Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strapiona nie-dziewica 20

Jak długo krwawiłyście po stracie dziewictwa?

Polecane posty

Ja krwawię już 3 dzień :( Fakt że trochę mnie. I wszystko mnie boli. Czy to normalne? Proszę o pomoc.

Gość pimps and hoes
lol ja w ogole nie krwawailam

Kochana każda kobieta przeżywa to inaczej. Ja miałam podobnie do Ciebie, więc nie martw sie :) Na okres jeszcze nie była pora, a po pierwszym stosunku miałam krwawienia (prawie) takie jak podczas okresu, nie tak intenywne. Co mnie ździwiło, podczas pierszego stosunku nic krwi (zero), aż mój facet się ździwił, ale zobaczyliśmy na necie że to normalne u niektórcyh kobiet. Na drugi dzień rano jak wstałam, z moczem krwawiłam (jak podczas miesiączki, ale słabiej), trwało to jakieś 3-4 dni (nie pamiętam już dokładnie:P). Jeszcze coś, przy drugim stosunku z moim partnerem pokazała się krew na prześcieradle, podczas trzeciego stosunku już tylko troszkę krwi. Potem już było normalnie :) Tak że nie stresuj się :) Jeżeli krwawienia nie ustąpią dłuższy czas udaj się do ginekologa. Ogólnie i tak powinnaś wybrać się, skoro zaczęłaś uprawiać już stosunek ;) Raz na rok warto się przebadać :)

Dzięki Justine. Ja byłam u ginekologa przed tym stosunkiem, dał mi tabletki ale mój chłopak nie pozwolił mi ich brać i użyliśmy prezerwatywy. Wszystko było fantastycznie, nawet ten ból był przyjemny tylko, że już zaczęło mnie to martwić. Dzięki jeszcze raz.

Gość ja też w ogóle nie krwawiłam
troche to dziwne. Może idz do lekarza.

Wcale to nie jestd ziwne, wiele kobiet tak ma. Ty wcale nie krwawiłaś, inna mogłaby powiedzieć że u Ciebie to jest dziwne bo przecież "dziewice krwawią podczas stisunku" - niby to ten cenny dowód dziewictwa. A jednak nie krwawiłaś, sama widzisz że każda kobieta może mieć inaczej. Nie strasz dziewczyny. Jak będzie dłuzej krwawiła sama pójdzie do ginek. Ale po co mówić "to dziwne" i straszyć. Naprawdę nie masz czego się martwić na zapas ! :)