Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EX DRAŃ

Drań, który żaluje, że się zmienil na "lepsze" - z babami trzeba krótko

Polecane posty

Gość jakis niezrownowazony jestes
a ten twoja aniol to pewnie jakas blachara

Gość EX DRAŃ
twoj stary jest niezrownowazony was to wszystkie szmaty lepiej wytepic kurewki nie z tego swiata tylko moj aniol zasluguje na szacunek nie jest zadna blachara ma piekne dlugie blond wlosy i nosi piekne zlote szpilki nie jest taka jak wy

Gość EX DRAŃ
z idiotami nie gadam. do chwasta: pewnie zbyt latwy w obsludze nie jestem, Ciebie nie obrazilem. Czepiam sie tych pomaranczowych leszczy i ich chujowych komentarzy. Tak, szanuje tylko jedna kobietye na tym swiecie - Ja . Wszystkie inne ktore poznalem to szmaty. Nie szanujace sie kobiety, pozwalajace traktowac sie jak szmaty za kilka moich klamstw. Wybacz, ale nie mam litosci dla pseudokobiet.

Gość EX DRAŃ
zreszta ty tez jestes szmata nic nie warta wal sie i ty gruba krowo

Gość EX DRAŃ
j popierdolony to wy jestescie zwyklymi szmatami i juz sral was pies

Już samo to, że tak chętnie chcesz się z nią spotkać, mimo tego, że zostawiła Cię dla innego, o czymś świadczy - myślisz, że kobiety są takie głupie? nie są, chociaż Ty masz takie zdanie o nas Mogłabym Ci powiedzieć - nie masz honoru, laska Cię zostawia dla jakiegoś fagasa, wybzykała się z nim a teraz nagle się odzywa - ale pewnie zaraz po mnie pojedziesz:D Nie, nie piszę tego, żeby Cię zniechęcić do niej. Jestem tylko ciekawa, czy odczujesz na własnej skórze, to co te inne dziewczyny.

Gość EX DRAŃ
Popierdolona to jestes ty. Widze ze sie podszywow dorobilem . Do tych, ktorzy chca pogada, doradzic. Czy powinieniem w sobote pojawic sie z jakas roza, czy to za wielki bajer?

Gość dwa i basta
rzeczywiscie nudna ta prowokacja.

Gość EX DRAŃ
Chwascie jak widdze jestes przepelniona uprzedzeniami do mnie. Czy placa Ci za ta solidarnosc jajnikow? Powiedzialam i powtarzam: kobiet, ktore sie same nie umieja szanowac nigdy nie uszanuje. Co do mojego Aniola. Wiedziala jak bardzo mi na niej zalezalo. Trudno ukrywac, ze zdobyla mnie swoja madroscia. To, ze chce sie z Nia spotkac swiadczyc moze tylko o tym, ze to co nas laczylo bylo prawdziwe i wyjatkowe. Przynajmniej z mojej strony. Z roza sie nie pokaze. Nie moze wyczuc, ze za bardzo mi zalezy. Prawde powiedziawszy chciala sie spotkac jutro. Ale odmowilem. Nie zebym mial cos waznego do zrobienia jutro, ale uznalem, ze to za wczesnie.

Gość dobre dobre dobre
bredzisz

Gość EX DRAŃ
wal sie. Nie msz ochoty - nie wchodz, nie czytaj. nikt cie nie prosi.

Gość dobre dobre dobre
tytul byl dobry, tresc do bani. z kwiatem do laski nie wal. to moja rada.

Gość patriciaaaaa
EX DRAŃ, a ja mimo, że jestem kobietą rozumiem Cię. A to tylko dlatego, że święta nie byłam, swoje przeżyłam, co prawda nie puszczałam się z pierwszym lepszym, prędzej były pocałunki itd. Zaliczyłam 2 przygody. I prowadziłabym dalej takie zycie zapewne, gdyby nie ten jeden jedyny ;)

Zaczernilem się, ponieważ pod moją nieobecność pial tu podszyw... Mój ostatni post byl na pierwszej stronie o godzinie 12.24 reszta to jakies farmazony mojego podszywacza..

Ja nie zamierzam się już nigdy spotkać z moją EX, nawet gdyby udala się po rozum do glowy i zostawila doktorka z którym się związala... Mam swój honor. Jednakże nauka jaką dostalem od życia przekonala mnie, że to koniec cackania się z kobietami

Gość debiur knorr
Masz autorze za swoje...i nie tlumacz sie tym ze odeszla bo byles dla niej za dobry.. moj facet jak najwspanialszym mezczyzna na swiecie gdyby mogl nieba by mi uchylil.. wydaje mi sie ze ja na niego nie zasluguje ze zlapalam pana Boga za nogi, ze takich facetow po prostu nie ma...dba o mnie nadal zabiega, robi niespodzianki, zawsze moge na niego liczyc, nigdy mnie nie zawiodl, nawet nigdy glosu na mnie nie podniosl, i jakos nie w glowie mi zeby go zdradzac zostawiac czy tym podobne... jesli kobieta kocha to doceni takigo faceta a co do ciebie to zwyczajnie spotkala cie kara za twoje postepowanie i te kobiety z ktoreymi sie spotykales wcale nie byly nic nie warte.. jak sie czlowiek zakocha to wybacza czesto rzeczy jakich nie powinien, gdy sie kogos kocha nie jest tak latwo odejsc uniesc sie duma i zapomniec! a z ciebie jest zwykly dupek, tak manipulowales tymi biednymi dziewczynami ze pewnie czuly sie winne za twoje grzechy...kochaly totalnego dupka fraejrta ktory na jakiekolwiek uczucia nigdy nie zaslugiwal, gdybys byl prawdziwym mezczyznom i mial takie podejscie do kobiet, wiedzialbys w ktorym momencie taka znajomosc przerwac i zakonczc to. A jak doczytalam z jedna sie bujales nawet 4 lata;] jestes niedowartosciowanym frajerem ktory dowartosciowywal sie tymi wszytskimi panienkami, czules sie dopiero kims kiedy jakas kobieta za toba latala, niedotrosles nawet do powaznego zwiazku, nie masz o nim w ogole pojecia. Prawdziwy facacet to facet ktory jest konkretny a z tego o tu czytamy jedna zwodziles 4 lata badz innym pozwalales na gotowanie obiadkow itp....No ale wreszcie masz za swoje i moge sie zalozyc na 100000% ze kazda z tych kobiet teraz z biegiem czasu Bogu dziekuje za to ze je olales...

Gość EXS DRAN
:P

Gość poznała sie na tobie
wyczuła drania faktycznie musi być inteligentna teraz pozostało ci byle co