Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenkaaaaaaaaaa

Czy to już ciąża???

Polecane posty

Gość Milenkaaaaaaaaaa

Hej dziewczyny :) Mam do was takie pytanie 16 lutego na badaniu u gina wypadła mi spirala następnego dnia kochaliśmy się z narzeczonym bez zabezpieczenia.Przepisał mi on tabletki dopochwowe Gynalgin i nie wiem czy je brać bo jeśli jestem w ciąży to nie chciałabym zaszkodzić dziecku.Od jakiś 3 dni bola mnie piersi i odczuwam kucie w podbrzuszu,a w nocy miałam mdłości :) Czy to może być ciąża? Proszę o odpowiedź:) Będę bardzo wdzięczna:)

nawet jeśli jesteś w ciąży to za szybko na jakiekolwiek objawy! lek możesz spokojnie stosować, bo nawet jeśli do zapłodnienia doszło to na tym etapie ewentualnej ciąży nie zaszkodzi maleństwu.

Gość Milenkaaaaaaaaaa
A test kiedy mogę zrobić żeby był wiargodny?Bo do spodziewanej @ jeszcze daleko :) A chciałabym wiedzieć jak najszybciej :)

Gość nowodródka
jak Ci mogła wypaść spirala??? i czy jest ona bezpieczna dla kobiet które nie rodziły??? tak tylko pytam bo to dziwne dla mnie. co do pytania to zgadzam się z poprzednią wypowiedzią.

no właśnie w dniu spodziewanej miesiączki. wcześniej nie ma sensu. czasem wychodzi pozytywny na 2-3 dni przed, ale bezpieczniej poczekać do tego dnia.

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Po zrobionej cytologi lekarz chciał zobaczyć jak ona lerzy i po prostu wypadła :/ Przyczyną mogła być bardzo silna miesiączka.Tak mi powiedział lekarz.I tak ją miałam wyjąć więc nic nie straciłam:) A co do tego to już mam jedno dziecko :) 2,5 letnią córkę :) Tylko że przy córce pierwsze objawy miałam jakoś 2 miesiącu ciąży :)

Gość nowodródka
z tego co wiem to można szybko zajść po ściągnięciu spirali.. jak nie za tyjm razem to za nastepnym próbuj :D

Gość Milenkaaaaaaaaaa
No właśnie też tak słyszałam i chciałabym żeby tak było w moim przypadku :)

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Dziewczyny mam pytanie jaki jest najlepszy test?Proszę o odpowiedź

nie wiem jaki najlepszy, ja za pierwszym razem robiłam Pink Test, a za drugim miałam jakiś test przez allegro kupowany :P najpewniejszy to test BHCG z krwi :P

Gość kobieto, masz dziecko
a nie wiesz jak się w ciążę zachodzi, kiedy? nie wiesz kiedy robi się test? żal :O

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Słyszałam że test Quik Vue jest dobry :) Co o nim sądzicie?

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Przy pierwszej ciąży nie robiłam testu tylko byłam u lekarza więc dlatego moje pytania.Ja chciałam o konkretne odpowiedzi anie krytyke :/

po terminie miesiączki praktycznie każdy test wykryje ciążę jeśli ona będzie. przed nie ma sensu robić.

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Dziękuje mała_agatka za odpowiedź :)Pozdrawiam

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Mam do was jeszcze jedno pytanko.Mianowicie mam nadżerkę wielkości 2zł :/ a obecnie czekam na @ bo możliwe że jest w ciąży,czy nadżerka w czymś przeszkadza?

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Proszę o odpowiedź na moje ostatnie pytanie :)