Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa i zła

nie podoba mi sie to co mam:(...... chce innego zycia...

Polecane posty

Gość 2D-olive
mąż i opiekunka w jednym domu? jak mu się wytłumaczysz, że jej płacisz?

Gość 2D-olive
Mąż dowie się prędzej czy później, skąd wiesz, że z tego burdelu nie korzysta jakiś jego znajomy? w wielkie kłopoty się tylko wpakujesz? lepiej od razu się wyprowadzić, znaleźć niańkę i iść do takiej pracy bo te kombinacje są po prostu utopijne

Gość 2D-olive
Koleżanka mogłaby ci pożyczyć na start, czyli opłacenie mieszkania, żywności i najpotrzebniejszych wydatków, oddałabyś po miesiącu Tylko skąd pewność, że nadajesz się do takiej pracy?

Moim zdaniem ,wlasnie tak sie konczy uzalezniajac od faceta...Nie rozumiem swoja droga,jak mozna byc w zwiazku z dzieckiem gdzie jedna strona umawia sie praktycznie z druga,ze bedzie pracowac a ta zajmowac sie dzieckiem i nie miec grosza ?

Smutna i zla -kto z taka waga przyjmie Cie do agencji z calym szacunkiem ? Nie wszyscy lubia puszyste ...

Gość mloda23-26
Jesli ten maż jest taki zły jak mówisz... weś z nim rozwód albo na początek separacje... podaj o alimenty wynajmij nianię i idz do roboty jesli go to nie nauczy to sie rozwiedz i poszukaj normalnego chłopa... nie masz rodziców żeby Ci coś doradzili ?

Gość 2D-olive
Wiecie, ja myślę, że można iść nawet do burdelu pracować (skoro jest popyt i są pieniądze) pod warunkiem, że to nie naruszy poczucia własnej godności (każdy ma inną). Ale żeby zdecydować się na tak poważny krok trzeba mieć konkretny plan, a nie źle zorganizowane marzenia.

Gość smutnaaa i zła
tzn nie pracowalabym w burdelu, tylko bym do kogos jechala do domu , a żeby miec pewnosc że to nie jest jakis kolega/znajomy męza czy znajomy znajomego itd... to umawialabym sie tylko z facetami z innych miast iz z okolic(tak ajk robi ta kolezanka) i oni jej dają 150-300zł za 1-2h, szanują ją, są ok, a ona nie jest ani piekna, ani ladna, jeszcze kuleje, do tego ma brzydką twarz:) a jakos ją faceci chcą;) a czemu mialabym sie nie nadawac? lubie sex, a mąż mi sexu nie daje tak jak kiedys.

Gość raz dwa trzy baba jaga patrzy
zamieszkaj z koleżanką, wynajmiecie mieszkanie 3 pokojwoe, na zmiane z dzieckiem będziecie siedziały, w nocy możecie przyjmować fagasów każda w swoim pokoju, w trzecim będzie spało dziecko, kup tylko nianie elektroniczną. z czasem wykosicie konkurencję i będziecie najbardziej wziętymi dziwkami w mieście, szczególnie ty z 80 kilogramami, wiszącym brzuchem i rozstępami. no ale napewno jesteś śliczna bo ktoś ci w necie napisał.

Gość awqrtr
sory ale weź się za siebie nie patrz na męża idz do pracy na 1/2 etatu może mama zostanie z dzieckiem lub teściowa. A tak w ogóle sa inne zawody niż prostytucja i nawet lepiej płatne, tylko trzeba sie troche pouczyć nie wiem skończyć jakieś studia.Chciała byś żeby dziecko wstydziło się matki jak się dowie jak zarabiasz?

Gość smutnaaa i zła
moja mama nie moze mi doradzic(ojca nie maam) bo sie rozstakli kiedys,. ona sama zarabia 900zł w sklepie jest biedna... wiec nie moge do niej isc (sama mi to powiedziala ze mi nie ma jak pomoc) a jak do niej pojde to nie bede mogla sie umaweiac z facetami.....a wyprowadzka do niej to nie jest dobry pomysl! musialabym miec 1000zł na wynajem jakiejs kawalerki i 1000zł na nianie by isc do pracy i 400zł na dziecko i na jakies leki czy cos.... itd itd...wiec musialabym przez ok 3-4lata dopoki bym nie kupila skromnej wlasnej kawalerki byc prostytutką..... potem bym sie wyniosla gdzies do innego miasta i nikt by nie wiedzial o mojej przeszlosci i bym znalazla faceta

Gość mloda23-26
wiecie co macie chyba racje ... jak dziecko ma mieć tak pustą matke to lepiej niech ona idzie do tej prostytucji :) zarobi na siebie a jak sie wyda mąż sie rozwiedzie i odbierze jej dziecko będzie miała życie jak znalazł :D Już nie będzie miała tego problemu :D Myślicie tak samo? :)

Gość raz dwa trzy baba jaga patrzy
ale tekst :) koleżanka brzydka gruba i jeszcze kuleje :) zaraz się okaże ze ma garba, babajadżera na nosie, trzy parchy pod pachą i strupa na pipie, ale mimo to zarabia 200 zł na godzinę, bo przecież jest jedyną prostytutką w kraju i jeszcze moze sobie wybrzydzać z kim chce spać, KOBIETO OBUDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jechałaś kiedyś jakąś trasą większą????????? widziałaś jakie tam laski stoją?? jakie mają ciała, buzie???? i sterczą tam na mrozie, w deszczu za parę złotych pewnie. Nie przyszło ci do głowy że może ta koleżanka konfabuluje bo np zazdrości ci rodziny???? bo ma tak niską samoocene że potrzebuje się dowartościować twoim kosztem??? może robi lody w domu starców ????

Gość ptasie mleczko wedlaa
nie wierzę ze są tak puste baby to jakaś prowokacja

Gość smutnaaa i zła
mi sie wydaje ze wlasnie normalni ludzie zazzdroszcza prostytutką tego że one mają tyle kasy, są na imprezach, faceci zapraszają je do apartamentow fudują drinki, kupuja rzeczy i dają kase za pogadanie i sex..... a inni sie muszą sporo napracowac by miec kase.... a dziecko sie nie dowie o tym bo przeciez jak bedzie juz miala 4latka to bede juz normalnie pracowac...ale trzeba od czegos zaxcząc...a przeciez jak zarobilabym w sklepie itd..1200zł to mi starczyloby tylko na wynajem i na troche jedzenia i tyle.

Gość 2D-olive
a teraz pomyślmy logicznie: 1000 mieszkanie 1000 niania 450 dziecko 450 jedzenie 500 własne wydatki 9kosmetyki, ubrania) jak się postarasz, zaoszczędzisz około 1000 zł - 1500(po obcięciu powyższych wydatków) na kawalerkę będziesz zbierała około 8 lat a gdzie oszczędności? pójdziesz do pracy w sklepie powiedzmy zarobisz 1500 zł ciężko wam będzie się utrzymać za te pieniądze, opłaty zjedzą połowę

Gość smutnaaa i zła
ooo wlasnie, chyba dobrze ktos tu wyzej napisał!.... odpowiadam: mozliwe że kolezanka zazdrosci mi, bo sama wczesniej szukala faceta na powaznie mowila ze chce miec z kimś slub i dziecko.... szukala ponad rok ale dlatego że jest brzudka, kuleje(pewnie to przeszkadza facetom)-ona miala kiedys wypadek i dlatego kukleje, moze wlasnie jest niedowartosciowana bo jej nikt nie chce?! bo jest brzydka i mi opowiada o tym co sobie kupila i jak ją ci kolesie dobrze traktują bo chce mnie przekonac ze to dobre..... bo pewnie ona chce bym nie miala nic jak ona?!

Gość mloda23-26
Kobieto Ty jesteś nienormalna !! Ludzie pracują zarabiają po 1000zł i mają do wyrzywienia nie jedno dziecko a np. 3 ... i opłacić rachunki ... i dają rade !! I nie są prostytutkami !! A nawet nigdy im to nawet przez myśl nie przeszło !! Są kobiety które są bite zastraszane ... i w życiu by sie takiej roboty nie tkneły ... wychowują same dzieciaki odmawiają sobie wszystkiego tylko po to żeby dać szczęść swoim dzieciom !! Jesteś Psychiczna !! Naprawde ! Weś sie idz leczyć !! Bo czytając to co piszesz robi mi sie niedobrze !

Gość 2D-olive
Gdybyś nawet oszczędzała przez 3-4 lata po 3 tys. miesięcznie (co przy takich zarobkach i wydatkach jest nierealne) to na kawalerkę może nie wystarczyć? Chyba, że chcesz się przenieść do malutkiej mieściny, gdzie wszyscy cierpią na bezrobocie i nawet pracy w sklepie za 1200 nie znajdziesz

Gość mloda23-26
Może Ty już jesteś tą prostytutką i patrzysz tylko co inni powiedzą ... może to Ty jesteś ta kulawa haha

Gość ptasie mleczko wedlaa
każda normalna kobieta zazdrosci prostytutce ze musi obrobić dziennie z 20 chujów obcych, nie zawsze czystych, nie zawsze przystojnych. Tak, to marzenie każdej z nas. Bo tylko prostytutki są zapraszane na drinka i słuchają komplementów, szczególnie twoja kulawa koleżanka

Gość mloda23-26
wiesz ja tu trafiłam przypadkiem :P Ale to co ludzie wypisują to jest rzałosne :D Hahah ja sie staram z chłopakiem o dziecko a laska to wszytko ma i narzeka ;/naprawde żal mi takich ludzi :D

2D olive- ona liczy na premie i podwyżkę ;) może vat podniosą znowu to i ona ceny wywinduje :) co ty ją tam będziesz pouczać, jej koleżanka kulawa powiedziała że zarobi na kawalerke to zarobi :)

Gość smutnaaa i zła
ok, juz mi wybiliscie to chyba z głowy, ale powiedzcie co myscicie o tej kolezance? ona jest niedowartosciowana i mi zazdrosci dziecka rodziny czy jak? i po to mi to opowiada bym byla taka jak ona??

Gość Originalna
Hahahhhaah :) Będzie piękna i bogata bo prostytutką zostania a tam sie przecież komplementy otrzymuje !! hahahah

Gość mloda23-26
Masz poprostu głupie koleżanki :)