Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepotrzebne ubrania

Dostalam duzo ciuszkow dla dziecka, ale ich nie chce. Co z nimi zrobic?

Polecane posty

Gość to wyżej to nie ja
Ojejku sprawdź w googlach gdzie masz najbliższy Ośrodek Pomocy Społecznej MOPS i niech mąż tam zawiezie, już oni tam będą wiedzieli komu oddac, ja tak robię z rzeczami po synku

hej! ja tez mam do oddania worki ubranek, lozeczka, wozki itp. i tak sobie pomyslalam, ze gdzies w sklepie lub na miescie wypatrze dziewczyne, ktora bedzie wygladac na taka co jej sie nie przelewa i oddam jej to wszystko. mozesz zrobic podobnie :)

Gość weronika z L.
Dlaczego nie chcesz zostawic te ciuszki dla swego malenstwa? Ja tez spodziewam sie dziecka ale na nowe nam z mezem nie stac.

Gość a dlaczego nie do
a dlaczego nie chcesz oddac do caritasu ? Napisz prosze , bo ja jakis czas temu wrzucilam tam ubrania , co sie potem z nimi dzieje ?

o caritasie ja wypowiadac nie bede. A ja ciuszkow nie chce, bo juz kupilam wszystko nowe i nie potrzebuje tych

Gość weronika z L.
Iris a ty gdzie mieszkasz?

Gość to wyżej to nie ja
ja do Caritasu też bym nie oddała, pewnie z tego samego powodu a do MOPS - u oddaję, znajoma mojej mamy tam pracuje i potem czasem mi opowiada do kogo trafiły rzeczy i czy się przydały, aż miło posłuchac możesz też wywiesic ogłoszenie w swojej okolicy, że oddasz za darmo

ja słyszałam, że jak oddajesz do caritasu to do biednych ludzi trafiają tylko najgorsze szmaty, a co lepsze to trafia do lumpeksów i zarabiają na tym prywatnie ludzie ja niedawno oddałam jednej dwa wory ciuszków. wejdź na gumtree.pl po 15-stu minutach miałam 20 wiadomości od chętnych z własnym dojazdem:)

weronika, z checia bym ci oddala, ale ja mieszkam za granica bardzo daleko, a ty spodziewasz sie dziewczynki czy chlopczyka? ktory miesiac?

Gość dzikdzikdzik
O jeju, o jeju... Bo wszystkie rzeczy oddwane np do Caritasu są sprzedawane a dopiero pieniądze z nich zebrane rozdawane

Gość weronika z L.
ja tez nie mieszkam w Polsce, mieszkam na Ukrainie . Jestem w 15 tyg. ciazy, jeszcze nie widac plci malucha. Cieplo cie pozdrawiam.

Gość do Weroniki
Weronika, na kiedy masz termin?

Gość weronika z L.
11 sierpnia

Gość Nie wrzucajcie do pojemnikow!
Nie wrzucajcie rzeczy do pojemnikow Caritasu bo tak naprawde trafiaja one do firmy Wtórpol ktora sortuje je i sprzedaje do lumpeksow. Caritas otrzymuje jakis niewielki % zysku za uzyczenie loga.

weronika, tak sie sklada, ze moja siostra miala dziecko 8 msc po mnie i ona ma tez do oddania rzeczy, mieszka w krakowie, mozesz odebrac z krakowa?

Gość weronika z L.
tak moglabym

o prosze widze, ze moj temat sie jednak na cos przydal:)

Gość do Weroniki
Słuchaj, ja jestem z Warszawy i jeśli byłabyś zainteresowana rzeczami Babydream, to chętnie się z tobą podzielę zapasami. Możemy się spotkać w którymś z budynków SGH na Niepodległości. Jeśli ci to nie przeszkadza (bo jak piszesz masz termin na sierpień) to chętnie spotkałabym się jakoś w marcu (nawet pod koniec marca), bo teraz mam małe urwanie głowy z bieżącymi sprawami. Mogłyby to być pieluchy newborn, mleko 1, chusteczki, płyn do kąpieli, szampon i zobaczę co tam jeszcze mam. Wszystko nierozpieczętowane. Zostaw PRAWDZIWY kontakt.

napisz na moj e-mail kracowks@yahoo.com to was skontaktuje :)

Gość weronika z L.
moje gg 8096877

Gość do Weroniki
Nie mam GG, ale mogę założyć jakieś prowizoryczne, także nie ma problemu. Obiecuję, że skontaktuję się z tobą, jak tylko będę miała czas się spotkać. Czy niemieckie produkty Babydream z Rossmanna ci odpowiadają? Czy nie miałabyś problemu z dojazdem do głównego gmachu SGH, albo do nowego budynku na skrzyżowaniu Niepodległości z Madalińskiego?

Gość weronika z L.
nie stac mi na kupno produkcji z Rossmanu, moge tylko przyjac jako dar cos od dobrego serca chetnych zyczliwych osob. Iris napisz do mnie na gg czekam.

Gość do Weroniki
Ale ja nie chcę ci ich sprzedawać, tylko podarować za darmo. Pytam tylko, czy ci pasują i czy byłabyś z nich zadowolona. Nie zrozumiałaś mnie. :)

Gość weronika z L.
tak mozemy sie spotkac jak bedziesz miala czas

Gość do Weroniki
Ok. Odezwę się na GG. 🖐️