Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klencowo..........

PERMANENTNE NEGATYWNE skutki ciazy na cialo...........

Polecane posty

Gość klencowo..........

Witam. ?Czy kobiety juz po ciazy moglby by sie podzielic swoim dowsiaczeniem i napisac jak negatywnie ciaz wplynela na ich cialo? np. utrata wlosow, problemy z cera... chodzi mi o skutki raczej PERMANENTNE , ktorych mimo staran nie udalo sie odwrocic.

Gość dgtbfryujt
nie masz co robic tylko durne topiki zakładac?? ludzkie zycie jest bezcenne ,a pare rozstępów na tyłku jest tego warte :O.Nie chcesz dzieci nie planyj.PROSTE.Badz sama.

Gość elinda
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://static.ebobas.pl/img/articles/642/128048500555-w602.jpg&imgrefurl=http://ebobas.pl/artykuly/galeria/642/4786&usg=__BqhllrNcS9ubvYh5VeJbmizWz_k=&h=451&w=602&sz=38&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=ts4rAp-m3dDeuM:&tbnh=135&tbnw=180&ei=7PVkTdDaGYbGlQf93ZimBg&prev=/images%3Fq%3Drozstepy%2Bbrzuch%26hl%3Dpl%26gbv%3D2%26biw%3D1899%26bih%3D874%26output%3Dimages_json%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=459&vpy=76&dur=16&hovh=194&hovw=259&tx=170&ty=109&oei=9vVkTabSDYOClAeSqdGfBg&page=1&ndsp=52&ved=1t:429,r:2,s:0

Gość elinda
co tu ma dziecko do tego. dziecko dzieckiem, ale po porodzie kobieta nadal chce byc kobieta i wielkie rozstepy to problem o którym mozna porozmawiac. Nikt nie mówi,żeby rezygnować z maciezyństwa z powodów rozstepów!

Gość kuku ryku na patyku....
Ja mam za soba 2 ciaze NIE MAM rozstepow (moze to efekt musteli, moze mam "dobre" geny) cellulitu tez nie... natomiast mam tlusty, troche flakowaty brzuch, co jest efektem bardziej zaniedbania i objadania sie po ciazy niz samej ciazy, choc w jakims stopniu na pewno sprezystosc skory saie zmniejszyla. Ale wzielam sie za siebie cwicze, plywam, jem zdrowo i efekty widac. no i blizna po cc. wiecej grzechow nie pamietam ;-)

Gość izia87
ja urodziłam 2 miesiace temu i jestem zadowollona z ciała niz przed tem jest bardziej kobiece,wiadome kilka roztepów mam ale zasłonia je majtki na brzuchu ani jednego jestem po cc i za jakies 2 miesiace zaczne cwiczyć brzuch musze go troche umiesnic ale tak to nic mi nie przeszkadza:)waze 57 167 wzrostu przed ciaza 53kg przytyłam 20 kg ale moje ciało nie dużo ucierpiało.

Gość izia87
cera w ciazy bardzo ładna i teraz tez i przestały mi włosy wypadac:)

monyaaa : "Ciąza nie wazy 30kg, optymalnie nalezy przytyc 10-13 kg" super, nie objadałam się, dbałam o siebie, pod konmiec 6 miesiąca miałam na plusie jedynie 6 kg, a potem w 7-9 miesiącu dowaliło mi 18, chociaż nie zmieniłam trybu zycia (pracowałam do samego końca), ale miałam problemy z wodą w organizmie i z nadciśnieniem....łącznie 24 kg na plus...i na patologii duzo było dziewczyn jak ja, teraz 2,5 miesiąca po porodzie nadal mam nadwagę10 kg, i moje ciało jest okropne, cellulit na udach i tyłku, i ten wielki brzuch...i póki karmię to nie mogę zdziałac za wiele, a w moim przypadku karmienie nie wpływa na to że chudne... kocham moje dziecko i nie zrezygnowałabym z niego, ale ciąża zdewastowała moje ciało okropnie i mam z tym cholerny problem...więc czasem nie da się zaplanować tego ile przytyjesz, jak szybko zrzucisz itp...