Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązaczczkaa

Usg dopochwowe z mężem ????

Polecane posty

Gość ślązaczczkaa

Hello. Mam pytanie czy któraś z kobiet była na pierwszym usg z mężem ? pierwsze badanie jest dopochwowe więc nie wiem ....czy to dobry pomysł no i cholerka lekarza nie pytałam

Gość .....a..a
Na każde USG brałam męża. Uważam że mąż ma prawo być przy USG zwłaszcza pierwszym - to również jego maleństwo. To nie powód do wstydu. Pozdrawiam.

Gość ławeczkowa
ok. będzie dobrze, byłam z mężem jakoś się nie stresował...... było dobrze i bezpiecznie

na wszystkich badaniach był ze mną, poza tym w czasie badania raczej będzie patrzył na monitor a nie zaglądał CI między nogi...w sumie to sobie nie wyobrażam jakby miał nie być, przeciez to nie jest jakies wstydliwe, obrzydliwe badanie

Gość kokos czysta
co wy z tym zagladaniem miedzy nogi? to myslicie ze on jej tam nie ogladal? to jak to dziecko poczeli, no chyba ze to malzenstwo dzikusów strasznie nie zgrane, co przy zgaszonym ttylko, a wrazie powaznej operacji czy cos jedno drugiemu by tylka nie podcieralo bo to wstyd :O

Gość ślązaczczkaa
Co do siebie to nie mam wątpliwości :) bardziej ciekawa byłam jak lekarze sie do tego mają ale chyba nie mają nic przeciwko temu głupio jak by powiedział : Panu podziękujemy na moment brrrr chyba jestem cofnięta w czasie stąd te pytanie

Gość kokos czysta
to powiesz stanowczo: nie, nie mąż zostaje!

dokładnie, jak lekarz powie żeby mąż wyszedl to sie na to nie zgadzaj :) zresztą teraz to jest chyba tak normalne że facet jest przy usg że lekarz musiałby być jakiś bardzo starej daty żeby wypraszać:)

Gość ślązaczczkaa
Dzięki :) zabieram męża tymbardziej że chce mam nadzieje że coś zobaczy bo 2 lata temu byłam sama też w 8 tygodniu ale było pusto więc nie miły widok teraz mam nadzieje na piękną fasolke :)