Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika789654

TOPik osob Teskniacych Zaparszam:);*

Polecane posty

Gość monika789654

tak jak w temacie wszyscy teskniocy witam:)

Gość monika789654
teskniacych poprawiam blad:):)

Gość podstępna kuciapa
Ja tęsknie za facetem, bo aktualnie pracuję za granicą. Ale na kilka miechów wracam;)

ja swojego zobaczę dopiero za miesiąc...:( :)

Gość podstępna kuciapa
ponad pół roku:P ja zobaczę swojego w piątek:>

Gość podstępna kuciapa
Lepsze inne miasto niż inny kraj. No, chyba, że w Stanach albo innej Rosji;P

o prosze jak fajenie ze nie tesknei sama:) ja z moim rok prawie jestem:) i on jest w pracy na popoludnie:(

Gość podstępna kuciapa
Ja pracuje, staram sie wychodzic z domu i spotykac sie ze znajomymi, jak jestem przy forsie, to ide na zakupy:)

najważniejsze to znaleźć sobie jakieś zajęcie... może być głupie i bezużyteczne byle by zabijało czas...

no ja mam wlasnieproblem na polu jest zimno az si enie chce wychodzic:( a czas mis ie dluzy ciagle o nim mysle bo zanim pracowal codziennie si ewidywwalismy a jak teraz ma 2 zmine to w sobote az:(:(:(

Gość podstępna kuciapa
Oj, szczerze mowiac, zabrzmialo, jakbyscie nie mialy wlasnego zycia poza facetem. I wtedy wlasnie najbardziej sie teskni...

fakt, lepsze inne miasto, ale tęsknota i tak sie daje we znaki . tym bardziej że teraz stresujący okres i dobrze by było mieć wsparcie na miejscu. my też około roku wspólnie i od początku było wiadomo, że będzie na odległość. ja jeszcze nie wiem kiedy my sie zobaczymy, w wersji optymistycznej to będzie ten weekednd, ale wątpliwe. wieczorami spotykam sie ze znajomymi, albo oglądam filmy/czytam ksiązki, jakoś zajmuje sobie ten wolny czas przyjemnie ;).

gdybym bylo cieplo na polu to byloby zupelnie inaczej psozlabym ze znajomymi gdzies a tak to naprawde az mis ie nei chce wychodzic ciagle sypie lodowaty wiatr wrrr.... ja lubie np cos przy sobei robic maseczki itd:))

Gość podstępna kuciapa
Stresujacy okres?

ja do mojego mam 15 min drogi nogami:) ale cos tego teraz jezelija koncze skzole o 15 a on o 15 zaczyna prace?:):):)

Gość podstępna kuciapa
Monisia: dbanie o siebie to wlasnie tez jedna z moich metod "zabijania" czasu, ale i jednoczesnie robienia czegos dobrego dla siebie i swojego ciala:)

fakt, najgorzej jeśli sie dopuści do tego że facet jest całym życiem. ja zawsze uważałam że kobieta musi mieć swoje życie( pasje, zainteresowania, wyjścia, zajecia etc.) ,a dopiero to drugie które dzieli z facetem bo można zwariować... ale jednak tęsknota jest silna, zwłaszcza skoro ostatnio jak był mieliśmy b. mało czasu sama na sam.

ok kochane ja uciekam bede wieczorkiem:) ten tpik to rowniez zabijanie czasu :) mam andzieje ze wszystkie w sobote sie spotkamy z ukochanymi:)

a wiesz jakos tam zlecialo powoli ale zleciao:P teraz sie syzkuje do skzoly to jak amsz czas zajmij si enaszym topiekkiiem;d