Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to piernik 02

polak to najgorszy materiał na męża!!!

Polecane posty

Gość po polsku morde obije
a arab w domu poza tym zamknie oprocz polskiego bicia co lepsze?

Gość ZGADZAM SIE CALKOWICIE
NA MEZA SIE NIE NADAJA KROPKA.

Gość Granice otwarte
"Wiecznie mają swoje ważne sprawy do zrobienia" "masz racje piernik Zgadzam sie w 100 % zapomniałaś dodać że. OBRAŻAJĄ SIĘ ZA I NA WSZYSTKO!! Żal panowie I jeszcze nieroby!" Fajna ta kobieca logika :D

Gość otaka ja a coootam
Oto kolejny dowod na to że oni nie szanują kobiet!! Wiekszosc z nich nie skończyła gimnazjum a co dopiero zawodówki ...to pewnie jakies maczo dresy tu piszą co juz są po wyroku albo przed ... spierfalac pod monopol tam wasze miejsce!!!!

Gość wspaniały Polak
to wypierdalać jebane kurwy i gnidy nikt was tu w Polsce nie chce pierdolone dziwki

Gość wspaniały Polak
i nie żalić się tu tylko wypierdalać z Wielkiej Polski, budowanej rękami Wielkich Polaków do tych metropedałów i matkojebców zagranicznych czy jakichś małpoludów wont wont wont

Gość aj lowiu milord
Nie nadajecie się do niczego!!!!!!

Gość ggiiiiii
Hahaha

Gość egwfgfgfkjr
Polki to feministki i puszczalskie dziwki. Nawet pisać poprawnie po polsku nie potrafią!

Gość ggiiiiii
Odezwał się wielki profesor!! A wy co nie kurwicie sie jak co chwile inna ddupperuchacie hahaha I kto tu sie puszcza??? I kto spierdziela jak dzieci zrobi I zostawia kobiete sama z problemami ??? Taki madry jestes jak kazdy jeden to odpowiedz na moje pytanie!!!

Gość egwfgfgfkjr
Bo wy lubicie takich drani, a porządnych facetów olewacie! Same sobie jesteście winne! Powinni wam mocno obić wasze głupie ryje to może byście się ogarnęły! W dzisiejszych czasach częściej zdradzają baby! I nie jestem profesorem! Nazwy narodowości i nazwy krajów z dużej litery to nawet dziecko z podstawówki pisać potrafi! Tylko wy feministki nie potraficie!

Gość taka sobie mala ja
Nie zgadzam sie, ze wszyscy Polacy tacy sa. Ja mam meza Polaka, ktory: -nie pije alkoholu -nie jest egoista, ja zawsze jestem dla niego na pierwszym miejscu -nie zdradza mnie -nigdy mnie nie skrzywdzil -dba o siebie -nie wydaje kasy na byle co, jest bardzo odpowiedzialny i zaradny Nigdy w zyciu nie chcialabym innego faceta. Natomiast spotykalam sie kiedys z Kanadyjczykiem greckiego pochodzenia, on to dopiero byla porazka, wiec nie mow tyle zlego na polskich chlopakow, bo w wiekszosci sa lepsi od obcych.

Gość ggiiiiii
Taka sobie mala ja... Nie tu nie jest napisane na wszystkich tylko na wiekszosc! Masz w zyciu farta ze trafilas na ta mniejszosc ten maly procent takiego faceta to ze swieczka w reku szukac albo jak 6 w lotka trafic ... gratuluje!

Gość nieśmiały kolega
ja staram się być inny niż faceci których opisujecie... ale czytając to uzmysławiam sobie, że żadna nie zechce zostać moją żoną. Gdzie te prawdziwe polskie kobiety, które chce się obdarowywać kwaitami i nosić na rękach? chyba urodziłem się o 40 lat za późno...

Gość gdyby polacy by byli inni i
Inaczej sie zachowywali I szanowali kobiety to nie bylo by zdrad I rozstan!

Gość to ja piernik02
Nie podniecają mnie polscy faceci ani pod względem fizycznym a tym bardziej psychicznym bleee

Gość a ja chce Polaka
bo uwazam, ze sa najlepsi! Nie ma to jak uslyszec " kocham cie" zamiast jakiegos "i love you, albo ti amo" bleee :O

Gość kkarolica
Nie rozumiem....jestem w zwiazku z obcokrajowcem ( Francuzem) nie uwazam ze jest jakas wielka roznica kulturowa. To ze jest ateista nie przeszkadza mi, sama nie jestem przykladna katoliczka chodzaca co niedziele do kosciola! co do roznic kulturowych to wszedzie one sa. prosty przyklad goral i kaszub! Niby rodacy a jacy rozni!

Gość Liczą się tylko Włoszki
Dla mnie liczą się tylko Włoszki. Polki do nich to niewierne, brzydkie i bez charakteru krowy.

Gość może 95 procent to przesada
ale fakt spora część taka jest autorko

Gość fiutek34
Moja obecna partnerka tez nie chciala Polaka. A ja jestem cudzoziemcem!

Gość asdfghasdfgasdfgasdf
ja nie wiem w ogole po o kobiety tak sie spiesza z wychodzeniem za maz czy uwazaja ze bycie sluzaca dziwka i kucharka za darmo i do tego sprzataczka to taki zaszczyt a moze by sie przydalo najpierw jakies marzenia zrealizowac no penis nie ucieknie moze tam tego tam tamtego zobaczyc czy jakis sie talent ma poza wyszczepieniem z macicy nowego czlowoeczka -jak chlopczyk to pan wlasca jak dziewczynka to niwolniczka ot wychowuje sie tych tam http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE