Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiiiaaalaaa

jestem nieśmiała...

Polecane posty

Gość niesmiiiaaalaaa

jak sobie pomyśle ze musze isc np. pytac sie o prace, do sklepu czy sie z kims spotkać to wariuje...ale jak juz przychodzi co do czego jestem wygadana, dowcipna i ogolnie jest lajt, ale najgorsze jest te wyjscie z domu ... oco chodzi ?:(

Gość katarrhamorgana
Słuchaj..Ja mam 25 lat jestem facetem i mam dokładnie to samo co Ty.Taką mamy naturę,jesteśmy wrażliwi i tak to u nas wygląda.Ja już się z tym pogodziłem.Zdarzyło mi się raz że miałem zaklepaną pracę a mimo tego nie pojechałem, zrezygnowałem przed samą bramą wjazdową do zakładu..Poradziłem sobie z tym i już jest lepiej, z czasem nauczysz się i będzie dobrze.Przede wszystkim nie siedź w domu tylko wyjdź do ludzi.

Gość niesmiiiaaalaaa
kurcze bo nie wiem o co w tym chodzi, że jak już wyjde z tego domu to jest ok , ale ten sam strach czy cos wyjscia z tego domu , dziwne to jest ;/

Gość hllllllalalalal
Im więcej bedziesz wychodziła i przebywała między ludźmi tym ten strach będzie mniejszy.

Gość IMO13256
Przełam nieśmiałość - pokaż cycki!

Gość fermi enrico
być może należałoby to już zakwalifikować jako fobię społeczną, którą się leczy, także farmakologicznie

Gość anka9000
tez mam pod0bnie.. do obcych ludzi jestem dosc niesmiala a do znajomych to nie ma problemu..rzadko sie udzielam w jakis miejscach gdzie przebywa wiecej osob, boje sie troche wyrazic swoja opinie.. wydaje mi sie ze to jest wlasnie wrazliwośc.. nie chcemy zostac wysmiani czy cos takiego bo wiemy ze to by nas zabolalo.. ale z czasem ta niesmialosc sie zmniejsza, jak zaczniesz wiecej przebywac wlasnie w roznych miejscach itp. ale ta wrazliwosc nigdy nie zniknie..