Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftfgtfgtfgh

rwa kulszowa - zastrzyki!!!

Polecane posty

Gość gftfgtfgtfgh

Choruje na rwe kulszowa , szukam dobrego ortopedy lub neurologa we Wroclawiu ! Oczywiscie prywatnie bo na NFZ bede musiala dlugo czekac ... Pytanie czy jak przepisze mi zastrzyki to za kazdy zastrzyk musze placic ... jak to wyglada??? Znacie jakiegos dobrego lekarza??/

Gość zespół empiro
kup wit b i idź na masaż dobry masaż ci pomoże po cholere od razu chemie w siebie ładować

Gość gftfgtfgtfgh
bo juz wszystko mialam i mi nic nie pomoglo :(

Gość zespół empiro
nie wierzę idź do dobrego salonu na postawienie baniek b.wysoka skuteczność przy stanie zapalnym nerwu kulszowego masażysta z empiro

Gość gftfgtfgtfgh
mialam rehabilitacje , prady , masaze , cwieczenia ... juz raz dostalam blokade ale prywatnie i mi pomoglo plecy mnie nie bolaly 2 tyg ... wydaje mi sie ze potrzebuje wieksza serie zastrzykow

Gość zespół empiro
wiwem co pisze jestem w zawodzie od ...nastu lat więc sprubój masaż bańką w wawie taka przyjemność kosztuje 70 ZŁ-130ZŁ masażysta z empiro

Gość roladinia
rodzaj masaż u może być tylko z przypisu ortopedy , tez miałam takie bóle nic mi nie pomagało a przeszłam bardzo wiele , często był płacz z bólu z bezradności , pewna emerytowana pani doktor neurolog poleciła mi blokadę tzw:złoty zastrzyk, w kręgosłup od tamtego czasu a minęło kilka lat mam spokój

Gość roladinia
przy takim schorzeniu nie ma masażu bo można zaszkodzić ,ale jest pole magnetyczne , krioterapia i jeszcze coś z prądem ale już nie pamiętam nazwy

Gość zespół empiro
gftfgtfgtfgh połuż się na płasko i poproś kogoś żeby ci ucisnął delikatnie dołeczki na pupie po obu stronach kości ogonowej(tylko delikatnie!!) i napisz jakiego rodzaju było to ból a ja Ci powiem czy masaże pomogą

Gość gość
Masaze z aupresura zawsze sa dobre, Masz prawo myslec nikt ci tego nie zabroni