Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiola20

CZy to może być ciąża?..

Polecane posty

Gość Wiola20

A więc mam pewien problem.. Ostatni okres mialam 18 stycznia, w dni plodne kochalismy sie bez zabespieczeń, dzisiaj jest 36 dzien mojego cyklu, okres przeważnie dostawałam po 28 dniach (regularnie) jesli sie spóźniał to góra dwa dni..juz od ponad tygodnia boli mnie brzuszek ale to tylko takie chwilowe skurcze jak na @ które za chwile przechodzą.. robiłam tes w sobotę wieczorem i wyszedł negatywny (quixx test) ..piersi tez mnie bola od jakiegoś czasu ale okresy jak nie ma tak nie ma, nie powiem zebym sie nie cieszyła (chciałabym miec juz dzidzie).. nie wiem juz czy miec nadzieje ze to jest to czy jednak test miał racje.. co wy o tym myslicie? prosze o odpowiedz i przepraszam ze zalozylam nastepny watek bo pewnie ich pełno ale ja znajdowalam tylko te ze starymi datami...

Gość Mariolka z kanapką
Objawy ciąży nie pojawiają się tak szybko. Sprawdź czy masz zapas podpasek/tamponów, bo okres się pojawi lada chwila :p

Gość Wiola20
to było tak, że on wstał zza biurka, a ze spodni wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość Zorientowana co i jak
moze byc ciaza moze nie byc, ciezko stwierdzic. Nie napisalas czy wogole sie jakos zabezpieczyliscie a jesli nie to czy final byl w srodku ?

najlepiej zrobić test z krwi - wtedy będziesz miała pewności. choć powiem Ci,. że ja własnie tak miałam, cały czas brzuch bolał jak na @ a jej nie było. test ciążowy zrobiłam późno więc wtedy już wyszedł pozytywny.

Gość Mariolka z kanapką
"Nie napisalas czy wogole sie jakos zabezpieczyliscie a jesli nie to czy final byl w srodku ?" A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? 😴 Owszem, zrobiła błąd w słowie "zebeZpieczenia", ale chyba da się zrozumieć o co chodzi.

Gość Zorientowana co i jak
Mariolka nie bulwrsuj sie tak nie zauwazylam. Moim zdaniem jestes w ciazy:) zrob test jeszcze raz juz pownien byc wiaroygodny watpie aby sie teraz mogl pomylic.

Gość Mariolka z kanapką
:D :D :D :D :D :D :D :D Wiolu-jak już dostaniesz okres to wróć koniecznie i o tym napisz, bo będziemy się martwić. :classic_cool:

Gość szczafofa
mnie tez okres sie spoznial,ale w pierwszych dwoch tygodniach po spodziewanej @ testy negatywne,a w 3 tygodniu pozytywnny wynik, takze miom zdaniem ciąza mozliwa

Gość Kaitana
Moim zdaniem możliwa jest.