Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdecydowanaNaKONIEC

Chcę rozwodu. Ale co sąd na to wszystko?? PRZECZYTAJCIE!!PROSZĘ..

Polecane posty

Gość joasia z podlasia
no to tak jak dzieci dzieci robią bez dachu nad głową bez pracy tylko nogi do góry umiecie podnosić masakra:O najgorsze że to twoje dziecko już na starcie ma przesrane

Gość ZdecydowanaNaKONIEC
dziecko to ma 10 lat i fju bździu w głowie Joasiu, a ja byłam zaręczona od roku i wiedziałam czego chcę, a dziecko to było moje marzenie i tego pragnęłam najmocniej. Więc jeśli nie znasz sytuacji to się nie odzywaj, poza tym jesli chcesz już tak bardzo odpisać na temat to moja droga odpisz faktycznie na TEMAT. Nikt o opinie Cie nie prosi odnośnie tego, co napisałaś. Ślub był zaplanowany na lipiec, a przełożylismy go na wrzesień, bo bałam się, że dziecku może coś być, a poz tym nie wyobrażałam sobie zostawić w domu 6 miesięcznego malucha po to, żeby iść potańczyć na swoje wesele.

Gość ZdecydowanaNaKONIEC
Poza tym skończyłam technikum, maturę, planuję zacząć studia w tym roku. Więc nie jestem bezmyślnym dzieckiem, które w wieku prawie 19 lat rozłożyło nóżki bo nie zna konsekwencji swojego zachowania.

Gość ZdecydowanaNaKONIEC
No tak i tego powinnam się obawiać? Nerwy.. Ale nprzecież logiczne, że bym nie zrobiła nikomu krzywdę...Nawet Jemu. Muchy nawet nie zabiłam.

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeśli jesteś opanowana, to nie masz się czego bać ;)

Gość joasia z podlasia
będę pisała co będę chciała skoro wywalasz swoje brudy na forum to każdy może się do tego odnieść,jesteś gówniarą która nie ma pojęcia o życiu i najprostsze co można było to giry rozłożyć i dzieciaka sobie zrobić wielka kurwa dorosła a u mamusi mieszaka ja pierdole:D:D:D:D dorosłość to nie jest posiadanie dowodu osobistego pustaczko dorosłość to dbanie o swoje wygody samemu a ty jesteś dzieciak i na głowie masz dzieciaka na którego nawet zarobić nie potrafisz ale mały będzie miał życie ja pierdole od razu na zasiłek pójdzie jak dorośnie :O

Gość skoro ci grozi
to moze dostac nawet za to zawiasy dupek jak ty moglas isc z takim smieciem do łózka?

Gość ZdecydowanaNaKONIEC
Na początku był inny.. Zazwyczaj na początku jest kolorowo... Ale po porodzie się pozmieniało wiele.

Gość ZdecydowanaNaKONIEC
Dobrze Joasiu, pisz co chcesz. Ale mnie nie złapiesz na te głupie tekściki. Nie znasz sytuacji to się nie odzywaj. A tu poprosiłam o poradę mądrych ludzi- nie Ciebie. Pozdrawiam. Mylisz się. Moje dziecko póki co ma wszystko co Mu potrzebne do życia, a ja poruszę niebo i ziemię, aby miał to czego potrzebuje i co mieć musi. Jestem dobra matką i dziecko jak dla mnie jest na miejscu pierwszym, a teraz wybacz, ale Twoich postów czytać nie zamierzam.

Gość ZdecydowanaNaKONIEC
Poza tym mogę liczyć na pomoc rodziców. I nie tylko. A takie wsparcie dużo daje i dzięki temu w życiu będzie mnie jak i Małemu lepiej.

Gość Popieram Joasie
Rozlozyla nozki a teraz czeka az jej mamusia z tatusiem pomoga. Jak sie chce dziecko miec, to najpierw trzeba o nie umiec zadbac. A nie czekac na pieniazki z funduszu alimentacyjnego.

Gość ..............///////////
moze napisz to jeszcze raz, krocej , bo z tego nic nie wiadomo

Gość bedronka20080115
Do: Zdecydowana Na KONIEC. witaj, doskonale Cie rozumiem...JESTES W IDENTYCZNEJ SYTUACJI JAK JA:/ czytajac to co piszesz to tak jakbym czytała swoja biografie od czasu slubu...