Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Lajla

Mam 18 lat i chyba jestem w ciąży

Polecane posty

ja Wam mówię, jestem żywym przykładem ciąży, która poczeła się w teoretyczne nieplodne dni";/ Bo dopiero lekarz mnie oswiecił, że przy krótkich cyklach nie ma czegos takiego jak dni plodne i nieplodne

Gość _Lajla
Predatorka tyle to sama mogę powiedzieć. -- Ale okres powinien być a nie ma. W ogóle nie wyobrażam sobie teraz warunków dla dziecka.. za kilka lat bardzo chętnie ale nie teraz..

Gość sdfrtgh
Szafirowe Szpilki jej sie pytasz czemu sie nie zabezpieczyla:D nie badz smieszna:D sama sie tak walilas i malo tego- usunelas ciaze szmato !!!

Gość _Lajla
moja matka zaszła w ciążę (z siostrą) a miała spiralę ;/

szafirowe - 28 dni to nie sa krotkie cykle!! to sa podrecznikowej dlugosci cykle!!! ok, wiadomo ze zdarzaja sie rozne rzeczy dlatego, nic ccesz ciazy = ZABEZPIECZAJ SIE!!!

Gość sdfrtgh
Szafirowe Szpilki wiec nie ucz innych zeby sie zabezpieczali durnoto

Moim zdaniem, Autorko, raczej nie jestes w ciazy... test zrobiony w sobote moze nic nie wykazac, bo to chodzi o restowanie OD MOMENTU ZAPLODNIENIA, a nie od momentu stosunku...

Gość _Lajla
Tyle żeby się zabezpieczać to wiem.. . A jak się okaże że będziemy mieli dziecko to chyba oboje zwariujemy. Zanim mu o tym powiedziałam, opowiadał o tym, że teraz będzie robił na dwa etaty, póki może, bo później jak będzie dziecko to sobie nie będzie mogl pozolić.. 10 minut później mu powiedziałam ze mi sie spoznia...

Lajla no to czego oczekujesz ,ze ktos cie tu zaczaruje i zagwarantuje ci,że nie jestes w ciazy?

Gość sdfrtgh
z reszta jestes szmata i mordujesz dzieci, bo sie piszczasz dziwko biedne to dziecko

Gość _Lajla
Nie chodzi o to, tylko (to chyba całkiem zrozumiałe?) potrzebuję odrobiny wsparcia, a wśród znajomych nie specjalnie chcę się dzielić takimi nowinami...

Gość sdfrtgh
o ta szmata morederczyni sie zamkla

Gość _Lajla
A my nawet ze sobą jeszcze nie jesteśmy

kurde, ale skoro sama mówisz,że seks bez zabezpieczenia to glupota, to co Cie napadło? ja rozumiem,że podniecienie itp, ale nie kumam dZiewczyn które myślą, a może się uda a nawet szkół nie maja skończone. i jaka przyszłośc mu zapewnisz?

Gość _Lajla
Hmmmmmm... Nie do końca. Coś jakby przyszły-niedoszły. W oczekwianiu na Poważny Związek

Gość _Lajla
Co mnie naszło? On mnie naszedł. Pojebało mnie. A jeszcze mu powiedziałam zanim wszedł, żeby kupił prezerwatywy... Oby to nie był ten raz za późno.

Gość _Lajla

Lajla, nie jestescie razem i uwazasz ze on cie kocha? mowisz ze nie jest to powazny zwiazek jeszcze i on cie kocha?????????????? ile wy sie znacie?

Gość Kolejna idealna matka brrr
headline burgundy ale wstyd o jejku a co to za wstyd? wstyd to kraść i słuchać radia maryja największy problem bo wstyd. Najważniejsze żeby Cię facet nie zostawił, żeby się poczuł do odpowiedzialności ALEŚ SIE POPISAŁA :O aleś ZABAWNA ! :O

LAJLA sluchaj, ja mialam to samo ;] okres mi sie spoznial mialam dostac hmm 3 lutego i cisza zadnych objawow ani nic a zawsze 7-10 dni przed @ bolaly mnie piersi i puchly a teraz nic ;] dopiero 5 dni po tym jak mialam miec okres zaczely puchnac i bolec bylam 9 lutego u gin i powiedzial ze nie jestem w ciazy robilam testy przed i 6 dni po sppodziewanym okresie negatywne ;][ dzisiaj mia 22 dzien od tego jak powinnam miec okres zrobilam test i okazalo sie ze jestem w ciazy :) i bede mamusia :) strasznie sie ciesze razem z moim narzeczonym bo jak sie staralismy to nie zaszlam a przestalismy i pilam piwo bo myslalam ze nie jestem to masz uppsss ciąza :) mam 21 lat wiec spoko :) Zrob test za gora 2 tyg bo nic Ci nie wyjdzie tak jak mi.

Gość _Lajla
Jestem w szoku ;/ Oboje nie wyobrażamy sobie jakby to miało wyglądać. On ze mną nie może być bo ma problemy do załatwienia zanim będzie mógł być w 100-procentowym związku. Za dwa lata ok! Ale nie teraz!!

Gość _Lajla
Szafirowe Szpilki Jeśli okaże się że to ciąża, to urodzę to dziecko.

Gość _Lajla

Gość _Lajla
Co ja teraz zrobię?? Jutro będę robić test :/ Jak wynik będzie pozytywny chyba się zabijemy, wszyscy.