Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagiellona mocarna

Zabujałam się w chłopaku zupełnie nie w moim typie, to dziwne!

Polecane posty

Zapytałam ile ma lat ten facet? Umiesz odpowiedzieć? czy pisać drukowanymi?

Gość jfndjgdfgfdgd
do mnie mówisz ? pff co mnie tam obchodzi Twoje zdanie, ja nie mam zamiaru od nikogo kasy zrywać, może nie będe się z nikim na stale wiązać bo jestem osobą ceniącą wolność i niezależność, wiec na daleką przyszłość nie planuję zobowiązań, a jessli juz ktoś ma mi towarzyszyć w mojej "podróży" to będą to ludzie na odpowiednim poziomie, cokolwiek to znaczy. pozdrawiam

Ambicja w tym wieku nie ma tu za wiele do powiedzenia, bo ja tez jestem ambitna, mam 26 lat, jestem po maturze i moje srednie zarobki wynoszą ok 35 tys zł miesięcznie ( dobra praca za granicą + rozwinieta i dobrze prosperująca firma w POlsce ) plus 15 tys zł miesiecznie mąż ( praca za granicą ). Wiele moze sie nie uczyłam, ale dzis stać mnie "prawie" na wszystko. Nie pisze tego by sie pochwalic, lecz dlatego by Ci pokazac, ze nie tylko papier da Ci wygodne zycie.

Gość jfndjgdfgfdgd
andy Ty niczego nie rozumiesz, plujesz się o tym papierku cały czas, bo nic nie rozumiesz ale ja nie mam czasu na tłumaczenie tego. co Ci kobieto do zycia innych, zyj jak chcesz i daj zyć innym, miej sobie zarobki jaki chcesz, zyj sobie z kim chcesz i daj juz spokoj.

Obyś ich miała i żeby Twoi rodzice ich zaakceptowali, bo z tego co widze, sami zaliczają sie do tego typu ludzi a jedziesz po nich i to ostro " poziomie". Twoi rodzice tez są na niskim "poziomie" nalezy ich palcami powytykać, a moze ich jeszcze za to, ze wykształcenia nie mają ukarać hmmm? Skoro chcesz cos osiagnac, potrzebujesz na to czasu. Plany rodzinne w bok. W polsce z dnia na dzien coraz ciezej o prace. Czy ten chłop jakis wiek ma? Moi znajomi studiują i mają prace. Są dobrymi studentami i firmy ze studiów im prace proponują... jak bys była dobra studentką, zapewne była bys przez jednego z tych "wielkich ludzi " zauważona i bys dzis zarabiała. Garnuszek rodziców i facet z 8 stówkami w kieszeni. Pochwal sie, co Ty masz w kieszeni, bo on studiowac chyba jeszcze moze isc co? Ludzie czasem cale zycie studiują i nie jest im zle. Matka mojego meza skonczyla studia w wieku 50 lat, tzn drugi kierunek obrobiła i co? i dalej pracuje w banku za marne 2,500 zł :( widzisz jaka wartosc ma papier w tych czasach?

Gość jfndjgdfgfdgd
nie wiem kurwa do kogo Ty mówisz ? bo ja nie jestem autorką tego postu

Gość do andy
Mam wrażenie, że nie odróżniasz autorki od drugiej dziewczyny o nicku "jfndjgdfgfdgd" ...

Gość jfndjgdfgfdgd
tez mam takie wrażenie

ups, sorry, racja... ale po co piszesz i stajesz w obronie kolezanki, ktora ma big problem co zrobic z niedokształconym chłopem. Ja tylko staram sie jej wytlumaczyc, porownac, ze wyksztalcenie na ktore wlepiają jej rodzice tez moze byc nie na tym poziomie jakiego oczekuje. DLaczego w nia rodzice inwestują skoro studia dla "ambitnych" i z komórką w główce są za free i to jeszcze płacą stypendia. Nie lubie ludzi, ktorzy slysząc "jestem po zawodowce " omijaja takich szerokim łukiem, no... chyba ze jak w przypadku kolezanki, zobaczą w takiej osobie to juz inna sprawa :) Przypomne ze taki "nieuk" wychodzi czasem wyzej niz doktorek. Wytarczą znajomosci, troche pokombinowac i interes sie kreci. Mam paru takich znajomych i naprawde nie ubolewaja nad tym ze nie maja dokrota czy inz. Niech dziewczyna sama wybierze, bo cos mi sie wydaje, ze mamusia nakrzyczała na 21 letnia dziewczynke i juz siedzi w swoim pokoiku pod kolderką. Myslalam, ze w tym wieku mozna juz decydowac o sobie.

Pisze, ze jej ciotka wyszła za mąż z milosci a dzis tego zaluje... moze lepiej szukac faceta i wychodzic za niego z "papierka" moze dla kasy, to jest to o czym marzą materialistki i juz. Napisze jeszcze raz... nikt jej nie gwarantuje dobrej pracy, a nawet jak ja zdobedzie, nigdy nic nie wiadomo, a do pracy na kase by choc miec te 1000 zł nikt jej nie przyjmie,... a dlaczego? dlatego, ze sklepy zazwyczaj upierdzielają sie dyplomu zawodowego i praktyki zawodowej. Nie masz tego, nie masz ostatniego kola ratunkowego. Ale spokojna glowa, kolezanka zanim znajdzie prace, zanim skonczy ten swoj uniwerek, Polski moze juz nie byc, bo coraz wiecej chinczykow i innych tych roznosci zaczynają przyjmowac firmy. KOlezanka nauczy sie niemieckiego, angielskiego a bedzie musiala umiec rumunski, bo jej pracodawca bedzie rumunem, a jak sie go nie nauczy z pracy wyleci. Troche zycia i wyciagnij dłoń bardziej do przodu i uchwyc troche dnia dzisiejszego prosze.

Gość Pogodynka123
Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum.

Gość jfndjgdfgfdgd
strasznie brednie kobieto opowiadasz, no jesli ta dziewczyna jest niezaradną osoba to i z papierkiem sobie nie poroadzi a to nie o to chodzi w tym temacie, jak swiat swiatem ludzie dobierali się według statusu społeczniego, wiem ze takie historie z dwóch różnych swiatów a la titanic są rozmantyczne ale w obecnych czasach rzadko się zdarzają, bo chyba ktos kto ma wykształcenie, perspektywy i ambicje musiłby byc pomylony troszkę żeby wiązac sie z kimś po zawodówce

No wiesz, ja bym rozumiała taką gwaizdę publiczną, bo przeciez jak mozna sobie wziąć "partnera z ulicy" on tez musi byc publiczny albo miec od kopa firm i przy tym kasy. Dawniej bylo dawniej, zdecydujcie sie, zyje sie czasami XXI wieku czy nastego, bo to jest roznica. NIe da sie zyc dzis tak jak sie zylo kiedys. Dziewczyna moze szuka kogos z "wyksztalceniem" za ktore jej placi mama i tata ale procz tego szuka tez :D:D Jej sprawa... rodzice jej meza wybiora a jak kopnie ja w tyłek, to bedzie pluć w brode najwyzej nie sobie, a rodzicom :)