Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kennyandgorrie

sen roczniaka

Polecane posty

Gość kennyandgorrie

Ile spia w ciagu dnia i w nocy wasze roczne dzieci ?

Gość mój
syn ma roczek i rano śpi mi pół godziny późniek koło 13 zasypia na 20-40 mint i popołudniu czasem mu sie uda zasnać i około godziny spi ale zadko on nie lubi spać w dzień i czasem zdrowo sie namorduje zeby choć na chwilke zasna bo marudzi

Gość a mój maluch
prawie w ogóle nie śpi w dzień czasem około południa zaśnie na pół godziny do 40 min. ale za to na noc już zasypia ok 19.30 i wstaje ok 7 rano

Gość a mój maluch
tak ma od czasy gdy skończył rok czyli od dwóch tygodni :)

Gość UIHKJ
A CO MU DAJESZ DO JEDZENIA PRZED SNEM,ŻE TAK ŁADNIE ŚPI? JA MAM DOŚC MLEKA,BUDZI SIĘ 3- 4 RAZY W NOCY I BURCZY MU W BRZUCHUU

Gość mój
zasypia przed 20 zawsze i śpi do 6 czasem 7 rano jest głodny i daje mu szybko mleko z kaszka.

Gość UIHKJ
ILE DAJESZ TEGO MLEKA Z KASZKĄ,ILE ml?

Gość mój
przez cały dzień mało je mleka wiekszości je normalne posiłki kanapeczki zupy 2 dania owooce deserki itd.... a butelke z mlekiem to je 2-3 razy dziennie po 120ml. i zageszczam kaszką

Gość mój
ja zawsze robie 150 ml i daje 5 miarek mleka i 4 kaszki

Gość azezam
nasz jak mial rok nie bardzo sypial juz w dzien ale spal cala noc po zjedzeniu kaszki teraz mam corke 6 miesieczna i tez przesypia cale noce w dzien w sumie przesypia moze ze 4 godziny

Gość UIHKJ
a jakie mleko i jaka kaszka?Powiem szczerze,że też dawałam mleko z kaszką w takich samych proporcjach(mleko bebico,kaszka bobovita) i to mu nie wystarczało na całą noc,i tak się budził.W dzień zjada normalne posiłki plus mleko

Gość a mój maluch
mój na noc je 180 ml mleka + 4 miarki kaszki

Gość a mój maluch
ja daje juz nestle junior a kaszke bobvita w ciagu dnia je rano sniadanie ok 7 pozniej drugie sniadanie obiadek i podwieczorek do sniadanie robie mu kakao najego mleku

Gość a mój maluch
moze po prostu ma wiekszy apetyt moja kumpela jeszcze dokarmiala w nocy swojego syna a maly ma 1,5 roku

Gość mój
daje bebiko to po 1 roku zycia i kaszke Nestle albo bobowita

Gość UIHKJ
oj,ma apetyt,nic przy nim nie da się zjeść,od razu to chce mimo że jest po posiłku,wczoraj sięgnął chipsy z szafki i chciał się dobrać,hehehe.Z powodu jego apetytu przestałam karmić piersią,leżałam z pustymi cyckami i płakałam,że już nie mam pokarmu,a on płakał,bo chciał jeszcze

Gość mój
ja miałam tak samo i mało karmiłam piersią bo mały był głodny niby na począdku miałam dużo pokarmu i wyłam z bólu piersi a później mały nie chciał ssać bo jadł tpo co samo leciało a reszte odciągałam i dawałam mu jeść i dalej był głodny później był szpital gdzie załatwili mi dzieciaka że nie dał rady ssać poranili go od nieudanych 23 intubacji i koniec karmenia był jak miał 6 tygodni a na 3 miesiące jadł juz zupki a teraz hmmmmmm je wszystko je swoje jedzenie i jak my jemy to od nas wymusze zeby mu dać i tez je ale na szczęscie w nocy mi ładnie śpi od 4 miesiąza życia

Gość misia1111111111111111111111
moja w nocy nie bardzo,budzi się kilka razy a w dzień ma dwie drzemki o 10-do ok11.30 i o 14 jakieś 40min

Gość kennyandgorrie
Bo ja sie roche martwie- moja corka spi dwa razy w dzien, od 11. do 12 czasem nawet do 13.00 i godzine po poludniu od 15 do 16 do tego spi od 20 do 8 rano i sie nie wybudza. Myslicie, ze powinnam pojsc z nia na jakies badania ? Odrazu mi sie z cukrzyca kojarzy, pije duzo, w ciagu dnia jakies 250 wody, to znaczy nie wiem czy to jest duzo czy malo.

Gość kennyandgorrie
?