Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę starą panną..

mam 24 lata- czuję się staro..

Polecane posty

Gość będę starą panną..

Mam 24 lata, czuję się stara.. Pod koniec roku skończę 25. Niby mam pracę, całkiem dobrą, kończę magisterkę... Mam samochód, mieszkam z rodzicami. Ale nie mam faceta, śmieją się ze mnie że jestem starą panną.. Koleżanki po kolei wychodzą za mąż.. co niektóre mają dzieci.. A ja nic? Niby byłam z kimś kilka lat, wtedy planowałam ślub.. ale rozpadło się, od tego momentu fatum. teraz kiedy mogłabym myśleć o ślubie,nie ma z kim:(

Gość Dolly89
Nie martw się. Najważniejsze jest żeby optymistycznei podchodzić do zycia:)

Gość a ja mam 34 a czuje sie
na nastke. Nie powiem, ze wygladam, co to to nie :P Ale glupoty sie mnie imaja :D

Gość a ja mam 34 a czuje sie
myslisz, ze jak faceta bedziesz miala to odmodniejesz? :D Wrecz przeciwnie! :D

Gość będę starą panną..
Nie o to chodzi.. krąg koleżanek powoli się zamyka.. mają swoje życie, a ja coraz częściej w domu, sama:( Praca, szkoła.. czasem jakiś wypad ze znajomymi i w koło:( Ale tak naprawdę nie mam kogoś, na kim mogę polegać.. kto będzie zawsze.. jak wszyscy inni będą zajęci:( Chciałabym mieć rodzinę, własną, dzieci.. męża kochającego:( A tu kicha.. nie idzie wogóle:(

Gość Dolly89
hehe, ja też czuję się na nastke:D Nie ma co się przejmowac wiekiem. Autorko, jestes jeszcze baardzo młoda, imprezuj, baw się, podróżuj, korzystaj z zycia!

Gość Dolly89
I bedziesz miała juz magistra w tym roku. A ja z własnej głupoty i lenistwa jestem zmuszona zmianić kierunek studiów. 3 lata w plecy

Gość będę starą panną..
Korzystam z życia.. ale dołują mnie komentarze.. ludzi. Przecież ja nie robię, tego specjalnie że jestem sama.. poprostu nie wychodzi:( Chciałabym kogoś kochać i być kochaną. Marzę o tym. Kasa i to wszystko na co teraz mogę sobie pozwolić.. są niczym do chwil bliskości z drugą osobą.. Niczym do tego..co się czuję, jeśli wiemy że wracamy do domu i czeka ktoś, kto kocha..

Gość Dolly89
A nei masz jakiejś przyjaciólki, siostry, brata?

Gość pierzynka o
Ty masz dobra prace bez faceta,a ja mam super faceta i denna prace .. Hmmm taki ten swiat zakrecony

Gość będę starą panną..
NO oczywiście że mam.. mam dużo przyjaciółek.. rodzeństwo:) I wiadomo rodziców.. ale to nie to samo:(

Gość będę starą panną..
Mam sporą grupę znajomych, którzy naprawdę bardzo mnie lubią.. Ale wiadomo.. np. ostatnio były walentynki- ja sama:) wszyscy się zajeli sobą a ja siedziałam w domu:(

Gość Dolly89
To może załóż sobei konto na sympatii, teraz coraz więcej ludzi poznaje się przez net

Gość będę starą panną..
No to by było straszne dla mnie:(

nie jestes jedyna na swiecie. jest duzo kobiet w twoim wieku i starszych ktore maja taki problem. ja tez mam 24 lata i juz od dluzszego czasu jestem sama.

Gość pierzynka o
Ja poznalam w necie:)

Gość Dolly89
A w walentynki powinas wpaśc do Kazamaty:D ul. Dietla w Krk:D

Gość będę starą panną..
NO nie wiem co zrobić.. lata lecą:( A ja mimo że czuję się atrakcyjna, podobam się.. to jednak wciąż od 2 lat sama:(

Gość Dolly89
Ja też nei mam faceta i się nei dołuję. W wakacje jadę na woodstock z kumpelami i bede bzykac codziennie nowego chłopaka:D A tak serio, to Cię rozumiem, bo ja tez przez pewein czas byłam lekko zdołowana brakiem miłości, szczególnie po rozstaniu. Ale wierz mi, że jest wielu singli w Twoim wieku, na 100% niedługo kogoś poznasz, bo teraz w taka syberyjską zime to nie ma co sie dziwić, ze trudniej kogoś poznać.

Gość będę starą panną..
Niby poznaję.. facetów.. ale kurcze, zawsze coś jest nie tak. I to nie przeze mnie.. poprostu, jak widzę że koleś mnie oszukuję.. to Go skreślam:( Samych takich drani poznaję:( a ja chcę normalnego, dobrego, ułożonego mężczyznę:(

Gość będę starą panną..
A ci ułożeni mnie omijają.. Tzn inaczej, niby widać ze im sie podobam.. ale nie podrywają mnie:(

Gość rusałka..
Myślę że masz problem z wyczuciem facetów,to chyba prawa młodości lub małego doświadczenia

Gość będę starą panną..
W sumie.. z wyczuciem?? Podchodzę bardzo ostrożnie,obserwuję.. Boję się byłam bardzo skrzywdzona.. teraz staram się delikatnie kroczyć, nie pokazać że mi zbytnio zależy:(

Gość rusałka..
Obserwacja wskazana,ale chyba musisz sie troche wyluzować,nie kazdy facet rani

Kobieto ! Korzystaj z zycia, poki mozesz ;) Potem moze byc za pozno, a te co wczesnie za maz powychodzily, moga zalowac, ze sie nie wyszalaly po swojemu i musza prac, sprzatac i gotowac dla chlopow - choc nie mowie, ze wszystkie ;)

Gość pablo_4535
Na pewno nie będziesz starą panną, kobietom łatwiej znaleźć faceta niż facetom kobietę. Ja mam też dobrą pracę, auto, 25 lat i co ..? Jestem sam, niedawno skończyłem związek i brak perspektyw na następny. Tylko że nie wiem czy chcę się wiązać i od razu snuć plany na przyszłość

Gość dobrze ze nie masz faceta
po co ci facet i tak bys pewnie nie umiała sie cieszyc ? masz kase prace znajomych kształcisz sie i narzekasz jak bachor zachłanny

Gość będę starą panną..
Jestem samotna.. brakuje miłości.. nie narzekam.. tylko zastanawiam się jak to zmienić:(

Gość Doti:)
zacznij sama szukac chlopaka sam do ciebie nie przyjdzie