Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELIZAAAAAA

PYTANIE DO FACETÓW .... CHOC MOŻE NIE TYLKO

Polecane posty

Gość bo to.....
to zależy, w zależności od tego... nie, nie powiem pani...

Gość Rad..
Wszystko zalezy jednak od faceta. Ja byłem w związku 1,5 roku, zadzwoniła kiedyś i powiedziała że nie wróci do mnie. Miała innego. Kocham ją, od tamtej pory mineło prawie 5 miesięcy a ja wciąż tęsknię za nią. Coś się zmieniło też u mnie bo kiedy byłem w związku nie spojrzałem na inną kobietę a teraz o dziwo same wpraszają mnie do łóżka ale jestem wciąż zakochany w tamtej i robię co tylko mogę by się nie spotkać i przespać z innymi bo nie miałbym sumienia że kiedy wciąż myślę i walczę o tamtą nie mógłbym spać z innymi. Jednocześnie chcę by ją zapomnieć, by nie myśleć już o niej ale niestety nie potrafię.

Gość a mi szkoda
znając życie, to autorka ma problem z cyklu tych, że facet jej mówi, że jest ładna, fajna, itd, natomiast on NIE JEST JESZCZE GOTOWY DO ZWIĄZKU :) i nigdy nie będzie; gotowy do związku z Tobą; natomiast 15 minut po tym, jak usłyszałaś od niego, że JESZCZE NIE JEST GOTOWY DO ZWIĄZKU, może się oświaczyć jakiejś innej kobiecie - bo do związku z nią to już może być gotów :)

Gość mnie tez dreczylo to
pytanie a to dlatego, że facet jak najbardziej chcial , zakochany i w ogóle tylko .... trzy miesiace wczesniej rozstal sie z poprzednia kobieta i uważalam , ze to za wczesnie dla niego na nową milosc, że może tylko mu sie tak wydaje, że mnie kocha .... ja sie zaangażuje a potem bede cierpiec na szczescie tak sie nie stalo mysle, że kobiety raczej maja takie dylematy, czy już mu przeszlo to poprzednie ..i to co mówi, ze czuje do mnie jest prawdziwe, czy tylko jestem lekarstwem po tamtej, myśle , że o to chodzi