mi to wystarczać. Mojego chłopaka już wiele razy nieco "ponosiło", ale zawsze się hamował i mówił, że poczeka na mnie, nie chce naciskać... Wiem, że mówił to szczerze ale widzę też, że z pewną niecierpliwością czeka na moment aż się odważę... Jeszcze nic mu nie mówiłam, chciałabym żeby to wyszło naturalnie, a nie było wyreżyserowane, dopracowane w każdym szczególe...

autorko, przy pierwszym razie nie musisz od razu spełniać wszystkich fantazji faceta :P jeżeli chłopak wie, że będzie to twój pierwszy raz i jest w miarę normalny, to nie masz się czym przejmować, zwłaszcza, że on ma już doświadczenie:) przede wszystkim dłuuuugo róbcie grę wstępną, niech cię dobrze "nawilży" i do dzieła. Jeśli będziesz dobrze do tego przygotowana to będzie łatwiej mu wejść, będzie cię mniej bolało lub nawet w ogóle, a co najważniejsze- będziesz w stanie odczuwać jakąś przyjemność. A jak będzie ci przyjemnie i się podniecisz sytuacją to wszystko wyjdzie bardzo spontanicznie i nie będzie żadnych myśli "co ja mam teraz zrobić, by było mu dobrze?" udanego:D

Gość o moim 1raie
moj pierwszy raz byl na luzie,mimo obaw nie bylo ani krwi ani bolu.bardziej streswoal sie moj partner niz ja.bol i krew pojawila mi sie przy 2stosunku ale nie bylo tragicznie.

Gość malinoweniebo.
Nie chodzi o to, że chcę spełniać wszystkie jego fantazje. Przynajmniej nie od razu ;) Po prostu nie chcę by zamartwiał się tym jak ja odbiorę ten pierwszy raz i też czerpał z tego przyjemność. W końcu to nie tylko jedna strona ma być spełniona ;)

Gość zawszee wiem najlepieej
niczego sie nie bój, jak przyjdzie co do czego to samo jakoś pojdzie ;)