Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justine90

Imiona,jakich nigdy nie dalibyście dziecku

Polecane posty

a ja mam na imie Justyna i bardzo mi sie to imię podoba a komu sie nie podoba to niech tak swojego dziecka nie nazywa :P

Gość fajny macius
natalia to takie wiejskie imie jak dla krowy

Gość Zagnica
justyna, alfons, klementyna, zyta, zula, walerian, dorian, czeslaw, natalia, elzbieta.

Gość masz cos do Natalii?????
ja mam Natalia mi sie podoba mialam byc julia w sumie to obojetne dla mnie ;) czy to czy to oba ładne, a natalie tez znam nieciekawe ale ja nic z tym wspolnego nie mam moze byc i marysia i sie puszczac ;p a mariola tez nie boze tragedia jakas jak taka baba z targu ;p jakos mi sie kojarzy ;p marlena uuu tez tragedia ilona beznadziejna jak dla starych bab ;p a u faceta to obojetne jakie oby nie adriel tylko ;p moze bym marcin, maciek, łukasz, damian kamil, rafał , adrian, kuba

Gość Zagnica
justyna to jakas wiocha. zresztam znam taka jedna, to w sumie ona pasuje do tego imienia.

Gość likto34
najgorsze to ilona i lucyna Ale napewno nie dalabym MATEUSZ I LENA Nie znosze tez fabianow,gracjanow i dorianow..

Gość puu
nie cierpie imion edyta oraz izabela :P a z męskich to mariusz aleksander bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

z modnych ostatnio bardzo nie podoba mi się Zuzia, z pewnością swojej córki bym tak nigdy nie nazwała...

Gość duze g
justyna, zyta, elzbieta, natalia, kunegunda, klaudia.

Gość ewelala
mortadela:D

Gość likto34
ja corce dalabym na imie Lawinia Dla chlopca Eryk lub Michal:)

Gość v vhbhbhjmnbjmb
justyna, ewelina, żaneta, aneta, beata, jowita, jolanta żadne babciowe typu wiesława, grazyna, zdzislawa, itp. żadne zagraniczne typu jessica, pamela, alan, brajan i inne cuda żadne popularne typu oliwia, zuzanna czy laura

Gość dla mnie nie do przyjecia
imiona: Martyna, Wioleta, Magda, Cecylia, Jadwiga, Teresa trzy pierwsze to mega dziwki, szczególnie Martyna i Magda to cichodajki

He,he,ale dużo ludzi uważa moje imię za brzydkie.Ciekawe dlaczego,jest jakieś staromodne? Wychodzi na to,że jeśli nazwę kiedyś swojego syna np.Ziemowit,to ludzie będą je postrzegać podobnie,jak moje imię,czyli śmiało mogę tak dać.Do jednej z poprzedniczek:jeśli do dziś nie wybaczyłaś matce swojego imienia,zawsze możesz je zmienić.Natalia i Ola to ładne imiona:)

Gość trushi
ja od zawsze nie znosiłam imion: Beata, Łukasz, Kasia, Marek znam wiele fajnych osób o tych imionach, ale samych imion nie cierpię, są obrzydliwe jak na mój gust nie mam tendencji do generalizowania. nawet jeżeli znam same dziwne Asie (bo tak faktycznie jest) to nie wykluczyłabym tego imienia jako potencjalnego dla mojego dziecka

Gość ewelala
łucja kojarzy mi sie z lukiem brwiowym;d

Gość munecadessa
Padło tu chyba dwa razy imie Żaneta a mi zawsze akurat podobało sie te imie przez te Ż :D a nie podobają mi sie imiona: Justyna- oklepane i wsiowe Natalia- wsiowe i dużo dziwek ma to imie :O

Gość alehandrowa
jeśli chodzi o córkę nie dałabym jej na imię: -Julia (niedobrze mi się robi jak je słyszę :-o, szczególnie trzy pierwsze litery - "jul..." bleee -Nikola - imię dla dziecka z nizin społecznych, którego rodzice chcieli się wybić -Kamila (znam miłe osoby o tym imieniu, ale imię nie jest ładne) -Emila - wszystkie jakie znałam były złośliwe i przemądrzałe :P -Klara - kojarzy mi się ze staruszką -Karolina - nie przeszkadza mi, ale mnóstwo dzieci je nosi -Bożena - za staromodne -Marta, Martyna, Ola, Dorota - zbyt zwyczajne Z męskich nie dałabym Przemysław, Zbigniew, Karol, Wojciech, Konrad, Grzegorz, Maciej, Robert, Filip, Łukasz, Rafał.

Gość balam szostakowskiego
marzena jest chujmowe

Gość no to wyyyypierdalaj
wiktoria, oliwia, natalia - same sraki

Gość kafeteriaaaaaaaaaa1234
Ciekawe, czemu padło tu moje imię - Marysia. Oczywiście, kiedy byłam mała trochę złościłam się na rodziców, że nie jestem Magdą ani Kasią jak wszystkie koleżanki, ale szybko zrozumiałam, że moje imię to skarb, bo Maryś jest mało. Teraz jestem już dorosłą Marią i żadne twory typu Majka nigdy nie przechodziły mi przez myśl. Ja, pewnie jak wszyscy, ze względu na skojarzenia nie dałabym imion Marlena, Milena i Kamila

Nigdy nie nazwę swojej ewentualnej córki: Milena, Sandra, Daria, Ilona, Jolanta, Mariola, Celina, Lucyna dodatkowo żadne staromodne i "hamerykańskie" Mój syn nie będzie nosił imienia: Radosław, Patryk, Natan, Dariusz, Janusz, Kornel, Oskar, Tymoteusz W razie czego przepraszam Rodziców, których pociechy tak mają na imię ale jak wiadomo - rzecz gustu :)

Gość moje dziecko ma ładne imie
nancy kasper angelika zuza paulina michalina adrian wirginia zbigniew jasiu zosia mania natalia alicja patryk zestawy imion dzieci znajomych bleeee

Co macie do imienia Marta? :( Ja nie dałabym imienia "babciowego"/"dziadkowego" lub "amerykańskiego". Poza tym nie dałabym córce Małgorzata lub Katarzyna- piękne imiona, ale w pełnym brzmieniu a zdrobnienia okropne- Kaśka, Gośka....

Gość Kinga255555
A ja chce dać moim bliźniaczkom Dominika i Patrycja. Nie wiem czy padły tu te imiona, ale mnie się bardzo podobają:) Do wszelkich Oli, Natalii i innych nic nie mam, ale nie dałabym na imię tak dziecku, bo w koło dziewczynki prawie wszystkie tak się nazywają. Imiona ładne, ale już zbyt oklepane. Z pewnością nie dałabym na imię dziecku jakiś zagranicznych spolszczonych imion. A co sądzicie o Dominice i Patrycji? Nie wiem chyba tu nie padły te imiona? A ja mam na imię Kinga - nie lubię imienia swojego