Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojito25

Ktoś da jakąś mądrą radę w tej głupiej sytuacji?

Polecane posty

Gość Mojito25

... Mianowicie jestem aktualnie za granicą u chłopaka,siedzę w domu bo prace zaczynam w połowie marca... Zrezygnowałam z wszystkiego na rzecz Jego i Naszego związku (ta opcja była lepsza i łatwiejsza do zrealizowania dla Nas niż Jego powrót do kraju)...W kraju byłam kobietą pełną energii, marzeń i to za mną facet musiał 'łazić' abym znalazła czas bo miałam mnóstwo zajęć: praca, uczelnia, hobby, mnóstwo znajomych, spotkań z Nimi i imprez... Tutaj nie mam nikogo, oprócz Niego....wiem,ze zapewne zmieni się to wraz z pójściem do pracy ale jeszcze jest trochę czasu a i sporo czasu minęło... I najzwyczajniej w świecie Go osaczam....czego nigdy przenigdy bym nie pomyślała....Zapewne robię to z braku innych zajęć i nudny... On ma tu nadal swoją pracę, ma swoje hobby.... Poświęca mi sporo czasu ale rozumiem też,że chce mieć czas dla siebie....Siałam mu trochę wyrzuty,ze za mało jest ze mną itd. ale przemyślałam to i się tak już nie zachowuję...Czesto jest tak,że On się zajmuje swoim, ja w tym czasie szukam zajęcia sobie... Ale i tak czuję,że ten związek może się zepsuć... On mi już nawet powiedział,że kocha mnie, chce ze mną być ale widzi,że się męczę na obczyźnie, że cierpię,ze mi mało czasu poświęca i że Jego hobby rozwinie się jeszcze bardziej i będzie znikał na noce czy też miał dla mnie duuużo mniej czasu i boi się,że mnie tym skrzywdzi, że ja tego nie zrozumiem i ....że może się przez to blokować a tego nie chce... Nie wiem już co mam zrobić....:( Nie wiem jak mam się zachowywać tu....Co mam zrobić.... Chętnie bym wyszła z kimś na piwo, na ploty, do kina... Nie mam z kim:/ Naprawdę.... Może jakieś rady? Niby człowiek inteligentny nie nudzi się nawet jak jest sam... hehe :) Dziś mam spotkanie w sprawie pracy i będzie sporo ludzi...przyszło mi przez myśl aby naściemniać trochę,że poznałam kogoś, kolegę jakiegoś itd. , że zaproponował mi kawę...wiem,ze to dziecinne ale chciałabym by przypomniał sobie,że jestem atrakcyjną kobietą, mogę się podobać, trzeba się o mnie starac....nie jestem zaklepana ... No ale takie gierki w dorosłym związku? Help me :]

Gość nie prościej byłoby
na tym spotkaniu poznac jakieś koleżanki i to z nimi wychodzic ? Masz rację co do tego że takie gierki w poważnym związku to nic dobrego

Gość Mojito25
Na tym spotkaniu raczej nie będzie takowej możliwości ... Po prostu będzie pewnie parę osób ale wątpię by udało się kogoś poznać bliżej...ale On nie musi o tym wiedzieć:] Z chęcią bym je poznała pewnie... chociaż w sumie na razie z braku pracy i tak nie miałabym z czym i za co wychodzić...:] Ale chyba masz rację...to głupota :/ Ale nic innego do głowy mi nie przychodzi :/ Czuję się trochę jakbym była zaklepana i jakby On zapomniał,że jestem atrakcyjną młodą osobą....Przestał się starać o mnie...wie,że jestem w domu, że jest obiadek itd.

Gość Gagita
Pomysł z wymyślonym kolegą nie jest odpowiedni , z dużo masz czasu na wymyślanie tych wszystkich bzdur , a zarzucasz mu już że cię zdradza , nie masz własnego życia tak jak ja , nudzisz się , też potrafiłam takie historie powymyślać ..... nic dobrego

Gość Mojito25
Nie zarzucam mu żadnej zdrady...nie wiem o czym piszesz... Masz rację...to wymyślanie to z braku zajęcia ...Chyba sobie daruję...

Gość Mojito25
Krystian bardzo chętnie ...ale aktualnie to jako,ze nie pracują nie mam za bardzo za co :/ Dlatego jak na zbawienie czekam na tę robotę... Mieszkam ze współlokatorką, Ona też nie pracuje... Ale dzieli Nas sporo lat, mogę z Nią porozmawiać o sprawach bieżących ale nic więcej :/ Kiedyś chcialam ją wyciągnąć na babski wieczór...chłopak jej nie pozwolił:] I koło się zamyka...

Gość Mojito25
up

Gość ano ciekawe ciekawe
chlopak jej nie pozwolil?? a co to za patologia??

Gość Mojito25
Ehhh....o tej parze wypowiadać się nie będę :] Oni mają swoje zasady dziwne w związku... No tak, nie pozwolił... :]

Gość poszukaj forum
Polonii ze swojego miasta.Tam koleżanek,jakiś kursów doszkalających.Nawet w agencjach pracy organizują.Rozumiem,że znasz język kraju w którym jesteś ale i tak nie zaszkodzi zapisać się na jakiś kurs językowy,zawsze to dodatkowy papierek.Na tych zajęciach poznasz nowych ludzi,nie koniecznie Polaków.Nie możesz siedzieć w domu,bo zadręczysz siebie i jego.Musisz znaleźć sobie znajomych i jakies dodatkowe zajęcia,nie skupiaj się tylko na szukaniu pracy.

Gość ano ciekawe ciekawe
sorry, ale oni sa dziwni. Jak chce wyjsc to wychodze i informuje o tym swojego faceta, a nie pytam sie go o pozwolenie. Nie jestem jego wlasnoscia, zeby mi mowil co mam robic, a czego nie.

Gość Mojito25
poszukaj forum.... szukam,szukam...ale to miasto jest tak kiepskie,że szok :/ naprawdę...nie ma tu praktycznie nic! O szkole językowej myślałam... Tylko myślimy teraz o przeprowadzce do innego miasta więc ciągle się ociągam bo nie wiem czy w takim razie jest sens zaczynać... A na pewno by mi się przydał język lepszy, nie ma tragedii ale super też nie jest.... ano ciekawe ciekawe... rozumiem Cię doskonale, mój facet próbował nawet namówić Jej faceta by Nas puścił do miasta na jakieś piwko....no ale wyszło jak wyszło....nie mój cyrk, nie moje małpy...

Gość Mojito25
Up