Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieeewióra

miłość- seks - przedmiotowe traktowanie?

Polecane posty

"to że nie używasz brzydkich słów wcale nie znaczy że jesteś lepszym człowiekiem " na pewno bardziej kulturalnym to raz, dwa kto nad pokorą popracować powinien ten powinien :D to nie ja się bulwersuje jeśli ktoś mi nie przyklaśnie , trzy-wyluzuj trochę, bo chyba za bardzo się emocjonujesz potyczkami z innymi użytkownikami , to tylko forum ,aż dziwne,że komuś tak zależy..

Gość czatownik
, nie sądzę, żebyś nauczyła się tzw. szybkich numerków-- a co jest trudnego w szybkim numerku ? :O

Gość hejja
IMO myślałam że jesteś mądrzejszy :O

Gość po Imprezie
Jak się chce to można wszystko pogodzić, najpierw "szybki numerek" a potem dłuuugo i przyjemnie. Ważne, aby wiedzę czerpać z własnego doświadczenia, uczyć się wzajemnie, może trochę poczytać o seksualności kobiet i mężczyzn. No i posłuchać biegłych w temacie :-)

Gość matacz ,,,.....
..aaa Ja jakoś nie czuję potrzeby rozładowania poprzez seks. I nie potrafię zrozumieć męskiego punktu widzenia na sprawę. Nie czuję potrzeby seksu ale lubię się przytulać i dla mnie to nie musi wybiegać nigdzie dalej. Nie odczuwam żadnego napięcia. A energię spalam na zajęciach sportowych ------------- Chron nas Boze pzred takimi kobietami , a ty czasem nie szukaj mezczyny , tylko go unieszczesliwisz ! albo szukaj asexualnego , wtedy bedzie oki

Gość okurwajapierdole
poważnie jesteście jak zwierzęta? nie jest wam przyjemniej z kimś kogo kochacie albo coś chociaż czujecie więcej oprócz sympatii ? :O

Gość analupoo
oglądał ktoś miłosną scenę w "pamiętniku" ? jak się na siebie rzucili po latach? :(

Gość hortexx
matacz ,,,..... ciekawe czy ty w ogóle masz coś kobiecie do zaoferowania w łóżku oprócz leżenia jak kłoda jak większość facetów i owłosionego rowu :O

Gość matacz ,,,......
a skąd u Ciebie taki pytanie ? i załozenie , ze nie mam nic do zaoferowania ? oceniasz mnie po jednym wpisie . Zakładajac , ze jestes za autorką cytowanego mnie posta , co Ty masz jak i autorka tego posta do zaoferowania mezczyznie ? no co ?

Gość hortexx
bo stąd u kobiet niechęć do seksu:O jeśli facet nie ma zbyt wiele do zaoferowania to logiczne ,że się na niego nie rzucają za każdym razem jak wygłodniałe zwierzęta :O

Gość matacz ,,,......
aha - a ty wiesz , ze sie na mnie nie rzucają ? ha ha ha dobre sobie wszystko wiedzaca sie znalazła

Gość wieeewióra
po Imprezie my byliśmy razem trochę ponad 2 lata ja mam 24 obecnie 24 a on 31 więc nie jesteśmy tacy młodzi - ale on jest moim pierwszym ale ja nie jestem dla niego tą pierwszą. teoretycznie o wielu rzeczach wiem ale dopiero od niedawna osobiście poznaję tą drugą część miłości - fizyczną - dla mnie wiele jest nowego - męskie reakcje. stąd właśnie chciałam wiedzieć co można uznać za normalne a co nie. możliwe że nie potrafię dokładnie tego opisać bo to moje ściśle wewnętrzne uczucie że raz jest dobrze - wszsytko pozytywnie czuję się kochana i że dajemy sobie wzajemnie miłość wyrażając nasze uczucia przez fizyczność ale innym razem czuję sie właśnie jak "materac" jak rzecz do sprawiania przyjemności - to wrażenie jest ściśle wewnętrzne

Gość edgarrrr
ale co on ci robi ? po prostu bierze bez żadnego dotykania , 2 min i tyle?

Gość dcsd
tak samo bedzie sie czuł faceta jak ty bedziesz chciała sexu a on nie ! wiec co cie dziwi ? takie jest zycie !

Gość wieeewióra
trudno mi to dokładnie wytłumaczyć - ale może najbliżej tego co czuję będzie - jeśli powiem że robi wszystko dla WŁASNEJ przyjemności - nie zwraca na mnie uwagi normalnie czasem wręcz jak by się głuchy robił - nawet gdy w trakcie powiem mu że czegoś jest "za dużo" ja dopiero zaczynam i też muszę mieć czas na przyzwyczajenie się na "oswojenie" się z tym że ktoś mnie dotyka tak intymnie i że ja kogoś dotykam i mogę patrzeć... jest bardzo podniecony = głuchy= ślepy... nie wiem czy dobrze czy źle - na prawdę ciężko to opisać najbliższe temu że czuję się jak materac albo dmuchana lala do robienia dobrze - nie jak kobieta którą się kocha i pożąda. nie wiem czy to u facetów normalne, że tak traktują kobietę, że potrafią sie tak napalić że zapominają dokładnie o wszstkim tylko o sobie?

Gość wieeewióra
ale ja chcę seksu, ale czasami jest super a czasami mimo że też chcę on jakby - tylko rozładowuje napięcie nie wiem czy w związku 2 kochających się ludzi tak powinno być - czy powinno się to akceptować

Gość aleksja85
no właśnie więc nie gadajcie jej głupot! co innego jak facet ostro bierze z podniecenia, pożądania , wtedy i jej i jemu się podoba ,a nie takie coś o czym autorka pisze!

Gość dcsd
rany facet was bierze zle ! nie bierze - złe ! odsylam to topiku kto z was zyje bez sexu i dlaczego

Gość aleksja85
zależy jak bierze :O jak beznadziejnie pompuje jak w jakiś otwór, a nie we mnie, to ja za taki seks podziękuję :O

Gość kakaalicjakaka
Autorko rzeczywioscie to troche dziwne ze nie dba o Twoje potrzeby(chyba ze zdarza sie to zadko). Co innego byc podnieconym a co innego nie zwarac uwagi na partnerkr podczas seksu. Lubie ostry seks i nawet jak mnie moj facet nazywa wtedy suka bo mnie to bardzo podnieca ale jakas namietnosc musi w tym byc.

Gość aleksja85
a bez takiego seksu na pewno bym przeżyła i za nim nie płakała :D

Gość aleksja85
kakaalicjakaka no właśnie :O

Gość dcsd
ty - co nie znaczy , ze inna sie nie cieszy wtedy kiedy jej facet ja pozada i sie za nią bierze ! nawet jesli to jest szybki numerek na klatce schodowej dla zaspokojenia akurat wlasnych potrzeb

Gość aleksja85
dcsd widzę ,że jesteś ograniczony :O jest różnica między braniem , a braniem, myślisz,że wsadzisz wykonasz parę ruchów i już jest mega zadowolona :O

Gość kakaalicjakaka
Dziwia mnie niektorych wypowiedzi ze nie czuja potrzeby rozladowania przez seks. Mi czasami tak chce sie seksu ze nie moge wytrzymac i az mnie wszystko w srodku boli. Kiedys z moim facetem nie kochalam sie przez tydzien bo bylam u rodzicow i jak juz do niego jechalam to bylam tak wsciekla z braku seksu ze zadzwonilam do niego powiedziec ze jak mnie dzis nie bzyknie to zacne czyms rzucac ;)

Gość wieeewióra
on nie jest brutalny - ale nie czasami nie zwraca uwagi na mnie na moje uczucia częściej jest miło zdarza mu się to nie za często ale też nie mogę powiedzieć że np raz na miesiąc. na razie muszę wyjść zaglądnę na forum wieczorem dzięki za Wasze odpowiedzi :)

Gość krótkodystansówka
ja mam parcie, ale z reguły po 2 min mi przechodzi :P

Gość kakaalicjakaka
dcsd ja tez lubie szubki numerek bez gry wstepnej czasami. Tyle ze moj facet stara sie tez zrobic mi ta przyjemnosc i jak widzi ze mnie cos boli to zaczyna delikatniej a jak mowie ze mocniej to przyspisza ale napewno nie jest wtedy "gluchy"

Gość aleksja85
oglądał ktoś denny film ostatnio na canale + pt. moja krew? o takie branie chodzi jak ten bokser tą wietnamke :O

Gość kakaalicjakaka
aleksja85 ja ogladalam. Strasznie glupi byl ten film :/