Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna18101

pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi;( smutno:(

Polecane posty

Gość dziewczyna18101

mam wazne pytanie mianowice,ile trzeba czekan na sprawe w sadzie? na zawiadomienie? czy jak przyjdzie zawiadomienie to odrazu jest sprawa??? i jak to wyglada do kradziezy doszlo 4 lutego. prosze o powazne potraktowanie pytania.

Gość ciagle o to samo pytasz
napisz cos wiecej?Tobie ktos cos ukradl czy jak?

Gość dziewczyna18101
nie ja moj brat:( niestety nie wiem czemu to zrobil:( zostal przylapany.i nie wie kiedy ma sie spodziewac rozprawy ani zawiadomienia w piatek bedzie 2 tygonie:"( prosze o inf i nie pisanie glupich rzeczy

Gość dziewczyna18101
tak byla policja spisali wszytsko byliw domu i wzieli go odrazu na przesluchanie na komisariat

Ja miałam mieć sprawę o kradzież i się dygałam że rodzice przechwycą to poszłam sama na policję, złożyłam zeznania i na tym się skończyło. Brat może też dostanie pierw z policji jeśli jeszcze zeznań nie składał to jeśli chodzi o taką obawę to niech zgłosi się sam wcześniej i tyle. Mój chłopak jak został okradziony to w przeciągu 3 msc dostał wezwanie ale to też na policję a nie do sądu

A nic mu tam nie powiedzieli ile to może potrwać? To pewnie zależy od sądu więc nie dowiesz się tutaj kiedy dostanie wezwanie bo może być miesiąc a może być pewnie i więcej

Gość dziewczyna18101
ale on byl juz na policji i wszystko zeznal co i jak:( i policja byla w domu zrobila kontol..

Gość dziewczyna18101
ponaiwma temat?