Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja95

czy to torbiel?

Polecane posty

Gość takasobieja95

Jestem mlodą dziewczyna mam zaledwie 15 lat. Od 2 tygodni mam brązowe i smierdzace uplawy, nieraz zmieniają one kolor i są lekko czerwone. Moja ostatnia miesiaczka trwała tylko 3 dni. Bylo to bardzo małe krwawienie, i zaraz po tym pojawiły się smierdzace brązowe uplawy. Wczoraj wyczułam w pochwie cos szorstkiego, i zrobiło mi się słabo. Jestem jeszcze dziewicą. Przeczytałam w internecie że to moze być torbiel, czy to prawda? Proszę o odpowiedź. Bardzo się martwię .

Gość wanilijka
Nie martw się na zapas, to nie musi być torbiel. Powinnaś pójść do lekarza bo tu na forum raczej nikt Ci nie pomoże. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

Torbiele robią się na jajnikach/jajowodach. Nie mogłaś wyczuć. Jak masz jakieś problemy to idź do ginekologa.

Gość takasobieja95
To moze nadzerka ? Wspomne ze uzywalam tamponow, moze to ma jakis zwiazek z tym? A gdy powiedzialam mamie o tym problemie dala mi antybiotyk ktory ginekolog jej kiedys przepisal unidox solutab ale nic mi to nie pomogło. Nie wiem już co robić :(

Nadżerka jest na szyjce macicy a Ty jesteś dziewicą więc nie dotkniesz szyjki to raz a dwa nadżerki raczej nie wyczujesz. Może po prostu tam nie grzeb? Zmień tampony na podpaski. Ja kiedyś non stop używałam tamponów teraz tylko jak gdzieś wychodzę, a w domu podpaska. I umów się na wizytę bo z tym nie ma żartów. Gin nie gryzie. Mama nie skończyła medycyny żeby dawać Ci to co jej przepisał ginekolog. Może być jakaś infekcja.