Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justine90

Imiona,jakich nigdy nie dalibyście dziecku

Polecane posty

Gość imiona
pozal sie boze nad bozena ALDONA adela-no jak mozna tak nazwac, ja nazwalam kota i bylo to zalosne

Gość imiona
pozal sie boze nad bozena ALDONA adela-no jak mozna tak nazwac, ja nazwalam kota i bylo to zalosne

Gość imiona be
Andżelika, Amanda, Aldona, Nikola, Dżesika, Emma + wszystkie typu Krzysztofa a z męskich Krystian, Cyprian, Brajan, Kewin, Dawid, Gracjan, Krzysztof itp.

Gość Ahade
A ja mam na imię Kinia :D ja bym nie nazwała córki karolina . źle by się kojarzyło. Daniela . Michalina . Ludwiga. Basia. Kasia. Bożena . Marika . Justyna. Łe. Adela .co to wg za imię kurde. A chłopak to . Michał . Marek. Krzysiek. Daniel. Łeee

Gość Ahade
A ja mam na imię Kinia :D ja bym nie nazwała córki karolina . źle by się kojarzyło. Daniela . Michalina . Ludwiga. Basia. Kasia. Bożena . Marika . Justyna. Łe. Adela .co to wg za imię kurde. A chłopak to . Michał . Marek. Krzysiek. Daniel. Łeee

Gość alkacza
a moj synek jest maciuś :)

Gość ja nigdy nie dalabym corce
na imie Wioleta!!! wszystkie ktore znam to same kurwy i idiotki blee

Gość Edłardowa69
A ja mam na imię Edyta. Z tego co wiem, ludzie uważają to imię za twarde i ogólnie niezbyt fajne, a tutaj widzę, że nikt go nie wymienił, a padło już sporo imion. Chyba więc nie jest takie złe.

Gość Edłardowa69
Co do nielubianych, to ja również nie lubię Wiolet(t)y. Poza tym: Anna, Joanna, Katarzyna oraz Dżesiki, Kewiny i inne Brajany.

Gość gość
a ja mam na imie Żaneta jak ktoś nie wie :D i podoba mi sie bo do mnie pasuje, w sumie Nicola też jest dla mnie ładne bo to moje ulubione imie, ale swojego bym nie zmieniła :)Moi znajomi wymyślili mi dużo ksywek, np. Żiżi :)ogólnie uważam że moje imie ładnie brzmi, tylko pisownia taka ch*jowa bo spolszczona z francuskiej Jeanette do polskiej pisowni.

Gość Ayahuasca07
chłopiec : alan igor irek kuba bronek itp dziewczynka: nadia natalia marlena iwona gosia ula basia ania kasia

Gość temat bez sensu
skoro Anna jest najpopularniejszym imieniem- rozumiem, że podoba się- a tutaj czytam, że nigdy Anna, to do czego zmierzamy? Ja wykluczam zagraniczne dżessiki, a z polskich nie lubię Kamila- bo to ćpun i samobójca Marioli, bo dla mnie totalny bezmózg to jest Adrian to porażka

Gość kempia
barbara, dagmara, renata, mariola, zyta, zefiryna, halina, grażyna, Kornelia, Zbigniew, Ireneusz, Bronisław, Hans, Lucjan, Hubert

Gość mamunia od tatunia
Ryszard, Mungo

Gość 1234567891
Amelia Natan Nadia Nikola Anastazja Jessica I te wszystkie najczesciej spolszczone imiona, ktore rodzice nadaja dzieciom bo sa niby "modne" albo mysla, ze sa przez to fajni. Jestem zwolenniczka sympatycznych, prostych imion typu Ania, Kasia, Maryśka, Asia, Magda. Ale tojest moje zdanie.

Ja mam na imie Justyna i bardzo mi sie podoba:) nie nazwałabym po babcinemu:Zofia,Jadwiga,Wacława,Bogumiła. Ani pospolicie:Ola,Ania,Kasia.

:D Widzę, że nie da się dogodzić wszystkim. Ja jestem generalnie BARDZO tolerancyjna jeśli chodzi o imiona. I raczej nie jestem uprzedzona do żadnego konkretnego. Nie podobają mi się udziwnione na siłę: brajany, dżessiki, xavery, vivienne itp. Ale szanuję wybór innych i tego uczę moje dzieci. Nie wyobrażam sobie, by dziecko było szykanowane za imię jakie nadali mu rodzice. Choć... myśmy też się nasłuchali, że zmarnowaliśmy dzieciom życie nazywając je tak jak je nazwaliśmy. :)

Nikola, Oliwia, Amelia, Julia- bleeeeeeee Brajan, Norbert, Robert, Jakub, Oskar- bleeeeeeee

Gość popularna ostatnio Martyna
nie zbyt miło czytać jakie macie zdanie o moim imieniu, mi się osobiście podoba;] i sama raczej uważam, że ani nie jestem puszczalska, ani wulgarna, ale ostatnio poznałam taką jedną Martynę i ona takie właśnie na mnie wrażenie zrobiła, porażka -.- a co do brzydkich imion to amerykańskie mnie odstręczają i kobiece tworzone od męskiego odpowiednika. I takie dla mnie najdziwniejsze z jakimi się spotkałam to Ariel i Dąbrówka No, ale co się komu podoba:)

Gość hyhh
oskar, błażej , eryk, cyprian, marysia, ewelina, bożenka itp :)

Gość Navya
byłoby troche tego: Stanisława ,Stanisław, Władyslaw ,Władysława, Włodzimierz i tym podobne staropolskie Barbara , Elżbieta, Jolanta, Danuta itd imion typu Kunekunda ,Gertruda itd Kewin , Amanda , Dzesika i inne ,,za bardzo" zagraniczne Z takch ,,zwyklych" nie podoba mi się : Aleksandra , Klaudia , Andżelika ,Piotr, Andrzej , Krzysztof Magdalena też nie bardzo podobają mi sie imiona : Kinga , Julia, Laura , Emilia ,Alicja , Monika , Paulina, Lena

Gość Navya
z męskich podobaja mi się : Paweł , Michał, Wojciech (a bardziej zdrobnienie Wojtek) ,Łukasz

Gość rethywrthywrtu
Aleksandra, Aleksander, MONIKA (wszystkie Moniki które znam to dziwki) Renata, Marzena, i inne dziwnie brzmiące.. :/