Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka porcelanowa

Jakie macie m-czne koszty utrzymania mieszkania?

Polecane posty

Gość lalka porcelanowa

Mieszkanie blok 70m - duze miasto: czynsz 700zl prad 160zl gaz 40zl a jeszcze jestem przed podwyzka :o Rodzice mieszkaja w domku i ich koszt m-czny utrzymania domku w sezonie zimowym z opalem to 550zl a w sezonie letnim wiadomo mniej, wiec blok jest do bani 😠 a jak jest u Was?

Gość widocznie coraz większej
wielkie miasto - 70m2 czynsz z gazem i wodą -900 prąd 150 telefon stacjonarny 80 kablówka z internetem 186

Nie narzekaj. My wynajmujemy mieszkanie po kobiecie, która chyba jakieś centrum dowodzenia tam miała, bo tych cholernych opłat prognozowanych (co uważam za paranoję, bo czemu nie mogę zapłacić normalnie za to, co zużyłam?) za prąd nam naliczyli ponad 500zł co 2 miesiące Oo A mieszkanie ma 30 metrów!

Gość kshfkshkj123
1000 zł za wynajem z tego 250 na opłatyroku rozliczenie czy jakies nadplata za wode albo prad i co pol za dwu pokojowe mieszkanie

Gość grr...hrrr
dom -110m2 gaz 850zl -zimą prad-150 smieci woda ze sciekami podatek od nieruchomosci ubezpieczenie domu razem -sporo za duzo

Gość lalka porcelanowa
Niedlugo chyba ludzie na ulice wyjda przy tych wszystkich podwyzkach, prawie codziennie wyciagam ze skrzynki oplaty, ktore oczywiscie poszly w gore, ile mozna to wytrzymac ? :o Do tego jedzenie niesamowicie drogie, dochodza srodki czystosci, kosmetyki,ciuchy,urodziny kilka razy w roku lub spotkania, wczasy,paliwo,leki .... zarabiam 1450zl i tak sobie mysle,ze gdyby nie jeszcze pensja meza to nie dalabym rady z jednej pensji sie utrzymac przy takich oplatach ..... chyba pomysle o przeprowadzce do malutkiego domku, moze wyjdzie taniej a w ramach czynszu bede splacac kredyt :(