Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anassuuuuss

Kobitki Pomóżcie

Polecane posty

Gość anassuuuuss

Witam. Brałam tabletki cilest przez ponad pol roku.. Bardzo mi służyły lecz teraz w styczniu zostały mi 4 tabletki jeszcze do wzięcia i dostałam okresu a zwyczajnie mialam dwa dni po ostatniej tabletce.. Mimo ze dostalam okresu to bralam do konca i ten okres trwal 10 dni.. ostawilam tabletki i teraz okres mi sie spoznia.. czy to moze byc przez odstawienie ? bylam tez chora i bralam antybiotyk.. pomozcie prosze

Gość Ja jestem Patrycja :)
Do lekarza idź!

Gość anassuuuuss
właśnie chodzi o to, że mam termin do lekarza dopiero na marzec, bo miejsc nie ma..

Gość anassuuuuss
od kiedy odstawiłam tabletki robiłam to dwa razy w prezerwatywie wiec wykluczam chociaz mam pewne moze dosc glupie mysli ze podczas brania tabletek moglam zajsc i ze mimo tego okres w dniach po tabletkach mimo to wystepowal.. czy jest to mozliwe ?

raczej mało prawdopodobne. jeśli sie martwisz zrób test - 10 zł, 5 minut czasu i wszystko wiesz.

tak jest to możliwe, ponieważ brałaś antybiotyk, a jak wiadomo, antybiotyk może zaburzyć działanie antykoncepcyjne tabletek. Zrób test. Pozdrawiam:)

Gość anassuuuuss
troszeczkę chyba źle to wyjaśniłam.. antybiotyk bralam pare dni temu.. a tabletki odstawilam 26 stycznia a mamy 24 luty

Gość vcxsdf
Po tabletkach zaburzenia w miesiączkowaniu to dosć powszechna przypadłość. Poczekaj jeszcze kilka dni, powtórz test a jak okres się andal nie pojawi to idź do lekarza.