Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueee

psycha mi siada

Polecane posty

Gość blueee

Potrzebna mi pomoc.. rozmowa, meil, cokolwiek mam 23, mieszkam z facetem ktory mnie kocha ponad wszystko, mam prace i studia niby wszystko ok a ja chodze przygnebiona, nie chce mi sie zyc, mam dziwne mysli, nie potrafie juz sobie z tym poradzic.. czuje ze w koncu wybuchne

Gość lAOjkFCJBHFAKCAB
Możemy pogadac daj maila

Gość Grażynka - córka Stefana
Deperesji początki, nerwicy albo załamania nerwowego! Idź do psychiatry albo do psychologa jak najszybciej!

Gość dziaddek
sa skuteczne ziola na depresje zapytaj na dworcu

Gość blueee
blue11100@wp.pl

Gość blueee
myslalam o tym ale co ja tam powiem? powinnam byc szczesliwa a ja mam poczucie kompletnej beznadziejnosci.. mam wrazenie ze jak moj ode mnie odejdzie na krok to mnie zdradzi, zrozumie ze sa bardziej wartosciowe dziewczyny ode mnie i mnie zostawi... wiem jak to brzmi wiem ze to absurd ale ja juz nie moge czasami chcialabym zniknac, duzo spie, obżeram sie...

Gość blueee
sorry za sposob pisania i za zle zlozone zdania:/

Gość ASDFGVJNKM
luty i marzec -najwięcej osób popada w depresję.... aura.....

Gość blueee
najlepsze jest to ze wokol robie z siebie szczesliwa osobe... w pracy jakos wysiedze wracam do domu i jak moj jest w pracy ide spac.... i mu sciemniam ze sie ucze ze gdzies jestem.. jak wroci to zastaje mnie smutna albo zaspana a ja na to ze zmeczona jestem bo tyle robilam a tak naprawde go. wno zrobilam.. bo caly dzien myslalam o tym jakie to zycie jest zle.. nie wiem co mam zrobic ze soba jak miec jakikolwiek sens i przestac zyc z dnia na dzien Chce wstac z usmiecham, pojsc do pracy, miec glupawke, duzo pomyslow jak kiedys a chyba juz tak nie umiem

Gość jkdka
byc moze to przesilenie wiosenne musisz wzmocnic organizm

Gość blueee
widze ze nie ma odzewu... czekam na meila.. blue11100@wp.pl

Gość CZUP
SIEDZE W POKOJU OPĘTANY PRZEZ DIABŁAAA

Gość klaudia_mikuszak
Mam podobny problem jak autorka tego tekstu, macie jakieś sprawdzone metody na tą przykrą dolegliwość?

Gość gość2011
droga Klaudio napisz nieco więcej o sobie i swoim problemie.

Gość klaudia_mikuszak
kurcze, bo zawsze uważałam się za 100% normalną osobę, nigdy nawet nie byłam w stanie pomyśleć że będę mieć jakieś problemy z psychiką :/

Gość gość
Mam podobnie, niby wszystko ok, a mi coraz bardziej nie chce się żyć. na pewno nie można poddawać się tym myślom, bo będzie coraz gorzej

Gość klaudia_mikuszak
dziewczynki, co robić :/ błagam o pomoc!! mój chłopak mnei zsotawił mam dziwne stany lękowe.

Gość gość
Klaudia nie bój się, przecierpisz i zobaczysz, jakie życie jest piękne bez tego człowieka. Mojej siostrze UMARŁ z dnia na dzień ukochany. Myślałam, że umrze ze smutku. Mija półtora roku, strasznie cierpiała, teraz zaczyna się śmiać. Wszystko w życiu jest przejściowe. Nie ten, będzie inny. Widocznie nie było warto, żebyś z nim była. To nie koniec świata, ciężko w to uwierzyć, ale tak właśnie jest. Ludzie się schodzą i rozchodzą. Rób coś, co lubisz, wychodź do ludzi i jak jesteś wierząca, módl się, przyniesie Ci to chociaż spokój. Trzymam kciuki!

Gość klaudia_mikuszak
Dziękuję za słowa otuchy - nie mniej jednak pozostaje jeszcze kwestia psychiki, wczoraj miałam taki napad lękowy że myślałam że umrę ://

Gość gość
bo sie nie mieszka glupia peeeezdo z facetem bez slubu.jestes darmowa wycieraczka do fiuuuuta to i psychika siada.zdalas sobie sprawe,ze moze cie wykopac w kazdej chwili

Gość gość
Pogadaj przede wszystkim ze swoim facetem. Jesli żyjecie razem, to jemu przede wszystkim powinnaś się zwierzać i szukać pomocy, a nie u obcych.

Gość gość
grzech to cierpienie jest jak kartya kredytowa zapłacisz własnym cierpieniem puzniej

Gość klaudia_mikuszak
Trochę się uspokoiłam czytając wasze niektóre komentarze - widać po nich że są ludzie z gorszymi stanami zapalnymi psychiki... Nie mniej jednak będę wdzięczna za jakieś konkretne porady do jakiego specjalisty mogę się udać :)

Gość stały_bywalec
Na południu Polski mogę ci polecić w miejsc. Zawiercie lek. Annę Białek z niepublicznego zakładu opieki zdrowotnej (Asana), nawet jak jesteś z dalszych okolic, myślę że dla zdrowia psychicznego warto wsiąść w pociąg i pojechać gdzieś dalej :)