Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lux deLux

CRO badania kliniczne

Polecane posty

Gość Lux deLux

Wie ktos z Was moze coś na temat firm zajmujacych sie badaniami klinicznymi, konkretnie interesuje mnie ewentualnie praca w takiej firmie, a wlasciwie szystko na ten temat, bede wdzieczna, ciekawa jestem jakie waruni trzeb spelniac itd...

Gość TabletKa
ojojoj, złe forum wybrałaś, tu ludzie najczęściej piszą o zdradach, o tym jak podoba wam się moja fotka i inne bzdety. Poważnych tematów nikt tu raczej nie porusza.

ale o co konkretnie chodzi? chcesz być laborantką?? Naukowcem? Przecież skoro jesteś wykształcona w kierunku medycyny nuklearnej, genetyki tudzież farmacji-już dawno uczelnia sama powinna cię pokierować..

Gość Lux deLux
Nie jestem ani naukowcem ani laborantka, koncze poloznictwo. A ostatnio na mysl przyszly mi te bad. CRO i tak sie zastanawiam , gdzie uderzyc i czy moze ktos cos mniej lub wiecej orientuje sie na ten temat. Chcialam poczytac troche w necie , ale te wszystkie str. sa jakos " zakamuflowane" także tego... pytam a w mimo wszystko wierze, że nie siedza tu tylko ... no nazwijmy rzeczy po imieniu ...idioci ;)

ale co masz na myśli mówiąc o badaniach CRO? CRO to o ile dobrze pamiętam-jest to program informatyczny do prowadzenia badań szczególnie farmaceutycznych.. Został specjalnie do tego utworzony.

Gość Lux deLux
Pomogło, dzieki Dinusik niesty dowiedzialam sie, że nie mam zbyt wielkich szans ;/

Gość maddzia20
Placówka w której ostatnio byłam była bardzo zachęcająca żeby tam wrócić. Mówię o profesjonalnej https://www.przychodniasynexus.pl/ Miałam tam robione badania które skontrolowała stawy i kości. Pomocny personel, dokładnie wytłumaczyli mi jak będą wyglądać te badania, więc się niczego nie obawiałam. Dlatego polecam szczególnie starszym osobom, bo mają wiele badań w jednym miejscu.

Gość Janukann
Ja z kolei szukając oferty badań mikrobiologicznych trafiłam tutaj https://hamilton.com.pl/oferta/badania-zywnosci-i-pasz/badania-mikrobiologiczne/ czyli na stronę firmy, która zajmuje się takimi badaniami. Tą firmę kojarze przede wszystkim z badań kosmetyków. Może Wy macie jakies doświadczenie z badaniami mikrobiologicznymi wykonanymi przez tą firmę?