Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandzia_1

Kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka?

Polecane posty

Witam! Tak jak w temacie, jestem w 15 tc i jestem ciekawa kiedy wyczuwa się pierwsze ruchy? Wiem oczywiście, że u mnie jeszcze za wcześnie ale jestem ciekawa jak to było u Was? I co się czuje, jak to wygląda? Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam mamusie :)

Gość zebys sie nie zesrala ino
buahahahahhaha na innym topiku to chyba cie maja inne staraczki dosc jestes w ciazy to sapdaj na forum na ciężąrnych a nie siedziesz na forum dla staraczek:/

zebys sie nie zesrala ino buahahahahhaha na innym topiku to chyba cie maja inne staraczki dosc jestes w ciazy to sapdaj na forum na ciężąrnych a nie siedziesz na forum dla staraczek:/ dobrze ty się czujesz??

Dzięki za odpowiedzi :) czekam z niecierpliowścią. Do pomarańczki: jeśli komuś z tego topiku przeszkadza moja obecność, niech mi to napisze, nie boję się szczerości, ale czy tak naprawdę przeszkadza komuś, że lubię z tymi dziewczynami pisać? Czy ciążą przekreśla pewien rodzaj znajomości? Przecież nie obnoszę się tam z ciążą bo wiem, że może komuś sprawia to przykrość i w dodatku nie jestem jedyną ciężarną tam. Jak ktoś coś do mnie ma, niech mi piszę ale pod czarnym nickiem a nie tchórzy i się chowa za pomarańczą, żal. Piszcie o tych ruchach kochane i przepraszam za mój długi wywód.

pierwsze ruchy poczułam w 15 tyg. delikatne łaskotanie, później przez kilka dni nic nie czuła i od 16 tyg. już codziennie czułam łaskotki, pierwsze kopniaczki pojawiły się później, ok. 18 tyg. jeżeli dobrze pamiętam

Gość nkkjhhg
ok 18 tyg.

Gość bbblueyesss84:)
juz pewne ruchy ok 20 tyg:) zycze zdrowka

Gość bbgbbbbbbbb
Ja w 13 a takie solidne kopniaki w 18

Gość 15 tydzien.
j/w

pierwsze ruchy (takie nieśmiałe puknięcia) w końcówce 16 tygodnia, porządne kopniaczki około 20 tygodnia - te już były takie, że mąż mógł wyczuć trzymając rękę na brzuchu :)

Gość nkSJHDJjd
up bo ciekawi mnie to też

Gość noworódka
17 tygodniu juz byłam pewna że to to :D