Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotchers

jak urządzić kuchnię

Polecane posty

Gość krotchers

kuchnie mam małą, ma czarna podłogę, szare ściany i białe kafelki na wysokosci blatów, chcę kupić meble i stąd pytanie- jaki kolor mebli i jaki kolor blatów będzie pasował?

A może czerwone fronty i czarne blaty? Ja bym zaszalała - skoro kuchnia będzie nowa to też coś bardziej nowoczesnego - dlatego fronty zaproponowałabym na wysoki połysk (ew. w kolorze mlecznym czy kawy z mlekiem - może być ciekawie ;)). W razie braku inspiracji zerknij na n-design - może jakieś rozwiązanie przypadnie Ci do gustu.

Gość ja tez bym zaszalała
czarne blaty i czerwona reszta

Gość ja nie lubie czerwieni
a moze połacz biel /szary z czernią ?

Gość cubea
A może dobrze byłoby zgłosić się do projektanta wnętrz? Z tego co wiem, to w N-design pracują naprawdę świetni specjaliści którzy na 100% będą umieli Ci pomóc. Dzięki temu, na pewno stracisz o wiele mniej nerwów ;)

Gość awiadin
Ja bym patrzył na to, żeby nie wydawać za dużo na agd, bo można taniej to rozegrać, gdy ma się trochę oleju w glowie :)

Gość GretaBarbo
ciekawa jestem czy ktokolwiek się nabiera na te debilne rekalmy firmy tu wymienianej. Panie/panowie - to żenujące jest

Gość wamiolinda
a jakie agd do kuchni teraz jest w modzie? co się sprzedaje? szukam piekarnika dokładnie rzecz biorąc