Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka dni temu

mój mąż jest obrzydliwy, z kazdym miesiacem, tygodniem odkrywam to...

Polecane posty

Gość Gośka2222
Mój to ciągle drapie się po jajach. nie moze w miejscu usiedzieć, dupą szoruje po fotelach Możliwe, że zlapał u jakiejś dzi***. Dłubie w nosie i zjada. Wyjada brud z pępka. Zdrapuje i zjada zrogowaciały naskórek ze stóp. Ślini oczy jak jest śpiący. Zmienia majtk i skarpety raz na tydzień. Włosy myje w tygodniu. Siada z lusterkiem i peanem na fotelu i wyrywa wlosyz ucha i nosa. Do tego siedzi i się w ogóle nie odzywa, mruk.

Gość gość
proponowałbym też spojrzeć w "lustro", bo skoro facet zaczyna tak zachowywać się przy was to znaczy że z wami też do końca nie jest ok;)

Gość kilka dni temu
Hej to znowu ja. Minelo juz kilka lat od tej sytuacji ale to co sie teraz wydazylo to przeszlo moje najsmielsze oczekiwania:( mojego zbyt dlugo nie bylo w domu a mial tylko isc kury nakarmic wiec wyszlam na zewnatrz a ze instynkt cos mi podpowiadal to nie wolalam go tylko dyskretnie zaczelam go szukac. Wchodze cichutko do kurnika i az mnie zamurowalo:( moj maz stal zupelnie nago(tylem do drzwi wiec mnie nie zauwazyl) w odbycie mial wcisniete łodygi i liscie naszej palmy (rosla w korytarzu wiec nie zauwazylam ze brakuje lisci) a dwoma rekami trzymal na wysokosci swojego czola kure ktora zalatwiala mu sie wprost do ust:(. Wpadlam w furie. Zaczal mnie przepraszac a na moje pytanie o co z tą palmą w tylku chodzi to powiedzial ze nie wiedzial jak mi ma sie przyznac ale czuje sie kims innym niz jest..... O CO CHODZI-wykrzyknelam!!! a on na to -kochanie wielu facetow czuje sie kobietami chodzi o trans, wiele kobiet czuje sie facetami,sa lesbijki,sa geye bo tak natura je stworzyla. Nie wytrzymalam i krzyklam z calych sil by wyjasnil mi w koncu o co chodzi!!! Kochana Marzenko (to moje imie) czuje sie kogutem w ludzkiej skorze (rozplakal sie) nawet nie wiesz Marzenko ile razy jak nie bylo cie w domu to przebieralem sie za koguta i na podurku chodzilem z kurkami,grzebalem paznokciami w ziemi by wyjadac glizdy ,stąd moja pasja w jedzeniu kóz z nosa,czasem cicho sobie gdacze gdy nikt nie slyszy:( ale to nie jest najgorsze odparl.... a czym mnie jeszcze zaskoczysz męzu-zapytalam. Marzenko zdradzilem cie nie raz i nie dwa- zamurowalo mnie.... znam je?-zapytalam? Tak kochanie znasz je. Wiec zarzadalam imion- jego odpowiedz byla druzgocząca- Znasz je Marzenko wszystkie,to są laski z kurnika,wszystkie obracalem w pupe,jedynie do buzi nie dalo rady. Kochani co mam z nim zrobic,rozwod czy dac mu szanse:(

Gość gość
Uspokój się łobuzie jeden . Przytulam.

Gość gość
Byłam kiedyś z takim chłopakiem 2 tygodnie .... flejtuch i brudas . Miał super charakter , ale to tyle bo z higieną był na bakier . Uwierzcie ze kiedyś po nocy z nim zobaczyłam długie żółte paznokcie u stóp . Zwłaszcza jak ktoś ma problemy skórne to powinien dbać o cerę itp. Ze stóp mu strasznie capilo. Zaczęłam go uczyć wszystkiego od podstaw , jakby się chłopak postaral to naprawdę super by wyglądał ale nie dałam rady... widziałam go kiedyś ze swoją dziewczyną.. wygląda gorzej o 180 st. Utyty, zaniedbany .. Tak jak ona .

Gość gość
Ha ha ha ha a mój też ma problem z tymi draskami . Kiedyś mu kupiłam kilka par bokserek w tym 2 białe to mi powiedział że on białych nie będzie nosił bo mu wstyd jak jakas draska będzie. Pracuje nieraz 10 , 12 h i mu wstyd , tylko ja piore nasze ubrania .

Gość kilka dni temu
Kochani uleglam i poszlam na kompromis. Bede co sobote przebierac sie za kurke i bede wysiadywala jajka pod lampką kuchenną,tylko klopot w tym ze zauwazylam iz od pewnego czasu mąż staje przed lustrem i moocno wyciaga szyje i zaczyna obgryzac paprotke ktora rosnie nad lustrem,nie wytrzymam chyba jak zmienil zainteresowania i bedzie chcial teraz byc żyrafą:(

Gość gość
Ale masz wyobraznie kobieto

Gość gość
Wiele z nas długo nie zdaje sobie sprawy jak brak higieny u faceta sprawia, że tracimy zdrowie... Ja latami dziwiłam sie, że ciągle musze latać fo dentysty, że mimo, że dbam o zęby wciąż i wciąż mi sie psują.... No i odkryłam dlaczego, nigdy nie wchodziłam do łazienki, gdy mój mąż dokonywał jakiś zabiegów higienicznych, szanuje czyjąś prywatność w tym momencie, a któregoś razu musiałam po coś wejść i zdębiałam widzącjak mój mąż myje, a raczej jak udaje że myje zęby... Szybko porusza szczoteczką bez pasty, a paste poprostu nakłada sobiena zęby i ją zjada... Masakra, potem zaczęłam go obserwować pod tym względem i okazało, że czasami pare dni z rzędu ich niemyje tylko je paste do zebów, żeby mu z ust nie śmierdziało. Wyprowadziłam sie z sypialni i od tego czasu już nie całuje sie z mężem i nie uprawiam seksu, bo mam tylko jedno ciało, a przez brudasa ono choruje i niszczeje. Seksu nie mam, bo teraz sie boje zwyczajnie po tym co zobaczyłam, jakiegokolwiek kontaktu z wymianą śluzów. Poprostu mam jedno ciało, innego nie dostane więc ono jest dla mnie najważniejsze. Dbam o nie, żeby mi długo służyło, a taki brudas je zniszczy... W życiu nie sądziłam, że człowiek może tak postępować w sprawie własnej higieny w XXI wieku... Mamy małe dziecko, jak odrobine podrośnie, wracam do pracy i sie z nim rozstaje, bonie wyobrazsm sobie dalszego życia z takim brudasem. Maż ma też świetny charakter, jest bardzo lubiany i pewnie wielu ludzinie zrozumie mojej decyzji nawet jak im powiem , ze to brudas, przez którego próchnice robie sie szczerbata...

Gość gość
Moj taki saam brudas

Gość Jebakovicz
To teraz dla odmiany moze powiemy jakimi wiepszami sa kobiety dyskretnie wsadzajace palce w swoje filety rybne i wąchające swoje wydzieliny gdy nikt nie widzi....,lub ogladajace brudne ze sluzu majtki