Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa i zła

nie podoba mi sie to co mam:(...... chce innego zycia...

Polecane posty

Gość smutnaaa i zła

jestem baredzo smutna, nic mi sie nie podoba, czuje sie gorzej niz kiedys tzn: -kiedys na wszystko mialam ochote, cheć, czulam że zycie jest piekne, -robiłam sobie to na co mialam ochote, -kolezanki chcialy sie ze mną spotykac -flirtowalam z facetami -chodzilam na imprezy -moglam spac nawet caly dzien:) A obecnie: -nie podoba mi sie moje zycie -moj mąż nie chce juz sexu(raz na tydzien mimo ze mam spirale i mimo że ubieralam sexi ciuszki, sexi bielizne itd, kiedys chcial codziennie) -mamy corke 6miesiecy, ktoraaa jest nerwowym dzieckiem (TERAZ MOGE TO NAPISAC BO ZASNELA -CUD!) -nie mam pracy... -do pracy isc na razie nie moge bo nie mam z kim zostawic dziecka, a do zlobka nie moge dac..(nie ma miejsca) -wszystko mnie przerasta........... moze i to glupie co teraz napisze ale zazdroszcze np. mojej kolezance(jest prostytutką) wiem, zaraz na mnie naskoczycie, ale tez bym chciala tak jak ona zarabiać 4 tys, na miesiąc, byc wychwalana przez tych facetow , oni ją wszedzie zapraszają, ona chodzi tez na imprezy, ma fajne ciuchy, kase,teraz ona zbiera na piekne mieszkanie :) a ja czuje sie od niej gorsza.... do tego mam nadwage po ciązy i wazne 80kg.... ciezko mi schudnąc; mam wszystkiego dosc.... MUSIALAM SIE WYZALIC.

Gość nie martw sie:)
mam tak samo,podpisuje sie pod kazdym punktem:( tylko moje dziecko ma juz 18 mkiesiecy a ja nadal tak tkwie:(

To zrob cos z tym, bo narzekac to kazdy potrafi. Tak jest najprosciej. Tez mam taka kolezanke, ktora tylko widzi same problemy u siebie, ale sama nawet palcem nie kiwnie, zeby zmienic sytuacje. Nie na to nie poradze, ale denerwuja mnie takie osoby...:o

Gość smutnaaa i zła
-> nie moge isc na impreze, a jak juz nawet pojde to sie bede czula gorsza od inncyh bo nie mam fajnych ciuchow.... -> mam nadwage.... waze 80kg -> mam rostepy na brzuchu i to strasznee!!!!! -> brzuch mi wisi strasznie po porodzie.... -> mam dosc wszystkiego........................... Zazdroszcze innym kobietom , ktore mają fajnie w domu, mają kochanego meza i wszystko ok... a u mnie same problemy a mam dopiero 24lata.... czuje sie nieatrakcyjna.......... czuje że nigdy juz nie bede szczesliwa....

Gość jurek ogorek
ale masz marzenia.to jakas nedzna prostytutka ze zarabia tylko 4 tys.:) skoncz studia ,znajdz dobra prace i bedziesz zarabiala 5 tys.albo i wiecej. jak tak ciagle zrzedzisz to nie dziwie sie ze maz nie chce seksu.

Gość ojej a czegot u zazdroscic
no może zapisz się na początek na gimnastyke, żeby schudnąć, może wtedy mąż zechce się z tobą kochać. a ze zazdrościsz życia prostytutce to już wiesz..... no mnie to dziwi :)

Gość smutnaaa i zła
-> w mężu nie mam oparcia (np.gdyby trzzeba bylo jechac z dzieckiem do lekarza szpitala itd.. to bym sama musiala taxowką jechac) -> gdy bym byla chora i bym miala gorączke itd... to ja bym sama musiala sie dzieckiem zajmowac... bo on by wolał na tv siedziec albo uciekl by do kolegi;( -> siedze w brudnym domu bo nie mam czasu sprzatac, a jak mam chwilke wolną to mi sie juz nie chce bo jestem umęczona tym wszystkim.... -> maaam dosc takiego zycia...chcialabym je zmienic...ale zeby tak bylo musialabym : -> najpierw byc prostytutką i zarabiać 4tys na miesiac, odkladac kase na mieszkanie potem kupic mieszkanie potem znajlesc faceta ktory by mi pomagał, wynioslabym sie do iinnnego miasta i bym z nim wychowywala dziecko:) poszlabym do normalnej pracy nawet sklep drogeria, telemarketing itd.... chc ialabym : mieszkac w innym miescie, pracowac i zarabiac 1400zł co miesiąc, ladnie wygladac, wazyc 60kg;) i miec dlugie czarne wlosy:) dobrze by bylo zeby mnie tez facet kochal zapraszal do kina itd... i zeby chcial duzo sexu.

Ty autorko pierd...nieta jesteś, jeśli zamieniłabyś swoje dziecko na trzaskanie lodów starym dziadom za zaproszenie do knajpy. ZAL

Gość smutnaaa i zła
zazdroszcze jej bo: ona ma kase na wszystko ma kase na to by zbierac na fajną wyremontowaną kawalerke w malym miescie, potem sie moze wyniesc do innego miasta, tam nikt jej nie bedzie znał i sobie pojdzie do normalnej pracy znajdzie fajnego faceta ktory bedzie dbał i kochal....a ja sie czuje źle ze wszystkim: -> facet do dupy '-> mój wyglad(masakra) -> na gimnastyki, aerobiki, silownie mnie nie stac nie mam kasy

hehehehehe padłam :) jedyna opcja na zmianę życia to zostać prostytutką :) Muszę o tym pomyśleć bo jestem szczupła i ładna i 4 tysiące by się przydało ;) No litości :)

nooo bo byłe prostytutki zazwyczaj znajdują wspaniałego męża co to je kocha :) i szanuje przede wszystkim. Każdy facet marży o tym by mieć żone, którą obracało pół miasta, choć by nie wiem jak małego :) jasne, każda biznes wooman zaczyna od kariery w burdelu. To JEDYNA przepustka do normalnego życia :)

Gość 2D-olive
Zawsze możesz zacząć realizować plan na miarę swoich możliwości, czyli: - pójść na aerobik kiedy mąż wróci z pracy - zapisać się na kurs języka obcego ważne, żeby chociaż na chwilę wyrwać się z domu Możesz też zacząć szukać pracy, jeśli ma ci ona poprawić samopoczucie, najwyżej wszystko oddasz na nianię, ale przynajmniej będziesz miała satysfakcję

jak cie nei stać to rób brzuszki i przysiady i najważniejsze, musisz wcześniej wstawać............. od stołu!

Gość 2D-olive
Jeżeli nie masz kasy: - możesz sama ćwiczyć w domu, w internecie znajdziesz interesujące ćwiczenia na konkretne partie ciała - pójść do biblioteki, a później poleniuchować z książką

,,....do innego miasta, tam nikt jej nie bedzie znał i sobie pojdzie do normalnej pracy znajdzie fajnego faceta ktory bedzie dbał i kochal....,, taaaaa, świat jest mały

Gość kligga
rozumiem w pełni niezadowolenie Autorko z Twojego postu rzuca mi się od razu w oczy kilka szczegółów: 1. nie masz pracy i pieniążków. na pewno to wiesz, ale nie zaszkodzi napisać: nie trzeba dawać dupy, żeby dobrze zarabiać. Trzeba mieć kwalifikacje i wiedzieć, jaką pracę chce się wykonywać. W czym jest się dobrym. Pomyśl o tym i weź pod uwagę przy szukaniu zajęcia. 2. Brakuje Ci imprez i ludzi. Zupełnie zrozumiałe. Ponieważ rzadko możesz pewnie wyjść z domu, proponuję zapraszać koleżanki do siebie - herbatka, ciasteczka, film razem - i będzie weselej. Może i dziecko zacznie byc bardziej pogodne, spokojne. 3. Mąż nie chce się kochać. Piszesz też, że masz problem z nadwagą po ciąży. Niestety to prawdopodobnie jest ze sobą związane. Zaprzestań na razie prób uwodzenia męża - niech mu się porządnie zachce. Tymczasem przejdź na jakąś rozsądną dietę i poćwicz. Powodzenia! ps. wiem, że to się łatwo mówi

Gość ghhk9797
akurat kurwie to nie masz czego zazdroscic dorwie HIVa i na tym sie skonczy albo jej ktos twarz potnie lepiej docen co masz

Gość smutnaaa i zła
1) w tym problem ze mąż(pseudo-mąż) nie chce zostawac z naszą corką , a jak zostanie na godizne czy dwie w tygodniu to potem sie nasłucham! 2) zapraszanie kolezanek- no wlasnie: zapraszam czasem kolezanki ale to nie to samo co na miescie:) a one tez mają swoje zycie, swoj swiat, albo mieszkają w innym miescie albo mają meza dziecko albo studiuja i ciezko pracuja i nie mają czasu.... a mam ta jedna koleezanke ktoora wpasnie jest prostytutką ijak do mnie przyjdzie to mnie dennnerwuje bardzo bo:- wychwala sie co sobie kupila -wychwala sie jak jej jakiś facet dziekował za sex i mowil ze w domu tego z zoną nie ma... -mowila że ci faceci to dziekują i ciesza sie z sexu i obgadują zony ze są do bani.... -orzychodzi do mnie wystrojona odpicowana a ja w tych samych jeansach nie mam na nic... 3) denewuje mnie to że rozpoczynalam juz 3 kierunki studiow(zanim zaszlam w ciaze) i na zadnym mi nie szlo: nie nadaje sie na studia! nie moglam nic zapamietac...mam chyba jakies problemy z pamiecia... ciezko mi bylo zapamietac jedną regulke! moglam sie uczyc calą noc i i tak nic nie umialam... 4) denerwuje mnie tez to ze jestem tylko w wdomu i ze nie mam znajomych, że maz widze ze mnie chyba nie kocha;(

Gość smutnaaa i zła
ona hiva nie załaaapie bo zawsze ma ze sobą prezerwatywy, ona nie zajdzie w ciąze bo ma spirale... a tak poza tym: denrwuje mnie to że jak np. spotkalam sie z jakąś kolezanką ktoa ma męza dziecko to: ona zawsze sie chwaliła jaką ma fajną tesciową, jakiego fajnego ma męza co z dzieckiem posiedzi pare godzin w domu a i jej mąż da na solarium czy na silownie czy na jakąś nową bluzke............ ze sobie idzie do fryzjera hhumor poprawic a ja trego nie mam i mi przykro i smutno....... spotkalam sie z inną kolezanką (taką z dawnych szkoknych lat) to tez sie chwaliła jaki jej facet fajny, zreszta to nie byly tylko prze3chwalki ale widzialam to na zywo jak on sie odnosił do ich dziecka i do niej.... jaki byl fajny.

Gość smutnaaa i zła
opisze wam jak wyglada moj kazdy dzien: - ok.6 dziecko sie budzi i ja tez musze, robie jej mleko, zmieniam pampersa..... -o godz 8 oglądam serial a mała lezy na macie edukac. a ja musze jej przy tym grzechotac i zabawiac wiec nie mam spokoju... -o 10 usypiam ją gdy ona zje mleko.... i spi godz, max 2 -o 12 daje jej sloiczek obiadek i picie potem jem obiad (mąż ugotowaL) i ide z małą na spacer z wozkiem.... chodze bez celu po parku lub osiedlu.... -ok.15wracam do domu włączam tv, mąż siedzi w domu, tez ogląda, albo idzie po zakupy do domu.. i wraca i siedzimy do 19 z dzieckiem ja ją zabawiam , on gra lub tv, czasem ją pozabawia.... o 19 on nalewa wode do wanienki i robi mleko a ja kąpie małą i ją ubieram ... i potem o 20 oglądam serial a mąż na kompie bo nie chce obok mnie lezec... potem ide spac... czaseeeem moj dzien urozmaica sie tym że wpadnie do mnie kolezanka(ta prrostytutkaaa) i opowiada jak jej sie fajnie żyje, albo zadzwoni do mnie inaaa kolezanka zeby sie pochwalic co z męzem do domu kupili lub gdzie to byli....

Gość 2D-olive
Napisz coś o sobie i swoim związku. Czy ty odnosisz się do męża z wielką czułością i troskliwością? Czy na wzajem tracicie sobą zainteresowanie? Nie masz pieniędzy bo mąż nie daje, czy dlatego, że z kasą w ogóle cienko?

Gość żenaaaada
tak popieprzona jesteś z tego co piszesz, jesteś do niczego-rozpoczynać 3 kierunki i nic nie skończyć :/ i jesteś nienormalna. masz problemy psychiczne i zaburzenia myślenia i zaburzony system wartości.szkoda twojej córki bo jak odziedziczy tok myślenia po tobie to będzie ekstra dziwką czego ci życzę. twoje dziecko jest biedne bo z tego co piszesz to jesteście z mężem PATOLOGICZNI. idź do PSYCHIATRY.

Gość smutnaaa i zła
kurcze , ja całe zycie chcialam mieć tak: kochający mąż i tesciowa do ktorej bede mogla wpasc jak do kolezanki pogadac, obejrzec serial , ktora mi raz na miesiac dziecka popilnuje zebysmy mogli do kina czy gdzies wyjsc.... chcialam miec dziecko, męza, skromne mieszkanie (normalnie urządzone, ale zeby bylo czysto i ladnie) i zeby dziecko w wieku 2 lat poszlo do zlobla i zebysmy je z mężem razem odbierali i zaprowadzali i zebysmy sie kochali, zeby mąż zajmowal sie dzieckiem i zebym miala znajomych, koelzanki z ktorymi mozna sobie zrobic urodzinyw w domu czy wyjsc do pubu.......... a mam tak: -maz ktory juz niew kocha -dziecko ktore sie tyklko drze albo cos chce -zapyziale mieszkanie bo mąąz nie chce remontowac i mowi ze mu to pasuje...... -zero czasu dla siebie./.... -moją jedyna rozrywką jest komp i tv.

Gość 2D-olive
Twój mąż nie pracuje?

Gość smutnaaa i zła
juz odpisuje: nie mam kasy bo mąż nie daje ani grosza (juz zakladalam o tym tematy n a kafeterii) nie daje mi nic.... a sam kupuje rzeczy dla dziecka i do domu typu srodki czystwosci, jedzenie, rachunki itd... itd.... tusz do rzęs czy jakis szampon czy fluid mi kupi raz na 2 miesiące ale musze sie poprosic i nasluchać..... a wymaga ode mnie zebymn byla kadna i atrakcyjna.... jakbym mu powiedziala żeby mi sweterek kupil to bym sie nasluchala... ojjejj. wiem że dla was to smieszneee, ale ja naprawde nie widze innego wyjscia niz np. mieszkac z nim i byc prostytutką (przeciez i tak sie nie dowie) juz nawet obmyslalam z kolezanką co zrobic by sie nie dowiedzial: np. bym kase wplacała na inne ko to bankowe o ktorym on by nie wiedzial , a kasy bym nie wydawala bym zbierala na kawalerke i bym sie po 3-4latach wyniosla do innego miasta z dzieckiem i bym z nim wiziela rozwod.

Gość mloda23-26
Szczerze? Jak sie czyta to co piszesz to sie łza w oku kręci ... są ludzie którzy chcialiby mieć to co TY... Starają sie o dziecko ale im nie wychodzi ... Chcieliby cieszyć się rodzinnym szczęściem ... ja jestem młoda i wcale nie po ciąży a waże 75kg. a jestem malutka bo mam 160cm. wzrostu... ja już na starcie mam nadwage ... !! Chciałabym mieć dziecko tak jak TY !! Mam chłopaka jesteśmy ze sobą już bardzo długo ... i staramy się o dzidziusia i niestety nam nie wychodzi... I powiem Ci że wcale mi nie potrzeba ładnych ciuchów czy imprez i drogich rzeczy ... Najważniejsze jest to Maleństwo które było pod Twoim serduszkiem i powinno dać Ci tyle szczęścia żebyś wszytko inne odeszło na bok ...