Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny chudniemy

Ile straciliście w miesiąc?

Polecane posty

Jak w temacie, ile straciliście w miesiąc? Albo ile czasu Wam zajęło żeby zrzucić zbędne kilosy? Jestem właśnie na diecie muszę zrzucić co najmniej 10 kg! A brak mi motywacji, i silnej woli. Tzn jem wg ustalonej diety ale nie radzę sobie z głodem. Kto pomoże?

Gość mmnnio
kurwa po jaką cholerę się odchudzacie

Bo cierpimy na nadwagę? źle się czujemy? a może też mamy z tym poważne problemy zdrowotne jak, ciśnienie, problemy z sercem?

Gość teska tereska
ja schudłam 5 kg w 3 tygodnie (taki miałam cel) i teraz utrzymuję tę wagę ale są spore wyrzeczenia, mało jedzenia, dużo ruchu

Miałaś jakieś specjalne ćwiczenia opracowane?

Gość teska tereska
nie, sama wymyśliłam zestaw, tak patrząc na ćw. w necie, zależy mi na ujędrnieniu ud i takiej ogólnej sprawności, 2xdziennie po pół godziny+1hszybkiego truchtu na zewnątrz, motywacją jest to, że uda schudły i zmniejszył się cellulit:)

Gość ja ni
a ja stracilam w chuj jednego wieczoru.......... grrry....

Ja w 4 dni straciłam 10kg ;) Najwięcej 1 dnia ale nie miałam jak się zważyć to dokładnie nie wiem jak to się rozłożyło w każdym razie jak zważyłam się jednego dnia tak 4 dni później było -10 ;)

Gość kadzana
Nic. Nie odchudzam się chociaż mogłabym bo waże 49 kg przy wzroście155cm ale też nie rzre jak świnka. idealna waga dla mnie to 46kg, a wiem bo studiuje medycyne i na zajęciach z fizjologii sie uczyłam i ze kazdy kilogram więcej oznacza zwiększone ryzyko chorób, zaburzeń układu ruchu i inne. zdrowo się odżywiajcie i nie odchudzajcie sie, pamiętajcie że jak człowiek zachoruje to sam schudnie. jezeli juz musicie przy poważnej nadwadze to wyłącznie pod okiem specjalisty jeśli chodzi o diety, ale wiem też że niemożliwe jest usunięcie tkanki tłuszczowej bez ruchu. diety tylko ją obkurczaja a nie usuwaja i nawet przy pierwszej lepszej okazji nawet nie obrzerajać sie tylko po zjedzeniu produktu o dużej zawartości soli organizm zadziala tak ze zmagazynuje wode i jest jeszcze gorzej bo powstaje cellulit i znow sie odchudzamy i tak błedne koło. także ruch i rylko ruch. ostatnio na biomechanice dowiedziałam sie ze podczas wysiłku tłuszcz zamienia sie w wode i wydalany jest w postaci potu,ale to skąplikowany proces i niestety ciążki do nauczenia. Ćwiczcie kochane:) pozdrawiam

Gość ja starcilem najwiecej
w miesiac ... 10 kg ... ale wazylem wowczas 120 kg, obecnie po 1,5 roku odchudzania waze 80 kg :)