Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melly23

białe włosy

Polecane posty

Gość melly23

jestem naturalną blondynką, obecnie mam na głowie bardzo jasny blond. chciałabym, zeby moje włosy były białe. nie popielate czy szare, tylko marzy mi sie matowa piękna biel. czy ktoś zna jakis sposób zeby uzyskać taki kolor? wiem, ze to nie jest niemożliwe, widziałam ostatnio w sklepie dziewczyne z takimi włosami, niestety nie zapytałam sie jej jak do tego doszła czy ktos ma jakieś doświadczenie z tym związane, albo wie co moge zrobic??

Gość babcia jadzia
ja się po prostu zestarzałam

Gość melly23
głupie odpowiedzi;p

Gość black ladyyyyyyyyyy
mialam kiedys takie włosy - długie i biało utlenione - niestety kompletnie nietwarzowy kolor, chyba ze masz ladne regularne rysy twarzy :) uzyskalam taki efekt mocno rozjasniajac wlosy rozjasniaczem Wella 6-8 tonów (najmocniejszy jaki jest w sklepach) fryzjer raczej ci tego nie zrobi - za duzw ryzyko, bo przy takim rozjasnieniu wlosy sie bardzo bardzo niszcza... dodatkowo jak juz rozjasnilam wlosy to stosowalam taki szampon srebrny tez chyba z welli jest taki jak atrament i likwiduje zołty odcien wlosow. Mozesz tez uzyc plukanki srebrnej do wlosow - dzialanie podobne. Ale ogolnie nie polecam :)

Gość melly23
no własnie sądze, ze będzie mi pasował, mam jasną karnację, duże oczy i regularne rysy. dzieki za odpowiedź, poszukam tego rozjaśniacza ;)

Gość herterraja
w takim kolorze nikomu nie jest ładnie

Gość katjakatjusza
zgadzam sie z tym ze w tym kolorze nikomu nie jest ladnie. to kolor zarezerwowany dla albinosow lub starszych ludzi. mlody czlowiek ktory nie choruje na bielactwo bedzie wygladac w nim co najmniej dziwnie:-O jak chcesz taki jasny kolor to zrob sobie pasemka lub balejaz z dodatkiem odcienia popielatego i zlotego na swoich wlosach, wtedy bedzie ladnie. aa i kondycja wlosow.. antyczna tragedia to za malo.. wlosy sa gumowe, zniszczone i wygladaja jak piorka! pisze to z wlasnej autopsji bo bylam posiadaczka bialych wlosow. teraz robie sobie balejaz wlasnie z koloru bialego, popielatego i zlotego na swoich mysi blond wlosach bo w calej bieli to byla tragedia co sie dzialo na moich wlosach..

Gość melly23
widziałam ostatnio dziewczyne z takimi włosami w sklepie i wyglądała super! poza tym gwen stefani swego czasu też miała białe włosy i wyglądało to pięknie...

Gość gość
Jak to nikomu nie jest ładnie? Znam wiele osób (duża większość z internetu, ale jednak), które mają białe włosy. Jest to za zwyczaj młodzież i wedug mnie to naprawde ładnie wygląda. Oczywiśie nie mówie, że ten kolor pasuje wielu osobą, ale nie ma czegoś takiego jak "nikomu".