Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pfczyph

Czy to ciąża ? ? ?

Polecane posty

hej dziewczyny. Jestem w 22 dniu cyklu. Kochalam sie ze swoim narzeczonym w dni plodne. Dzis miezylam temperature w pochwie i wiecie ile ??? 37.5 !!! Zrobilam test. Widze ale bardzo blada kreske ciazowa , bez koloru ,taki tylko zarys... chcialam zrobic zdjecie ale na nim nawet jej nie widac , musze sie przyjzec do swiatla.ZA 3,4 dni powinnam dostac okres,ale czuje ,ze moze go nie byc , z racji podejzen ze to moze CIĄZA ?:) dodam ze kluja mnie jajniki , lewy wczoraj nawet mocno dal sie we znaki. Czy waszym zdaniem moze cos tego byc ?? Czy nie jest za wczesnie ?? A ta temperatura ;O ?

Gość druga kreska...
nie musi buć wcale mocno widoczna zwłaszcza że jesteś przed okresem więc to może być ciąza,powtórz test w dniu przewidywanej miesiączki rano z pierwszego moczu.

Gość druga kreska...
nie musi buć wcale mocno widoczna zwłaszcza że jesteś przed okresem więc to może być ciąza,powtórz test w dniu przewidywanej miesiączki rano z pierwszego moczu.

kurcze tak ciezko mi te 3,4 dni. Korci mnie zeby pojsc po nastepny test... Ta temperatura mnie tak zaszokowala. nigdy nie mialam takiej...

A może bete już możesz zrobić? Mi wydaje się że ciąża jest bardzo możliwa;)

Gość druga kreska
z tą temperatura to różnie bywa nie zawsze jest podwyzszona to zależy od organizmu ,ale z doświadczenia wiem że nawet malenka lekko prześwitująca kreska na teście oznacza ciążę. to powtórz test ale najlepiej jutro z pierwszego moczu bo jest w nim najwięcej hormonu

ja również mialam taką temperaturę, test wykazał drugą kreskę slabą, beta 4 tydzien ciąży jednak mam długie cykle i poroniłam w 5 tyg, gdybym nie zrobiła wcześniej testu nawet bym się nie zorientowala, dlatego nastepnym razem nie będę robić testu przed spodziewanym terminem @ i Tobie też polecam bo poronienie przeżywa się znacznie gorzej niż zawód z nie udanej kolejnej proby. Pozdrawiam

jesli chodzi o bete, to wolalabym poczekac i sie nie rozczarowac. Po terminie @(gdyby nie przyszla ) napewno sie wybiore. Ale dziewczny napiszcie cos o tej temp i jajnikach, czy to normalne ?? A moze cos mnie dopadlo ?? Temp ciala mam normalna ...

druga kreska nawet słaba oznacza ciążę WAŻNE aby była w odcieniu różu/niebieskiego tak jak kreska kontrolna i nie był cienka jak włos. Przerobiłam już setki testów więc wiem jak druga kreska potrafi oszukać. Masz 3 wyjścia: poczekać kilka dni i powtórzyć test, iść na betę albo leć po bardziej czuły test:)ja pewnie już bym stała w kolejce w aptece :)

komi >>> bardzo Ci wspolczuje, nawet nie chce myslec ze cos takiego sie przytrafia...

25 Ta kreska jest widoczna nie jest cienka taka sama jak kontrolna ale nie ma wyraznego koloru.

Spróbuj zrobić zdjęcie bez flasha na macro :)

pfczyph>>> niestety takie jest prawo natury, próbuję podchodzić do tego logicznie, minęly dopiero 3 tygodnie ale psychicznie nastawiam się na kolejną ciążę:) a Tobie życzę tylko i wyłącznie miłego zaskoczenia:) Tak wysoka temperatura w moim przypadku oznaczala ciążę więc szanse są, mi również dziwne rzeczy w brzuchu się działy szczególnie nocą, bulgotanie, bąbelki śmieszne to było a i odrzuciło mnie od słodyczy. Częste oddawania moczu równiez u mnie się pojawiło:)

bardzo bym chciala... moze ta moja temp to faktyczny objaw :) silna kobita z Ciebie ja nie wiem ,gdyby moja oczekiwana ciaza tak sie zakonczyla, podziwiam Uho >>> robilam ,naprawde nic nie widac , moze to wina jakosci zdjec, bo na realu ja widac delikatnie... Tak chcialabym zakonczyc ten topik pozytywnym wpisem...

trzymam za to kciuki. Powodzenia:)

Czekam na potwierdzenie, życzę Ci tego z całego serca :D

dzastolinatoja >>> naprawde jest gruba ,ale nie widac jej na moim aparacie. Oby byl dobry... :) Chyba pojde po drugi ! nie wytrzymam komi>>> Dziekuje i tez zycze Ci wszystkiego najlepszego .

Kurcze takie forum to fajna sprawa. Dziekuje Dziewczyny !!!

Sytuacja sie powtarza ,ledwo widoczna druga kreska... Kurcze ale ja ją widze, jest takich samych rozmiarow jak pierwsza. Chyba pozostaje mi czekac... Az 4 dni :( dzastolinatoja>>>> ZAczynam czytac :)

Gość aga467
pfczyph Ile narzeczony ma lat?